ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Οι πυρκαγιές στον Έβρο είναι ένα στοίχημα για όλες και όλους μας να αντιληφθούμε πόσο αδύναμοι είμαστε απέναντι στη Φύση και κυρίως να παραμείνουμε άνθρωποι. Ο "οχετός" ρατσιστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά κατατρεγμένων και η ευκολία που κάποιοι για πολιτικούς λόγους υιοθετούν ιστορίες συνωμοσίας καταδεικνύει πως ως κοινωνία χρειάζεται να κάνουμε πολύ περισσότερα βήματα εάν θέλουμε να εξακολουθούμε να βρισκόμαστε στην σωστή πλευρά της Ιστορίας. Η μηδενικά ΑΝΟΧΗ της Πολιτείας σε Εβρίτες που ασπάζονται μεθόδους της Κου- Κλουξ -Κλαν είναι ένα στοίχημα που δεν πρέπει να χαθεί και φυσικά ο ρατσισμός δεν μπορεί να εξαλειφθεί μόνο με δικαστικές ποινές σε όσους είναι αμετανόητοι αλλά από μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ που δεν έχει δικαίωμα να ΣΙΩΠΑ! 


  • Κεντροαριστερές δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας δεν ελέγχουν ποιοι μπαίνουν στα ψηφοδέλτιά τους και όταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις υποψηφιοτήτων δημοτικών συμβούλων θα "αναγκαστούν" να "πέσουν από τα σύννεφα" και να "αποσύρουν" κάποιες από αυτές! Άρα ενώ  μπορούμε να παίξουμε και από αύριο τις περιπτώσεις εκείνες που πρέπει να γνωρίζουν οι συνδημότες μας πριν πάνε στις δημοτικές κάλπες το αφήνουμε για μετά για έχουν ψηφοδέλτια με λιγότερους υποψηφίους! 


  • Ούτε μισή αράδα στη σελίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης για όσα συμβαίνουν στον Έβρο! Το μυαλό τους ΜΟΝΟ στις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ και σε ανεδαφικές προτάσεις που έχουν οδηγήσει στο πολιτικό περιθώριο το ΚΚΕ (7,69%) μόλις τρεις μονάδες μπροστά από τους "Σπαρτιάτες" του κ. Βασίλη Στίγκα(4,68%)! 

  • Όσοι ποντάρουν πως θα πάνε στις δημοτικές κάλπες "ψεκασμένοι" που αντιδρούν σε κάθε θετική για την χώρα μας μεταρρύθμιση απλώς χάνουν χρόνο και ψήφους από όσους παραδοσιακά πάνε! Ήδη υπάρχουν μεταδημοτεύσεις από δήμους της Αττικής ( και από την Ηλιούπολη) για να ψηφίσουν οι "πατριώτες" τον Λιάκο τους που πάει για δήμαρχος Αθηναίων! Για τα υπόλοιπα κόμματα στα ΔΕΞΙΑ της ΝΔ εάν και βλέπουμε πως κινούνται οι ψηφοφόροι τους δεν θεωρούμε πως θα κρίνουν τον επόμενο δήμαρχο της πόλης μας όχι πως είναι αμελητέες οι 3000 ψήφοι που διαθέτουν αθροιστικά αλλά επειδή ο συγκεκριμένος χώρος "εμπιστεύεται" μόνο όσους έχει δει μαζί τους σε "αγωνιστικές" κινητοποιήσεις που αφορούν κατά αυτούς πάντα ζωτικά συμφέροντα του Έθνους μας. Έτσι εμείς δεν θεωρούμε τα "φάλτσα" στα ψηφοδέλτια τυχαία και δεν θεωρούμε λογικό το "επιχείρημα" πως τάχα ΔΕΝ  γνωρίζουν όσοι θα "σώσουν" την πόλη μας και θα βάλουν τέρμα στην αδράνεια, ή θα ενισχύσουν την προσπάθεια που εδώ και τέσσερα χρόνια "άρχισε" με ποιους συμπορεύονται! 


  • Αποσπάσεις προσωπικού της αστυνομίας σε σταθερή φύλαξη προσώπων που κινδυνεύουν είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει σε όλο τον δυτικό κόσμο. Η πάταξη της εγκληματικότητας επιτυγχάνεται με ενίσχυση ομάδων όπως η ΔΙΑΣ και τα ΟΠΚΕ και όχι με περισσότερους αστυνομικούς σε τοπικά αστυνομικά τμήματα που έτσι και αλλιώς έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους και σε περιόδους που σε αυτά υπηρετούσαν διπλάσιοι εργαζόμενοι. 

      • Επιμένουν οι φήμες πως τελικά οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ηλιούπολης θα είναι 8 αντί για 9 αφού υποψήφιος δήμαρχος δημοτικής παράταξης που κινείται στον χώρο της άκρας ;ριστεράς δεν θα καταφέρει να βρει 35 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο και έτσι θα κοπεί από τις δημοτικές εκλογές! Η συγκεκριμένη δημοτική παράταξη είχε τερματίσει ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στην πόλη μας! Ίδωμεν... 


  • Δεν βλέπουμε ιδιαίτερη κινητικότητα στο ανέβασμα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  που έχουν σημείο αναφοράς την πόλη μας. Μάλιστα εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός πως η ΛΑ.ΣΥ Ηλιούπολης έχει ανακοινώσει μόλις 35 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ενώ κατά παράδοση είναι από τις παρατάξεις που εξαντλούν το περιθώριο που ορίζει η εκλογική νομοθεσία στο θέμα των υποψηφιοτήτων. Έως σήμερα περισσότερους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους έχει ανακοινώσει η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" κάτι αναμενόμενο αφού η εκάστοτε διοίκηση πάντα έχει τρόπους να μαζεύει υποψηφίους αλλά μη ενθαρρυντικό για όσους δεν επιθυμούν να συνεχίσει η παρούσα διοίκηση μετά την 1/12024 . 

  • Έχουμε συναντήσει τους τέσσερις από τους 9 υποψηφίους δημάρχους Ηλιούπολης και σίγουρα με βάση τις δικές μας εκτιμήσεις αυτούς που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο Εμείς σεβόμαστε περισσότερο όσους μας επισκέπτονται καθημερινά παρά όσους συμφωνούν ιδεολογικά μαζί μας και ακούμε πάντα όσους επί 10 χρόνια μας στηρίζουν παρόλο που πριν περίπου τρία χρόνια οι ΦΩΝΕΣ που ΔΗΜΟΣΙΑ μας στήριξαν από το πολιτικό προσωπικό της πόλης μετριούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού! Άρα δεν θέλουμε παράπονα από όσους ξαφνικά θυμήθηκαν πως υπάρχουμε ενώ έως πρότινος επιζητούσαν και επιζητούν την ΦΙΜΩΣΗ μας. Δεν μπορεί πρακτικά να συμβεί αυτό πρώτον επειδή αυτό εδώ το ιστολόγιο είναι της google και έχει ηλεκτρονική διεύθυνση που τελειώνει σε com αλλά ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( facebook) καμία από τις ομάδες ή σελίδες μας δεν έχει κατεβεί παρά τις εκατοντάδες αναφορές που συνεχίζονται επί ματαίω! Ας προσέχουν λοιπόν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που κάνουν αναφορές γιατί βλέπουμε προεκλογικά να μην έχουν σελίδες στο facebook να τους "φιλοξενήσουν". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: