ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε αυτόν τον βοσκότοπο προπονεί το "ιστορικότερο" αθλητικό σωματείο της πόλης τους αθλητές τους και πληρώνουν συνδρομές για να προπονηθούν εκεί

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Σε αυτόν τον βοσκότοπο προπονεί το "ιστορικότερο" αθλητικό σωματείο της πόλης τους αθλητές τους και πληρώνουν συνδρομές για να προπονηθούν εκεί


Το "Αθλητικό" Κέντρο Χαλικάκι ένα ακόμα βαρίδι που μας κληρονόμησε η διοίκηση Κιντή με τους "αγώνες" της έγινε αρνητική ανάρτηση από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Χρήστου  Διαμαντή. 

Ένας χώρος που δεν έχει αναγνωριστεί ως Αθλητικό Κέντρο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , ένας χώρος που δεν έχει αποδυτήρια ούτε τουαλέτες και δεν θα ΕΧΕΙ και στο μέλλον γιατί δεν ανήκει στον δήμο μας αλλά στην ΕΤΑΔ. 

Το ό,τι το χρησιμοποιεί ΤΖΑΜΠΑ σχεδόν τα προηγούμενα χρόνια και επί διοίκησης Χατζηδάκη τελείως ΤΖΑΜΠΑ ο ΓΣΗ για να προπονεί τους αθλητές του στον Στίβο. 

Με προπονήσεις σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο και σε ακόμα χειρότερο ο ΓΣΗ έχει πετύχει να συγκεντρώσει ένα σωρό μετάλλια στην Ελλάδα. 

Οι αθλητές του ΓΣΗ που αγωνίζονται στην Εθνική Ομάδα προπονούνται στο Ολυμπιακό Στάδιο ( το γράφουμε γιατί διακρίναμε μια ανησυχία του γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης μήπως δεν βγάλουμε εμείς εδώ Τεντόγλου) είμαστε σίγουροι πως αγνοεί τα μετάλλια που έχουν φέρει οι αθλητές του συλλόγου και εάν θέλει να έχει εικόνα για αυτά μπορεί να επισκεφτεί τα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Τυρταίου! Ελπίζουμε να την γνωρίζει και να μην χαθεί στο δρόμο! 

Στην ουσία του ποσταρίσματος που γίνεται για αντιπολιτευτικούς λόγους που δεν πείθουν κανέναν κάτοικο της περιοχής πέριξ του γηπέδου που γνωρίζουν πως κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια και έχουν ενημερωθεί από εμάς και γνωρίζουν πως μόνο άλλη χρήση του χώρου θα έδινε λύση στα προβλήματά τους ο ΠΑΟΔΗΛ με επικεφαλής τον κ. Θέμη Γιαννόπουλο έχει κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να διατηρηθεί αυτός ο "βοσκότοπος" ως αθλητικός χώρος για να βγάζουν μεροκάματα τα ιστορικά ή μη αθλητικά σωματεία της πόλης μας. 

Ο ΓΣΗ επί τέσσερα χρόνια έχει μια άψογη συνεργασία με την νυν διοίκηση και για τον λόγο αυτό δεν έχει βγάλει ούτε ένα δελτίο τύπου εναντίον της τα υπόλοιπα είναι απλώς για να δημιουργούνται εντυπώσεις . 

Προεκλογικά θα σας παίξουμε και τις βραβεύσεις του συλλόγου σε στελέχη της νυν διοίκησης για να μην έχει κανείς αυταπάτες πως τα αθλητικά σωματεία της πόλης που είδαν να αυξάνονται οι ετήσιες επιχορηγήσεις τους από τον δήμο Ηλιούπολης θέλουν να επιστρέψουν σε εποχές που και λιγότερα έπαιρναν και πλήρωναν για την χρήση δομών του δήμου μας. 

Ο χώρος ανήκει στην ΕΤΑΔ και ο δήμος μας απλώς με ξένα κόλλυβα εξυπηρετεί τα αθλητικά σωματεία της πόλης χωρίς να μπορεί να βγάλει οικοδομική άδεια για να φτιάξει αποδυτήρια και τουαλέτες σε χώρο που ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ! 

Αυτά και σε 10 χρόνια από σήμερα που ο "αθλητικός" χώρος δεν θα έχει αποδυτήρια και τουαλέτες και που ο δήμος ή τα σωματεία που χρησιμοποιούν τον χώρο θα πληρώνουν ενοίκιο στην ΕΤΑΔ τα ξαναλέμε! 

Η φωτογραφία εξωφύλλου είναι του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της παράταξης "Φωτεινή πόλη" κ. Χρήστου Διαμαντή και σας παρουσιάζει τον "βοσκότοπο" για τον οποίο εσείς δίδεται συνδρομή στο ΓΣΗ 50 ευρώ τον μήνα για να αθλούνται τα παιδιά σας και μπράβο σας! 

Ο δήμος συντηρεί ( ό,τι βλέπεται) και το ιδιωτικό σωματείο εισπράττει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: