ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παναγιώτης Πάσχος: Συμπορεύομαι στο πλευρό του Τάσου Ευσταθίου με στόχο να αλλάξουμε τα πράγματα στην πόλη μας γιατί η Ηλιούπολη έχει τελματώσει

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Παναγιώτης Πάσχος: Συμπορεύομαι στο πλευρό του Τάσου Ευσταθίου με στόχο να αλλάξουμε τα πράγματα στην πόλη μας γιατί η Ηλιούπολη έχει τελματώσει



Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά τον Παναγιώτη Πάσχο ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης από το 1983 και προέρχεται από οικογένεια με παράδοση και πλούσια κοινωνική προσφορά!!
Ο Παναγιώτης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κτηνιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια αλλά έχει παρακολουθήσει και αρκετά σεμινάρια σχετικά με την επιστήμη του.


Σήμερα απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα.


Ο Παναγιώτης ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019 ενώ σήμερα στηρίζει το συνδυασμό μας, την Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά , γιατί πιστεύει ότι είμαστε η δύναμη εκείνη η οποία μπορεί να ανατρέψει την υπάρχουσα λιμνάζουσα κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλη μας.



Και όπως λέει χαρακτηριστικά:


"Ο Τάσος Ευσταθίου είναι αυτός που μπορεί να προχωρήσει την πόλη μπροστά και να κάνει την Ηλιούπολη μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη".


Καλή μας επιτυχία Παναγιώτη!!

Τάσος Ευσταθίου
Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης


Σύντομο βιογραφικό Παναγιώτη Πάσχου στο πίσω μέρος της κάρτας τους 


Διαβάστε ακόμη: 

Τάσος Ευσταθίου: Καλή μας επιτυχία Παναγιώτη

Ο συνδημότης μας κος Παναγιώτης Πάσχος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Δεν υπάρχουν σχόλια: