ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  "Συγκινούμαστε" κάθε φορά που υποψήφιοι δήμαρχοι ομιλούν για ΑΞΙΕΣ και "δημοκρατικές" παραδόσεις κρατώντας υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στα ψηφοδέλτιά τους αντισημίτες και ρατσιστές. Απορούμε πως μεγαλύτερα από εμάς ΜΜΕ ανέχονται τέτοιες δηλώσεις και δεν δημοσιοποιούν προφασιζόμενοι τα προσωπικά δεδομένα κάθε στοιχείο που έχουν αφήνοντας να "αιωρείται" μια τόσο σοβαρή καταγγελία για υποψήφιο δήμαρχο. Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να βρούμε εμείς τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν την καταγγελία που έβγαλε πριν μήνες το site Notia.gr ενώ εξοργιζόμαστε που καταξιωμένοι συνάδελφοί μας τηρούν τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα απέναντι στην πλειοψηφία των συναδέλφων μας που έχει ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ τον κατάπτυστο νόμο στην ΠΡΑΞΗ. Και τα Νέα του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του κ. Αλαφούζου έχουν ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ αποφάσεις για δημοσιοποίηση τέτοιων προσωπικών δεδομένων αφού υπάρχουν και λίγοι δικαστές που αντιλαμβάνονται πως η τήρηση ενός παράλογου Νόμου γεννάει ΤΕΡΑΤΑ! Για εμάς όποιος είναι συνυποψήφιος με "προβληματικούς" είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και τιμούμε ΜΟΝΟ όσους δεν θα δέχονταν να μπουν σε ψηφοδέλτια όπου υπάρχουν θέματα . Μέσα στο επόμενο 15νθημερο θα ολοκληρώσουμε και θα πετάξουμε το 100% όσων καταγγελιών έχουν έρθει εις γνώση μας , άλλωστε ο δικός μας ρόλος δεν είναι να γράφουμε ευχολόγια αλλά να κάνουμε ρεπορτάζ! "Λαβωμένες" θα πάνε τέσσερις δημοτικές παρατάξεις στις κάλπες από εμάς και εσείς όπως πάντα θα κρίνετε ποιοι επιθυμείτε να πάρουν τα ηνία του δήμου μας για τα επόμενα 5 χρόνια! 

  • Μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένουμε με αγωνία το κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας όπου θα εκθέσουν το πρόγραμμά τους για το τι θα κάνουν για τις επιχειρήσεις της πόλης μας. 


  • Δεν υπάρχουν ΤΖΑΜΠΑ πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όσες δεν πληρώνετε ΑΤΟΜΙΚΑ εισιτήριο ο καθένας τα πληρώνει ο ΔΗΜΟΣ μας δηλαδή ΟΛΟΙ εμείς! Για να μην παρεξηγηθούμε να γράψουμε πως εμείς είμαστε υπέρ των "ΔΩΡΕΑΝ" εκδηλώσεων αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κλείσουν δομές που μόνο ζημιές συσσωρεύουν και δεν έχουν κέρδη ( Μουσείο Εθνικής Αντίστασης) και με την αξιοποίηση των χρημάτων που θα έχει ο δήμος από την ενοικίασή τους να κάνει κάθε χρόνο 30 εκδηλώσεις για όσους δεν έχουν να πληρώσουν και το 10ρικο που είχε ως εισιτήριο η χθεσινή πετυχημένη συναυλία του Μπάμπη Στόκα επειδή ο δήμος μας "τσόνταρε" από τα ταμεία του για να τον φέρει. Δεν πήγαμε αλλά το μετανιώσαμε από φίλους που ήταν εκεί και πέρασαν υπέροχα. Προτιμήσαμε να δούμε τον αγώνα της ελληνικής ομάδας για τα προκριματικά του Champions League . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: