ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κλίνατε επί "δεξιά" για την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" μετά την "απόσυρση" της υποψήφιας βουλεύτριας της Χρυσής Αυγής επανέρχεται με μία από το ΛΑ.ΟΣ!

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Κλίνατε επί "δεξιά" για την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" μετά την "απόσυρση" της υποψήφιας βουλεύτριας της Χρυσής Αυγής επανέρχεται με μία από το ΛΑ.ΟΣ!

 


Την υποψήφια βουλεύτρια του 2015 του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ( ΛΑ.ΟΣ) του κ. Γιώργου Καραταζαφέρη  κα. Αναστασία Μπογιώκα  παρουσίασε σήμερα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού του ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος. 

Η κυρία Μπογιώκα την εποχή των μνημονίων είχε επιλέξει να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη ο οποίος στις εκλογές εκείνες απέσπασε από τους εκλογείς ΜΟΛΙΣ 1,03% και έμεινε εκτός Βουλής! 

Ένα χρόνο πριν,  στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την δημοτική παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση" του πρώην δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου. 



ΥΓ: Αυτά από εμάς...  αφού εμείς φωτογραφίες με "μωσαϊκό" δεν παίζουμε,  και σε μια φωτογραφία είτε φαίνονται  ΟΛΟΙ  είτε ΚΑΝΕΝΑΣ. Αυτή είναι η δική μας δημοσιογραφική λογική αφού δεν ΧΡΩΣΤΑΜΕ τίποτα και σε κανέναν. Εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε.... 



Δεν υπάρχουν σχόλια: