ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άννα Μυκονίου: Ζητώ την στήριξή σας

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Άννα Μυκονίου: Ζητώ την στήριξή σας


Με χαρά καταθέτω την υποψηφιότητα μου με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα και ζητώ τη στήριξη σας.
Αγαπώ τον τόπο μου. Πιστεύω στην Κεντρική Μακεδονία, στο ρόλο της, στους ανθρώπους της, στο μέλλον της. Οραματίζομαι μια Θεσσαλονίκη και μια Κεντρική Μακεδονία γεωπολιτική μητρόπολη του Νότου, μια Περιφέρεια που η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη αποτελούν δομικές της αξίες και μοχλό ανάπτυξης.
 
Οραματίζομαι μια Περιφέρεια, κέντρο πολιτισμού και καλλιτεχνικής δημιουργίας, ανοιχτή και χωρίς προκαταλήψεις στις τάσεις και τα μηνύματα των καιρών. Μια Περιφέρεια που αξιοποιεί το άφθονο πολιτισμικό της δυναμικό, που έχει τη δική της πολιτιστική ταυτότητα, δεμένη με την ιστορία της και τις δημιουργικές ανησυχίες των ανθρώπων της, που εξάγει τέχνη και πολιτισμό και δεν στερείται τα άξια παιδιά της, που αναγκάζονται να μετοικήσουν, για να δώσουν αλλού σάρκα και οστά στα όνειρα τους.

Τα οράματα όμως δεν φτάνουν. Απαιτείται στρατηγική και συντεταγμένα βήματα.
 
Υπάρχει σε όλους μας μια στιγμή που πρέπει να κάνουμε ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ και να αναλάβουμε το ρόλο που μας αντιστοιχεί, σε μια τέτοια προσπάθεια.
 
Με χαρά δέχτηκα την πρόταση του Απόστολου Τζιτζικώστα, να είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Έχοντας ήδη συνεργαστεί οκτώ χρόνια με τον Περιφερειάρχη στο Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας, έχω την πεποίθηση ότι μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα. Έχω επίσης την βεβαιότητα ότι υπάρχει η στρατηγική οπτική και η διαχειριστική επάρκεια για την υλοποίηση και των ΝΕΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΣΤΟΧΩΝ, που θέτουμε στο χώρο του πολιτισμού για το ΜΕΛΛΟΝ.

…….Από αυτή τη διαδικασία προσδοκώ να βγω ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ για να συνεχίσω, με την ίδια πάντα όρεξη και αγάπη για δημιουργία.


Άννα Μυκονίου 
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας - "Αλληλεγγύη" Απόστολος Τζιτζικώστας 


Δεν υπάρχουν σχόλια: