ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Παιδιά" εκτίθεστε

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

"Παιδιά" εκτίθεστε

 


Είναι τόσο συνειδητοποιημένοι στο τι πρεσβεύουν που  σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση το παρακάτω σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της κα Μπογιώκα. 




Όση φόρα και να πάρει ο Ηλίας δεν θα ρίξει τίποτα!  Άλλωστε άλλο "πράγμα" θεωρούσαμε πως είναι  ο Ηλίας και άλλο ο Στάθης.

Αυτό θέλουμε να πιστεύουμε ακόμα παρά την νωχελικότητα του σε ρατσιστικά σχόλια υποψηφίων της παράταξης του που θα κριθούν  σε μερικές μέρες στις κάλπες από τους συνδημότες μας. 

Η μία παραιτήθηκε για την δεύτερη κανένας από τους υποψηφίους της παράταξης ούτε ο ίδιος ο επικεφαλής της καταδίκασε τις ανοησίες κατά των Εβραίων που έγραψε στο facebook αφού και παλιότερα άλλος συνυποψήφιός της είχε εκφράσει τον ρατσισμό του για τους Ρομά! 




Καλά πάνε ας το αλλάξουν σε "Πρώτα οι Έλληνες",  αφού η δημοκρατικότητα μιας παράταξης δεν είναι αυτονόητη αλλά  αποδεικνύεται με την διαχρονική της στάση και κυρίως με τις δημόσιες τοποθετήσεις των στελεχών της .



Δεν θα επαναλάβουμε τις αναρτήσεις μας με τα έως τώρα "φάλτσα" της παράταξης που ίδρυσε ο πρώην δήμαρχος κος Βαλασόπουλος με νέους "μουσαφιραίους" όσους το 2010 έκαναν παράταξη (ΕΝΑΚ) αντιδρώντας στην κομματική επιλογή ΠΑΣΟΚ που του έδωσε το χρίσμα!



Δεν υπάρχουν σχόλια: