ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θωμάς Γαζής: Ξεχνούν πως οι παππούδες μας υπήρξαν πρόσφυγες και οι συγγενείς μας μετανάστες

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Θωμάς Γαζής: Ξεχνούν πως οι παππούδες μας υπήρξαν πρόσφυγες και οι συγγενείς μας μετανάστες


Ξεχνούν μάλλον κάποιοι τι σημαίνει να είσαι απόκληρος αυτής της γης. Ξεχνούν ότι οι παππούδες μας υπήρξαν πρόσφυγες και οι συγγενείς μας υπήρξαν μετανάστες.
Γιατί δεν σκέφτονται ότι δεν μπορείς πάντοτε, έτσι απλά, να πας και να βγάλεις ένα εισιτήριο και να βρεθείς την επόμενη μέρα, σε μια χώρα με καλύτερη ποιότητα ζωής από τη δική σου. Δεν είναι εύκολο πάντα, γιατί η δική σου χώρα, πιθανότατα δεν έχει συνάψει ούτε τις απαραίτητες συμφωνίες με τα άλλα κράτη. Ούτε βέβαια μπορείς να πας στα αντίστοιχα ΚΕΠ της γειτονιάς σου για τα απαραίτητα έγγραφα.
 
Τότε θα περάσεις παράνομα σύνορα. Περπατάς όσο αντέχεις, κολυμπάς όσο αντέχεις, πείνας όσο αντέχεις, ρισκάρεις τα πάντα για να ζήσεις καλύτερα.
 
Και φαντάσου εκεί που θα βρεθείς να συναντήσεις ένα σύστημα, το οποίο δεν έχει φροντίσει να είναι με μετρήσιμα αποτελέσματα ωφέλιμο τόσο για εσένα, όσο και για την ίδια την χώρα υποδοχής. Και σκέψου γύρω σου να βρεθείς αντιμέτωπος με κάποιους που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν ότι είναι άλλο πράγμα το αποτρέπω επί τόπου ένα δράστη την στιγμή που παρανομεί και άλλο συστήνω συμμορία και εκτελώ αυτόκλητα χρέη δημόσιας αρχής.

Η υποτίμηση τελικά της ανθρώπινης ύπαρξης και ζωής, η παρερμηνεία και η άγνοια των νόμων και των διεθνών συνθηκών, η δημιουργία ταγμάτων θανάτου και αυτόκλητων σωτήρων, η επιλεκτική ανθρωπιά, η επιβίωση και η έκφραση εν τέλει του τέρατος στις πιο επίπονες και ακραίες συνθήκες της εξαθλίωσης είναι το αποτύπωμα της πιο άρρωστης και φασίζουσας κοινωνίας.

Θωμάς Γαζής 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος " Η πόλη που θέλω" 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Μπράβο στον κ. Γαζή που δεν γνωρίζουμε προσωπικά για την ανάρτησή του αυτή στο ΔΗΜΟΣΙΟ του προφίλ στο facebook,  στην παράταξη με την οποία είναι υποψήφιος ως χθες είχαμε άλλες φωνές ( Ελευθέριος Χριστοφίδης) ευελπιστούμε να επικρατήσουν τέτοιες φωνές και όπως χαιρετίσαμε και την υποψηφιότητα του Έλληνα Σοφοκλή Σχορτσανίτη μακάρι στο μέλλον να έχουν ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΓΟ από την δημοτική παράταξη αυτή ώστε να μιλάμε και εμείς για πόλη που θέλουμε και όχι για πόλη που δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί της! Η παρερμηνεία των νόμων και από κάποιους "ευυπόληπτους" συνδημότες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθεί να πείσει "ιθαγενείς" πως η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν ξέρει να ερμηνεύσει τον ΝΟΜΟ και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ αλλά αυτό μπορεί εύκολα να το πράξει κάθε "Κασιδιάρης" της πόλης μας. Οι "παλληκαράδες" του Έβρου σύντομα θα αντιληφθούν πως οι εποχές άλλαξαν και πως τα Τάγματα Εφόδου θα έχουν και την τύχη των προηγούμενων . Οι συμμετέχοντες σε αυτά θα έχουν δηλαδή  την "τύχη" του Ηλία Κασιδιάρη.  Η  κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να "σπάσει το αυγό του φιδιού" είτε το θέλει είτε όχι ανήκει σε έναν κόσμο (δυτικό) που έχει συγκεκριμένες αξίες. Έτσι με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθούν  στον φυσικό τους χώρο ποινικοί  που με το πρόσχημα του "πατριωτισμού" θεωρούν πως συνάνθρωποί μας είναι "κομμάτια" . Έτσι μετά τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα ακόμα ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος χωρίς αστερίσκους ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ μιας άρρωστης και  φασίζουσας κοινωνίας στα πρόσωπα αυτόκλητων "σωτήρων" που θεωρούν δικαίωμά τους να φυλακίζουν όσους αυτοί θεωρούν επικίνδυνους. Δεν είσαστε πατριώτες,  αλλά απλώς  φασίστες , δεν προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα απλώς θέλετε να δημιουργήσετε προβλήματα σε μια χώρα που έχει επιλέξει να είναι στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της Ιστορίας και να προασπίζετε τις Αρχές και τις Αξίες του Δυτικού Κόσμου. Ευχόμαστε στον κ. Γαζή προσωπική επιτυχία σε μια πόλη που διαχρονικά έχει αποδείξει πως δεν επιλέγει να δώσει ΘΕΣΕΙΣ ευθύνης σε φασιστοειδή! Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές , ΦΩΝΕΣ που καλούν να πάρουμε τον ΝΟΜΟ στα χέρια μας δεν θα βρουν θέση στα έδρανα του δημοτικού μας συμβουλίου. 



Ο κος Γαζής με την κοινή λογική του και κυρίως με την ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση του κέρδισε μια θέση σε όσους θα προβληθούν ως ικανοί να εκπροσωπήσουν μια πόλη που πρέπει να αλλάξει ΣΕΛΙΔΑ και εάν αυτό απαιτηθεί να ΑΛΛΑΞΕΙ βιβλίο. Δεν είναι ΑΠΟΔΕΚΤΟ σε κανένα δυτικό κράτος να αποκαλούνται οι συνάνθρωποι μας ως "κομμάτια". Μπράβο στον Θωμά και ελπίζουμε και στο μέλλον να μας χαρίσει τέτοιες αναρτήσεις σε μια πόλη που ό,τι και εάν σας γράφουν όσοι αρέσκονται στα μισόλογα ζέχνει από φασισμό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: