ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης υποψήφιος με κεντροαριστερή δημοτική παράταξη! - Με την παράταξη του Λιόλιου έχει εκλεγεί ο επικεφαλής της παράταξης που επέλεξες κ. Γιώργο μην μας πρήζεις για "κάθαρση" στο μπάσκετ

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Ο Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης υποψήφιος με κεντροαριστερή δημοτική παράταξη! - Με την παράταξη του Λιόλιου έχει εκλεγεί ο επικεφαλής της παράταξης που επέλεξες κ. Γιώργο μην μας πρήζεις για "κάθαρση" στο μπάσκετ

 


Έως τις 15 Ιουλίου ο γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης στήριζε το εγχείρημα του τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ κ. Αθανάσιου Βαμβίνη και έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τη ΝΕΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ( έτσι θα ονομάζονταν η δημοτική παράταξη μετεξέλιξη του  ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) εάν το εγχείρημα Βαμβίνη και των συν αυτόν ευδοκιμούσε. Σήμερα ο Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης μας ενημερώνει πως θα είναι συνυποψήφιος με όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ της πόλης,  πλασάροντάς το ως ΝΕΟ! Με αυτούς δηλαδή που θυμήθηκαν το 40% της κεντροδεξιάς της πόλης μας λίγους μήνες πριν τις εκλογές ευελπιστώντας πως θα το ξεγελάσουν! 



Μάλιστα όπως βλέπετε στην παλιά του ανάρτηση είχε κάνει και like ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που δεν φανταζόμαστε πως θα ξανακάνει μετά την επιλογή του αυτή. 

Μια επιλογή που ουδείς Οννεδίτης και Οννεδίτισσα της πόλης μας θα ακολουθήσει άλλωστε θα φανεί και στις λιγοστές ψήφους που θα μαζέψει στις κάλπες ένας ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ που επέλεξε να κατέβει με κεντροαριστερή παράταξη. Τα παραδείγματα από το παρελθόν πολλά και σε κεντροαριστερές παρατάξεις που έπαιρναν υψηλά ποσοστά όχι στη "Φωτεινή πόλη" που θα βρίσκεται πολύ πίσω ακόμα και από τους συντρόφους τους της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που μετά την παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" κυριαρχεί στον κεντροαριστερό χώρο. 

Ο  κος Παναγιωτακόπουλος θα έπρεπε να γνωρίζει πως ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης με την οποία κατεβαίνει υποψήφιος ήταν στο ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Λιόλιου σημερινού προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τον οποίο ο κος Παναγιωτακόπουλος στις 9 Ιουλίου έγραφε: 



Άρα σωστά το "επαναστάτης" σε εισαγωγικά,  οι επαναστάσεις εκτός εισαγωγικών χρειάζονται σταθερές ΑΠΟΨΕΙΣ και όχι συγχρωτισμό με τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους , εάν βέβαια διαθέτουμε ιδεολογία και δεν είμαστε όπου φυσάει ο άνεμος! 



Σε κάθε περίπτωση όσοι "αφελείς" κατηγορούν τον κ. Αθανάσιο Βαμβίνη πως έκανε πίσω θα πρέπει να αναλογιστούν με ποιους θα πήγαινε ΜΠΡΟΣΤΑ! 

Τέλος επειδή σήμερα είμαστε και οι δύο χαρούμενοι ως βάζελοι για την χθεσινή πρόκριση της ομάδας μας του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,  εάν και εμείς υποκριτές δεν είμαστε γνωρίζει πως δεν θα τον ψηφίσουμε! Υπάρχουν; όμως αρκετοί αριστεροί της πόλης που ίσως θελήσουν να ψηφίσουν έναν Οννεδίτη! 

Εάν η νεολαία της πόλης μας θεωρεί πως σήμερα απολαμβάνει τις ελευθερίες που βιώνουμε ως δυτικό κράτος επειδή μας χαρίστηκαν θα πρέπει να θυμάται πως για να συμβεί αυτό κάποιοι πολέμησαν και έδωσαν και την ζωή τους για να κερδίσει μια θέση η πατρίδα μας στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ , και εκεί που εντάχθηκε ο κος Παναγιωτακόπουλος όπως θα σας αναδείξουμε και προεκλογικά είναι πολλοί που για δεκαετίες αλλά ακόμα και σήμερα παραμένουν στη ΛΑΘΟΣ! 

Οι παρατάξεις που τελικά προβάλλαμε υποψήφιό τους έγιναν πέντε με την ανάρτηση αυτή για τον κ. Γιώργο  Παναγιωτακόπουλο.

Για το τέλος αφήσαμε ένα ακόμα ποστάρισμα του κ. Παναγιωτακόπουλου που μιλάει για προδοσία! Φοβόμαστε πως μαζί με τον πρώην  υπουργό κ.  Χάρη Θεοχάρη μετά από αυτό θα ξεχάσουμε και εμείς πως έχει ΟΝΝΕΔ η Ηλιούπολη , άλλωστε με αυτούς σίγουρα δεν θα ΜΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ στην ΠΟΛΗ μας ΘΥΜΑΡΙ και ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ! Και βέβαια τον Φώτη Βασιλαρά κανένας πρώην υπουργός δεν τον έστειλε,  πήγε ΜΟΝΟΣ του όπως αποφάσισε και ο κος Παναγιωτακόπουλος  να συμπορευτεί με όσους το 2014 ύψωναν την ευκαιριακή  "σημαία" του Αντιμνημονίου στην πόλη μας! 



Ας βάλουμε και εμείς οι ΔΕΞΙΟΙ τον ύμνο του ΕΔΕΣ έτσι επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο,  εάν και θα ταίριαζε πιο πολύ να βάζαμε το "Ήρωες" της Μαρίας Δημητριάδου αφού για "επανάσταση" πάνε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: