ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  •  Πάμε Μπροστά Αττική με Νίκο Χαρδαλιά και Πάμε Μπροστά Ηλιούπολη με Τάσο Ευσταθίου. Σε μία μέρα κλείνει η πλατφόρμα για τις υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων και στην πόλη μας το πιο πολυπληθές και δυνατό ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ψηφοδέλτιο είναι αυτό της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που αποτελεί και την μόνη ελπίδα των κεντροδεξιών του δήμου μας να δουν δεύτερο γύρο δημοτικών εκλογών και θα δουν γιατί οι Ιδέες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης κυριαρχούν στο πολιτικό σκηνικό. 

  • Δύο μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης δήλωσαν υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στέλνοντας σαφές μήνυμα και στο κόμμα ποιος είναι ο δικός τους υποψήφιος στο δήμο μας . Η ΝΔ έχει δώσει στήριξη με επίσημο δελτίο τύπου της μόνο στους τρεις μεγάλους δήμους για όσους αναρωτιούνται και θυμήθηκαν ξαφνικά πως είναι κομματικοί! Είναι τόσο κομματικοί κάποιοι από αυτούς που την περίοδο των μνημονίων δήλωσαν υποψηφιότητες για αξιώματα με μικρότερα ακροδεξιά κόμματα! 


  • Εμείς δεν βάζουμε ποτέ ως οδηγό μας προσωπικές πικρίες ούτε προσπαθούμε ποτέ να επιβληθούμε στις αποφάσεις του οιοδήποτε επικεφαλής δημοτικής παράταξης. Στηρίζουμε αυτό που θεωρούμε το λιγότερο κακό για την πόλη μας και κυρίως αυτόν τον κεντροδεξιό που έχει ελπίδα εισόδου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Η δική μας ατζέντα είναι γνωστή σε όσους μας διαβάζουν για όλα τα σοβαρά θέματα της πόλης μας και δεν υιοθετείται από κανέναν από τους 9 υποψήφιους δημάρχους της πόλης μας άλλωστε και στην κεντρική πολιτική σκηνή το πρόγραμμα της ΝΔ του 2019 δεν υλοποιήθηκε στα τέσσερα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης της με αιτιολογία την πανδημία. Το λιγότερο και ευέλικτο κράτος ξεχάστηκε , οι ιδιωτικοποιήσεις δεν προχώρησαν και το καζίνο στο Ελληνικό δεν λειτουργεί!  Η διαφορά με τους άλλους είναι πως όλα τα παραπάνω δεν τα θέλουν και είναι ξεκάθαροι σε αυτό! Δεν τα θέλουν αλλά θα γίνουν γιατί οι μεταρρυθμίσεις είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ όπως ήταν και τα μνημόνια! 


  • Θα σας εξηγήσουν από το ΕΝΑΚ για την στάση τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Εμάς δεν χρειάζεται έχουμε καταλάβει πως πάνε όπου θεωρούν πως "παίζει" καρέκλα! Αλλά αυτή την φορά να είναι σίγουροι πως δεν θα παίξει ! 



  • Βλέπουμε πως τώρα που πλησιάζουν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ έγιναν ξαφνικά Νίκος Χαρδαλιάς έως και η Μεθυμάκη είδε πως με τις ιδεοληψίες του ΠΑΣΟΚ το πράγμα δεν τσουλάει και πριν βουλιάξει το "πλοίο" Σγουρού συστρατεύθηκε με τον Νίκο Χαρδαλιά! Αυτή θα "σωθεί" γιατί έχει απήχηση και διαδρομή κάποιοι σύμβουλοι του νυν δημάρχου Ηλιούπολης απλώς θα εκτεθούν δεν πρόκειται να εκλεγούν Περιφερειακοί Σύμβουλοι παρόλο που ο Νίκος στον κεντρικό τομέα Αττικής θα εκλέξει 13 Περιφερειακούς Συμβούλους. Ούτε στους πρώτους 25 δεν θα είναι θα μας θυμηθείτε όταν κλείσουν οι κάλπες και ανακοινωθούν οι σταυροί! 

  • Όποιος έχει κάνει δημοσκόπηση για τον δήμο μας με αξιόπιστη δημοκοπική  εταιρία ας την στείλει να την δημοσιεύσουμε εμείς πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις αυτό που μας ενοχλεί είναι να τις επικαλείται κάποιος χωρίς να τις παρουσιάζει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: