ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι περισσότεροι Ενακίτες έμειναν στο πλευρό της νυν διοίκησης αλλά ο Πούλος θα βρεθεί απέναντί της στις κάλπες του Οκτωβρίου- Με τον Στάθη και την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" λένε αξιόπιστες πηγές πως θα πορευθεί!

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Οι περισσότεροι Ενακίτες έμειναν στο πλευρό της νυν διοίκησης αλλά ο Πούλος θα βρεθεί απέναντί της στις κάλπες του Οκτωβρίου- Με τον Στάθη και την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" λένε αξιόπιστες πηγές πως θα πορευθεί!

Με τους περισσότερους του ΕΝΑΚ να παραμένουν στο πλευρό της νυν διοίκησης και να κατέχουν θέσεις σε νομικά πρόσωπα του δήμου μας, είναι πραγματικά  σημαντική η απόφαση που πήρε ο κος Ιωάννης Πούλος κάνοντας την διαφορά από όσους θέλουν σίγουρες καρέκλες και να τα έχουν καλά με όλους. 

Παρόλο που εμάς ως κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ δεν μας είναι ευχάριστη η επιλογή του αυτή δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως δεν θα επηρεάσει το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα και φυσικά δεν θεωρούμε πως κινδυνεύει να βρεθεί εκτός δεύτερου γύρου η δημοτική παράταξη που εμείς υποστηρίζουμε. 

Έτσι το βαθύ ΠΑΣΟΚ της πόλης μας διαμοιράζεται ανάμεσα σε Χατζηδάκη- Ψυρρόπουλο και Ευαγγέλου και επειδή  πλέον δεν είναι τόσο ισχυρό όπως παλιά θα στείλει μόνο τον πρώτο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. 

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή του με βάση τα όσα διαχρονικά πρεσβεύει ο συνδημότης μας και πρώην Αντιδήμαρχος κος Πούλος είναι έντιμη και κολλάει πολύ με το προφίλ της παράταξης έτσι όπως έχει διαμορφωθεί από τον νέο επικεφαλής της κ. Στάθη Ψυρρόπουλο. 

Εμείς δεν θα γράψουμε εδώ πως η προσθήκη αυτή δεν δυναμώνει την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" αλλά θα τονίσουμε πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ να αποτρέψει την είσοδο κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Θεωρούμε βέβαιη την ΠΡΩΤΙΑ σε ψήφους  Πούλου,  σε μια παράταξη που δεν έχει και πολλά ικανά στελέχη στο να μαζεύουν ψήφους , και με δεδομένο πως στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές πάλι ο κος Πούλος συγκέντρωσε ψήφους σε παράταξη που στον πρώτο γύρο δεν σάρωσε θεωρούμε πως σε αυτές τις κάλπες θα πάει και καλύτερα! Τότε ήταν τρίτος σε σταυρούς , τώρα θα είναι ΠΡΩΤΟΣ και με ΔΙΑΦΟΡΑ! 

Εμείς δεν θα τον ψηφίσουμε,  αλλά σίγουρα θα εκτιμήσουμε θετικά πως δεν έμεινε στον "πάγκο" και θέλει να διορθώσει το "λάθος" του 2019 ως μονάδα,  γιατί ως σύνολο το ΕΝΑΚ μας έχει μπερδέψει! 

Και έχει μπερδευτεί και το ίδιο βλέποντας πως δεν μπορεί πλέον να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο αφού το λάθος του 2019 αλλά και μια σειρά στελεχών του που εξακολουθούν και στηρίζουν με ΠΑΘΟΣ την νυν διοίκηση Τσάκωνας , Μπισπίκη και αρκετοί άλλοι που θα παίξουν σε εμάς προεκλογικά δείχνουν τον καιροσκοπισμό του όλου εγχειρήματος του κ. Πανταζόπουλου που δημιούργησε λέει το ΕΝΑΚ για να αμφισβητήσει την κομματική επιλογή του ΠΑΣΟΚ το 2010 για τον δήμο μας ! Δηλαδή μια επιλογή ΝΙΚΗΣ αυτή του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: