ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τάσος Ευσταθίου: Καλή μας επιτυχία Νίκο

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Τάσος Ευσταθίου: Καλή μας επιτυχία Νίκο



Ένα άλλο άξιο στέλεχος της δημόσιας διοίκησης προστίθεται στο δυναμικό του συνδυασμού μας Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά
Καλωσορίζουμε τον Νίκο Νταλιαπέ, ένα νέο, κοινωνικό & έμπειρο άνθρωπο με όραμα αγάπη και με θέληση για έργο και προσφορά στο δήμο μας, ο οποίος υπηρετεί στο πυροσβεστικό Σώμα με το βαθμό του Πυρονόμου.
Είναι απόφοιτος της πυροσβεστικής Ακαδημίας και της Σχολής Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.
 
Ο Νίκος είναι γέννημα θρέμμα της Ηλιούπολης και διαμένει μόνιμα στη πόλη μας και έχει γνώση και εικόνα των αναγκών και προβλημάτων που απασχολούν εδώ και χρόνια το Δήμο μας.
 
Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και έχει μια κόρη 15 ετών.
 
Στα νεανικά του χρόνια ασχολήθηκε με τον κλασικό αθλητισμό σε διασυλλογικό επίπεδο, κάνοντας πρωταθλητισμό αγωνιζόμενος στο βάδην έχοντας ως πρότυπα και προπονητές του, τους πρωταθλητές Ελλάδος και Βαλκανιονίκες,αδελφούς Καραγεώργου οι οποίοι είναι και συγγενείς του.
 
Διορίστηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1998 ως μόνιμος πυροσβέστης ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε σε διάφορες σχολές πυρασφάλειας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
 
Έχει Υπηρετήσει σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ σήμερα υπηρετεί στην 112ΠΜ πτέρυγα μάχης στην Ελευσίνα και συγκεκριμένα στην Πυρασφάλεια του Αεροδρομίου (Α/Φ) και των εγκαταστάσεων αυτού.
 
Παράλληλα ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το συνδικαλισμό ενώ έχει εκλεγεί στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, αγωνιζόμενος για τα εργασιακά δικαιώματα, για ένα καλύτερο εργασιακό και συνταξιοδοτικό μέλλον για τον Έλληνα Πυροσβέστη.

Ο Νίκος έχοντας υπηρετήσει 25 έτη σε διάφορες υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος και αντιμετωπίζοντας διάφορα συμβάντα, έχει γνώσεις και εμπειρία και στα θέματα Πολιτικής Προστασίας.
 
Επιθυμία και στόχος του είναι να βοηθήσει ώστε να εξασφαλιστεί η έγκαιρη & σωστή Προστασία του πολύπαθου Υμηττού, που είναι και το Οξυγόνο της πόλης μας.

Καλή μας επιτυχία Νίκο!!!

Τάσος Ευσταθίου 
Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: