ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ενδιαφέρουσα ανάρτηση από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κωστή Παπαδόπουλο που εμείς "αγνοούμε" με ποια δημοτική παράταξη θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές!

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Ενδιαφέρουσα ανάρτηση από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κωστή Παπαδόπουλο που εμείς "αγνοούμε" με ποια δημοτική παράταξη θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές!

 


Θέμα Περιφερειάρχη η διασταύρωση καρμανιόλα της πόλης μας και αναμένουμε και εμείς με αγωνία τα αποτελέσματα του πορίσματος της αυτοψίας που έχει διεξάγει για την συγκεκριμένη διασταύρωση η Περιφέρεια Αττικής!

Σε γενικές γραμμές ό,τι έχει αφεθεί από την κεντρική κυβέρνηση να διαχειρίζεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει καταδείξει το χαμηλών δυνατοτήτων  προσωπικό της. 

Με κεντροδεξιά κυβέρνηση και αριστερό δήμαρχο δεν μας κάνει εντύπωση που δεν έγιναν έργα για τον δήμο μας σημαντικά. Αυτό συνέβαινε και θα συμβαίνει όσο η Τοπική Αυτοδιοίκηση ζητιανεύει οικονομικούς πόρους από την εκάστοτε κυβέρνηση και δεν αξιοποιεί την δική της περιουσία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: