ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς βγάλαμε το θέμα ο κος Δριμυλής πήρε τα "εύσημα"! - Δεν βαριέσαι αρκεί να μην ακούγονται ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Εμείς βγάλαμε το θέμα ο κος Δριμυλής πήρε τα "εύσημα"! - Δεν βαριέσαι αρκεί να μην ακούγονται ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!


Κύριε Ζαχαριάδη μας Δριμυλής λέγεται ο συνδημότης μας, πάλι καλά που δεν έχετε διαδικτυακό  φίλο τον κ. Τασούλα στο facebook να τον αναφέρεται ως "Αριστερό Μαρίνη" για να   εξοργιστεί! Κατά τα άλλα εάν αναλογιστεί κανείς πως και το όνομα της "αποσυρθείσας" υποψήφιας το τονίζετε λάθος να μας διαβάζετε πιο προσεκτικά!  

Η λογική στηρίζουμε όποιον περάσει στον δεύτερο γύρο απέναντι στον νυν δήμαρχο οδήγησε την πόλη μας στα σημερινά της χάλια. 

Είναι μια εμμονική λογική που πηγάζει από άλλα κίνητρα και δεν έχει καμία πολιτική λογική αφού στην πολιτική όποιος δεν καταδικάζει Ιδέες έρχεται η μέρα που τις λούζεται ο ίδιος! 

Άλλωστε ο κος Δριμυλής είναι "δημοκράτης" αλά καρτ έχουμε  βγάλει τόσα θέματα με συνδημότες μας που ποστάρουν στα προσωπικά τους προφίλ από ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ έως αντισημιτικές κορώνες , "σεσημασμένους" χουντικούς και οπαδούς του "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" αλλά η κα Κουσουνή τον πείραξε που είναι μέλος της ομάδας "Οι Ηλιουπολίτισσες" με τον "δημοκράτη" Δριμυλή να έχει αναφερθεί άπειρες φορές ΘΕΤΙΚΑ για την δράση τους. 

Αναμένουμε τα επόμενα θέματα που θα βγάλουν για τον κ. Ψυρρόπουλο και ελπίζουμε να είναι δικά τους και όχι αντιγραφή!

Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να δούμε την αντίδραση τους που θα είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ στο επόμενο θέμα μας που δεν θα αφορά την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" να δούμε εάν τότε θα βγουν να κακοκαρδίσουν τον επικεφαλής της άλλης παράταξης που απλώς δεν γνώριζε την βουλεύτρια για να την εντάξει στο ψηφοδέλτιό του. 

Άλλωστε η επιλογή δεν ήταν του κ. Ψυρρόπουλου αλλά όσο ΣΙΩΠΑ και ακούει ανθρώπους με αρνητικό στίγμα στην πόλη μας θα εκτίθεται χωρίς λόγο. Ο κος Ψυρρόπουλος έβγαλε και ένα δελτίο τύπου ( έστω να μας βρίσει και να μας λασπώσει βρε αδελφέ) οι άλλοι και είναι πολλοί ΑΠΛΩΣ ΣΙΩΠΗΣΑΝ! 

ΥΓ: Ο κος Ζαχαριάδης που κατηγορεί τον κ. Ψυρρόπουλο σε αυτό το βίντεο προς το ΤΕΛΟΣ στο ντελίριο του κατά Μητσοτάκη ομιλεί για λαθρομετανάστες και ζητά να κλειστούν σε στρατόπεδα για να μην μας κάνουν υβριδικό ΠΟΛΕΜΟ! Εντάξει παιδιά το τερματίσατε όποιος το δει έως το τέλος θα γελάει ! Η υποψήφια πρώην βουλεύτρια της Χρυσής Αυγής δεν λέει κάτι περισσότερο ή λιγότερο. Να "σώσει" την Ελλάδα ήθελε και αυτή με τον λάθος τρόπο. Άλλωστε και υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης που στήριζε ο κος Ζαχαριάδης μέσα από το διαδικτυακό του κανάλι παρόμοια πράγματα έλεγε για πρόσφυγες , παράτυπους μετανάστες και γενικά επειδή ο εθνικισμός πουλάει έγιναν ξαφνικά εν μια νυκτί όλοι τους "πατριώτες".  




ΝΤΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια: