ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αρκούσε μια ανάρτηση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας για να ξεπηδήσουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που ζουν ανάμεσά μας!

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Αρκούσε μια ανάρτηση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας για να ξεπηδήσουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που ζουν ανάμεσά μας!


Η παραπάνω ανάρτηση του συνδημότη μας Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ με σαφή ΤΡΟΠΟ πως ΦΑΣΙΣΤΕΣ ζουν ανάμεσά μας. 

Πριν πούμε συγχαρητήρια στον Παναγιώτη που ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ νιώθει ντροπή και οργή για κάποιον που χαρακτηρίζει "κομμάτια" συνανθρώπους μας να πούμε στα επίδοξα Τάγματα Εφόδου της πόλης μας πως η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη  με παραγγελία προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ζητά, όσον αφορά τις καταστροφικές πυρκαγιές, τη διενέργεια έρευνας για σειρά σοβαρών αδικημάτων όπως είναι η τυχόν συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ για τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας σε βάρος μεταναστών ζητεί να διερευνηθούν αδικήματα όπως βιαιοπραγία, έκθεση σε κίνδυνο και αρπαγή.

Στους "πατριώτες" πάνω στην Αλεξανδρούπολη να πούμε πως κλιμάκιο της ΕΥΠ έχει συλλέξει πληροφορίες για την δράση τους και σύντομα θα οδηγηθούν στις φυλακές για τα φαινόμενα Ρατσιστικής Βίας που αμαυρώνουν την εικόνα της χώρα μας διεθνώς. 

Μάλιστα κάποιοι φασίστες επικαλούνται και το Σύνταγμα θέλοντας να παρουσιάσουν σαν "πατριώτη" και "ήρωα" αυτόν που αποκαλεί συνανθρώπους μας ως "κομμάτια"! Εντάξει "ΑΙΛΗΝΕΣ" μάθετε πρώτα ελληνικά και μετά το ξανασυζητάμε για τα δικαιώματά σας που πηγάζουν από το Σύνταγμα. 

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων,  όχι τον ΝΑΖΙ! Άλλωστε ο "πατριωτισμός"  αυτών των "Ελλήνων" έχει μικρύνει την χώρα μας όταν βρέθηκαν με πραξικόπημα σε θέσεις ευθύνης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: