ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλη μια εμπορική ανάρτηση που καλό θα ήταν να την διαβάσουν όσοι έχουν αυταπάτες!

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Άλλη μια εμπορική ανάρτηση που καλό θα ήταν να την διαβάσουν όσοι έχουν αυταπάτες!

 


Όλοι στους δρόμους εν όψει προεκλογικής περιόδου. Κάποιους τους συναντούσες καθημερινά και όλο το προηγούμενο διάστημα.Οι τρεις εικονιζόμενοι δεν θέλουν ιδιαίτερες συστάσεις,  και δεν έχουν κανένα πρόβλημα αναγνωρισιμότητας αλίμονο σε όσους δεν τους γνωρίζει κανείς , αλλά θέλουν να "σώσουν" την πόλη μας.

Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου,  θα είναι έκπληξη μόνο για όσους μας κατηγορούσαν πως δεν μας έβλεπαν να κινούμαστε στην πόλη. 

Εμείς που τα "μάτια" και τα "αυτιά" μας είναι ΠΑΝΤΟΥ σε αυτή την πόλη και όχι μόνο ,  και που έχουμε εδώ και 10 χρόνια κάνει τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις.  

Όσοι έχουν αυταπάτες πως οι τρεις εικονιζόμενοι θα πάρουν λιγότερες ψήφους από τις προηγούμενες εκλογές,  οι δύο Αντιδήμαρχοι ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ο δήμαρχος ως παράταξη είτε είναι αφελείς,  είτε ηλίθιοι! 

Η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" έχει σαφέστατα καλύτερους υποψηφίους από ότι είχε η παράταξη "ΗλιουΌλοι Μαζί- ΕΝΑΚ" έτσι δεν πάνε για 15,91% στον πρώτο γύρο αλλά για πολύ παραπάνω. 

Αυτοί που διαφωνούν διαδικτυακά με αυτό,  είναι ΜΟΝΟ όσοι ονειρεύονται δήμαρχο Αθηναίων τον Ηλία Κασιδιάρη και ουδείς άλλος . Άλλωστε οι αναρτήσεις "ενεργών πολιτών" που δεν τους έβλεπαν καν στον δεύτερο γύρο! έχουν εξαφανιστεί αφού σε μερικές μέρες και προεκλογικά θα τους θυμίσουμε τις μ@λ@κίες που έγραφαν! 

Απορούμε και εμείς με την ΑΝΤΟΧΗ όσων ακόμα συνομιλούν διαδικτυακά με "ψεκασμένους" και περιμένουμε πως και πως την 8η Οκτωβρίου για να τους "εξαφανίσουμε" με την ψήφο μας! 

Κρατήστε την παραπάνω ανάρτηση για όταν βγουν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου και καταμετρηθούν οι ψήφοι των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Έως τότε επειδή επιχειρήματα ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ( εσείς οι "νέοι" και "φωτεινοί )  εξακολουθήστε να διαδίδετε fake news που σε μερικά λεπτά αποκαλύπτονται , αναδεικνύοντας την γύμνια του αντιπολιτευτικού λόγου σας . Κυρίως όσων  ενώ δεν βλέπουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ δίπλα τους ισχυρίζονται πως θα "σώσουν" την πόλη μας 

Στις τρύπες σας.... και σταματήστε να απειλείτε δεν είμαστε από αυτούς που κάνουν ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ούτε θεωρούμε τους εαυτούς μας "ευάλωτους" σε ανθρώπους που δεν κατανοούν πως οι ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ! 

Είτε λοιπόν είσαστε ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , είτε αδρανείς και περιμένετε τραγωδίες όπως του Έβρου για να εκδηλωθείτε και περισσότερο,   στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου θα ηττηθείτε . 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: