ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : ΘΕΟΝΗ ΓΑΛΑΝΗ: Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ την στήριξή σας ......

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

ΘΕΟΝΗ ΓΑΛΑΝΗ: Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ την στήριξή σας ......


Φίλοι μου πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου με τον Τάσο Ευσταθίου και τον συνδυασμό Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά . Όσοι με ξέρετε γνωρίζετε καλά για ποιο λόγο επέλεξα τον Τάσο Ευσταθίου και τον συνδυασμό του , για όσους δεν με γνωρίζετε θα ήθελα να σας αναφέρω κάποιους από τους λόγους που με ώθησαν να είμαι δίπλα στον Τάσο. Ο Τάσος ζει, εργάζεται και δραστηριοποιείται στην Ηλιούπολη. Είναι χρόνια στην αυτοδιοίκηση οπότε γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της πόλης μας.

 Είναι ένας άνθρωπος που θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να βοηθήσει σε οποιαδήποτε πρόβλημα σου χωρίς όμως να να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια! Έχει επιλέξει να έχει δίπλα του μια ομάδα με αξιόλογους ανθρώπους, που με την δική του καθοδήγηση , την αγάπη που έχουμε για την πόλη μας και την όρεξη για δουλειά να μπορέσουμε να κάνουμε την Ηλιούπολη μας την πόλη που της αξίζει να είναι!!! 

Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ την στήριξη σας , ζητώ έναν από τους τέσσερις σταυρούς σας στις εκλογές του Οκτωβρίου!!! Σας ευχαριστώ!!!

Θεόνη Γαλάνη 
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 




Δεν υπάρχουν σχόλια: