ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιατί δεν αντιδρούν σε όλα αυτά οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας;

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Γιατί δεν αντιδρούν σε όλα αυτά οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας;

 



Δεν θα μας "σώσουν" τα Τάγματα Εφόδου από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Δεν φταίνε για την φτώχεια μας Ρομά, μετανάστες , και κάθε λογής κατατρεγμένοι!

Δεν μας πήραν τις δουλειές οι "ξένοι" και δεν μπορεί να είναι καλοί όταν δουλεύουν για πενιχρά μεροκάματα σε μικρομεσαίους ή μεγάλους επιχειρηματίες και ΚΑΚΟΙ όταν διεκδικούν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δηλαδή τα χρήματα της εργασίας τους που τις περισσότερες φορές είναι ΜΑΥΡΑ όπως τα ποσταρίσματα εκατοντάδων συνδημοτών μας που θα πέσουν και πάλι από τα "σύννεφα" όταν μαχαιρωθεί ο επόμενος Παύλος Φύσσας! 

Δεν έχει κανένα "χαβαλέ" να διαμαρτύρεσαι πως σε αδικούν όταν δεν ΑΝΤΙΔΡΑΣ στον ΦΑΣΙΣΜΟ , δεν είναι σωστή πολιτική να ΣΙΩΠΑΣ σε ένα σωρό ρατσιστικές συμπεριφορές υποψηφίων δημοτικών συμβούλων  σου και να ισχυρίζεσαι πως είσαι το "νέο" . 

Εσείς δεν σέβεστε τον ιδρυτή της δημοτικής σας παράταξης και πρώην δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο θα σεβαστείτε το διαφορετικό; Θα σεβαστείτε όσους έχουν διαφορετικό χρώμα από το δικό σας όταν αποδεδειγμένα όταν είχατε θέσεις ευθύνης επιβραβεύατε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ; 

Για τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις που δεν τους φαίνονται σοβαρά θέματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ άλλωστε ασχολούνται με την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και πως με άμπρα κατάμπρα θα μας απαλλάξουν από τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. 

Από τα πιο σοβαρά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που δηλητηριάζουν με τις συμπεριφορές τους την ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ θα ασχοληθούμε ΜΟΝΟ εμείς. 

Άλλωστε τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ ασχολούνται με "κυρίες" που τρομοκρατούνται από την ΑΛΗΘΕΙΑ και τους κυνηγούν "φασίστες" που κάνουν τον ίδιο αγώνα με εμάς στους δρόμους αφού εκεί τσακίζετε ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΟΧΙ στις δικαστικές αίθουσες. 

Δεν σας φοβόμαστε έτσι και αλλιώς είμαστε οπλισμένοι με την ΑΛΗΘΕΙΑ και πάντα ετοιμοπόλεμοι και έχουμε στο πλευρό μας στον αγώνα μας αυτόν,  συντρόφους και συναγωνιστές που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: