ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με σέλφι θα σαρώσει στις περιφερειακές εκλογές ο Νίκος Χαρδαλιάς μαζεύει στελέχη από ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς χώρους!

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Με σέλφι θα σαρώσει στις περιφερειακές εκλογές ο Νίκος Χαρδαλιάς μαζεύει στελέχη από ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς χώρους!

 


Συνταγή Κυριάκου Μητσοτάκη εφαρμόζει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του. 

Έχει αλώσει όλους τους πολιτικούς χώρους και κάνει πράξη το ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΧΡΩΜΑΤΑ που τόσο αρέσει και στην πόλη μας! Εμείς διαφωνούμε αλλά οι ΝΙΚΕΣ είναι αυτές που μετράνε και όχι ο τρόπος που αυτές έχουν επιτευχθεί! 

Άλλωστε η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού! Στον κεντρικό τομέα κατεβάζει και τον γνωστό ποινικολόγο κ. Βασίλη Καπερνάρο για να μαζέψει και πατριωτικές ψήφους που θα αποδειχτούν χρήσιμες.

Την συνταγή Μητσοτάκη που του έδωσε μια ακόμη θητεία ως πρωθυπουργού προσπαθούν να εφαρμόσουν και στην πόλη μας οι υποψήφιοι δήμαρχοι και από το αποτέλεσμα των προσπάθειών τους θα κριθεί εν τέλει και η εκλογική αναμέτρηση. 

Γιατί τις ΝΙΚΕΣ τις φέρνουν οι στρατιώτες (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι) και όχι οι ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ( επικεφαλής) όπως φάνηκε και στις κάλπες του 2019 στην πόλη μας. Την ΝΙΚΗ στον Χατζηδάκη την έφεραν οι υποψήφιοί του ! 

Στην φωτογραφία είναι η κα Άννα Μεθυμάκη νυν Περιφερειακή σύμβουλος Αττικής που εγκατέλειψε τον κ. Γιάννη Σγουρό με το ψηφοδέλτιο του οποίου είχε εκλεγεί το 2019 και κατεβαίνει με την παράταξη ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ γιατί πρέπει και η ΑΤΤΙΚΗ να πάει Μπροστά όπως και η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: