ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Από τους πρώην δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κατεβαίνουν εκ νέου μόλις τρεις!

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Από τους πρώην δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κατεβαίνουν εκ νέου μόλις τρεις!

 


Οι παραπάνω είναι όσοι είχαν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" στις δημοτικές εκλογές του 2019. 

Από τους 13 ( για κάποιους γρουσούζικο νούμερο εμάς αγαπημένο μας ) ακολουθούν τον Στάθη Ψυρρόπουλο στη προσπάθειά του να εκλεγεί δήμαρχος μόλις 2! 

Είναι οι κύριοι Χρήστος Καλαρρύτης και Ιωάννης Γρηγορέας. Όλοι οι υπόλοιποι κατεβαίνουν με άλλες κεντροαριστερές δημοτικές παρατάξεις και ο κος Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος μάλλον δεν θα κατέβει καθόλου! 

Ο κος Μαρίνος Μπασούρης σίγουρα δεν έφυγε για καρέκλα αφού διεκδικεί την επανεκλογή του με τη νέα παράταξη "Φωτεινή πόλη" της οποίας όμως ο επικεφαλής ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΕΝΑΚ το 2010 και σε εκείνη την αναμέτρηση που χάθηκε ο δήμος για την κεντροδεξιά είχε λάβει μόλις 199 ψήφους! 

Άρα ο κος Ευαγγέλου το 2010 δεν ήθελε να συνεχιστεί η κεντροδεξιά διοίκηση του δήμου μας και μαζί με την "δεξιά" κα Πίκουλα που ενώ της δόθηκαν θέσεις ευθύνης παράτησε την κεντροδεξιά διοίκηση και έκανε δική της δημοτική παράταξη συνετέλεσαν στο να χαθεί για εμάς ο δήμος. 

Φέρανε τον κ. Βασίλη  Βαλασόπουλο και αυτός τα δύσκολα μνημονιακά χρόνια παρέδωσε την "αλληλεγγύη" του δήμου μας  σε άτομα που θα σας παρουσιάσουμε ένα - ένα προεκλογικά αφού τάχα κάνουν τώρα πως δεν τους ξέρουν! 

Κατηγορούν μάλιστα την νυν διοίκηση που έσπασε το "αυγό του φιδιού" και αυτό βέβαια θα της χρεωθεί στα ελάχιστα θετικά και θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την δεύτερη κρίσιμη Κυριακή του Οκτωβρίου όταν θα ξέρουμε ποιοι θα είναι οι 21 που θα έχουν εκλέξει οι δύο πρώτες δημοτικές παρατάξεις. 

Γι΄ αυτό χρειάζεται προσοχή στο ποιοι τελικά θα εκλεγούν (ποιους θα ψηφίσετε εσείς δηλαδή)  αφού πάντα οι ¨στρατιώτες" κερδίζουν τις μάχες , και όχι τα σχέδια επί χάρτου όσων θεωρούν πως μπορούν να κερδίσουν με "ανεκπαίδευτους" και εν πολλοίς επικίνδυνους "φαντάρους". 

Ήδη η επόμενη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ μας για υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο θα κάνει αίσθηση γιατί την προηγούμενη την ήξεραν άπαντες για την "κοινωνική" της δράση ανάλογη της ομάδας "Οι Ηλιουπολίτισσες" της οποίας ήταν μέλος! 

Θα θεωρούσαμε ΕΝΤΙΜΟ οι πέντε - έξι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που στέκονται στο πλευρό της να βγουν ΔΗΜΟΣΙΑ και να την στηρίξουν αντί να κατηγορούν εμάς που απλώς θα κάνουμε το καθήκον μας έστω και εάν τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ αδιαφορούν παντελώς για θέματα Δημοκρατίας και έχουν επιλεκτική αντιμετώπιση σε θέματα παραβατικότητας που αφορούν την πόλη μας. 

Ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος που θα βγάλει το "φίδι από την τρύπα" θα πρέπει να κατανοήσει πως για να φέρει το οτιδήποτε ΝΕΟ για την πόλη μας πρέπει να συγκρουστεί με το χθες που τον "βαραίνει".  Και μέσα στο χθες είναι και ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Βασίλης Βαλασόπουλος που κατάφερε με μια σειρά λανθασμένων ενεργειών του να είναι ΣΥΜΠΑΘΗΣ στην συντριπτική πλέον ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των κεντροδεξιών της πόλης μας η οικογένεια Γεωργάκη. 

Με 41% ΝΔ και τις απόψεις της κεντροδεξιάς να έχουν επικρατήσει ΠΛΗΡΩΣ στο πολιτικό σκηνικό όσοι επιχειρούν να μετατρέψουν την εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου σε μια κόντρα Βαλασόπουλου - Γεωργάκη θα πρέπει να γνωρίζουν πως ΟΛΑ είναι υπέρ του ΔΕΥΤΕΡΟΥ. 

Θεωρώντας σίγουρο  πως δεν θα μπούμε στην άχαρη διαδικασία να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο κεντροαριστερούς υποψηφίους δημάρχους στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών θα σας πούμε πως σίγουρα η επιλογή μας το 2019 δεν μας δικαίωσε στις κάλπες , και η τετραετία Χατζηδάκη απέδειξε πως η ΣΩΤΗΡΙΑ της πόλης δεν μπορεί να επιτευχθεί από μεταφερόμενους πότε στην μία πλευρά και πότε στην άλλη ΠΑΣΟΚΟΥΣ

Εκπροσωπείτε ΙΔΕΕΣ που έχουν ηττηθεί και ΤΙΠΟΤΑ το νέο δεν έχετε να προσφέρετε ούτε στην χώρα ούτε φυσικά στην πόλη μας. 

Σε όσους δεν κατανοείτε τα αυτονόητα και εμμένετε εάν και δηλώνετε ΔΕΞΙΟΙ να ψηφίζετε κεντροαριστερές παρατάξεις τουλάχιστον επιλέξτε κάποιους που δεν θα έρθουν αύριο στο δημοτικό συμβούλιο να μας παρουσιάζουν το ΤΙΠΟΤΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ως κάτι! Δεν θα τους βρείτε σε κεντροαριστερές παρατάξεις και εάν βγει έστω και ένας θα μας επιβεβαιώσει με την στάση του μέσα στα δημοτικά συμβούλια. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί όπως δεν συνέβη για δεκαετίες τώρα ( δες παραδείγματα Ταβουλάρη , Φασόη κ.ο.κ) και θα καταλάβεις πως αυτοί κατεβαίνουν απλώς για να υπάρχουν γαλάζιες πινελιές σε διοικήσεις που έτσι και αλλιώς δεν θα υλοποιήσουν τίποτα από τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ! 

Η ιστορία έχει αποδείξει πως ΟΥΔΕΙΣ δεξιός κατάφερε ΠΟΤΕ να εκλεγεί με κεντροαριστερή δημοτική  παράταξη εκτός από κάποιους που αγάπησαν τη ΝΔ και τον χώρο μας μετά την εκλογή στην ηγεσία της του σημερινού αρχηγού μας και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Για πασόκοι λοιπόν ψηφίστηκαν και για αριστεροί δεν ψηφίστηκαν ως γαλάζιοι . 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας Ενός πρωθυπουργός που ΠΕΤΥΧΕ να διαλύσει ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και να έχει κερδίσει ήδη δύο εθνικές εκλογές (τρεις αφού η τελευταία εκλογική αναμέτρηση ήταν διπλή) και όπως όλα δείχνουν με τις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ θα πάει και για τρίτη , τέταρτη στην ουσία ενώ έχει κερδίσει πριν ακόμα εκλεγεί ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ και στις ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ οι επιλογές της ΝΔ σάρωσαν!  

Ποιος θα του κόψει την φόρα ; Ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού Ηλίας Κασιδιάρης; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: