ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • 9 χρόνια διοίκηση η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και οι υποψήφιοί της γυρνούν στις γειτονιές προφανώς για να μάθουν τα προβλήματα που ως διοίκηση δεν έλυσαν! 


  • Δείτε τις προτάσεις της "Φωτεινής πόλης" (θα τις βρείτε και  στη σελίδα τους στο facebook)  για τον τομέα της καθαριότητας για να διαπιστώσετε πως είχαμε δίκιο όταν λέγαμε πως τελικά είναι ακόμα μια δημοτική παράταξη "υπηρέτης" της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ! Αυτής που "ροκανίζετε" διαχρονικά έως ότου παραδοθούν οι περισσότερες δομές του δήμου μας σε ιδιώτες. Δεν χρειάζεται να "σχεδιάσει" κανείς το μέλλον της πόλης,   είναι ήδη εδώ αλλά κάποιοι πεισματικά το αγνοούν! Όσα αντισταθμιστικά οφέλη  και εάν πάρει ο δήμος μας για την επένδυση στο Ελληνικό θα παραμείνουμε η "πίσω αυλή" της επένδυσης. Μιας επένδυσης που έγινε εκεί παρά τις διαμαρτυρίες των εκεί "ψεκασμένων".  Και σε αυτές τις δημοτικές κάλπες το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τιμωρήσουμε όσους μας έφτασαν εδώ. Αυταπάτες πως μπορούμε να γίνουμε Γλυφάδα ή Ελληνικό - Αργυρούπολη είναι για αφελείς οι ευκαιρίες για την πόλη μας χάθηκαν και μείναμε με το φαλακρό δάσος και το ρέμα της Πικροδάφνης! Τα βατράχια δεν δημιουργούν θέσεις εργασίας ούτε θα προσελκύσουν επισκέπτες που θα ξοδέψουν τα χρήματά τους στον δήμο μας. Εδώ ολόκληρο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης έχουμε και δεν μπορεί να μαζέψει 100 ευρώ τον χρόνο αφού επισκέπτες που θα πληρώσουν για να δουν τα "εκθέματά" του εμείς δεν γνωρίζουμε να υπάρχουν ! Ας το δοκιμάσουν αφού δεν θέλουν να το κάνουν μια ωραία καφετέρια που θα συνεισέφερε τουλάχιστον 60.000 ετησίως από ενοίκια ας βγάζουν τουλάχιστον κάποια από τα έξοδά του αφού πλέον το ΝΠΔΔ θα αποκτήσει και δικό του προσωπικό και όχι αυτούς που είχαν προσληφθεί στον δήμο για άλλη δουλειά και βρέθηκαν εκεί! 
  • Ενώ όλες και όλοι γνωρίζουν πως τους καλοκαιρινούς μήνες οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας παίρνουν τις άδειες που δικαιούνται γέμισαν την πόλη καναπέδες και μπάζα λες και αγνοούν τις δυνατότητες των εργαζομένων μας. Με δεδομένο πως ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις ξορκίζουν το "κακό" των ιδιωτικοποιήσεων δομών του δήμου μας απλώς πουλάνε φούμαρα ελπίζοντας πως θα βρεθούν σε καρέκλες διοίκησης! Κάποιες είναι σοβαρές και δεν πανηγυρίζουν ούτε σας τάζουν πράγματα μη υλοποιήσιμα . Ελπίζουμε να το εκτιμήσετε στις κάλπες γιατί εμείς σας τα γράφαμε και το 2019 όταν πιστέψατε τους λαϊκισμούς των οπαδών Χατζηδάκη και των συνεργών του. Όλοι αυτοί της παράταξης Χατζηδάκη τα ίδια ευχολόγια παρουσίαζαν ως πρόγραμμα στον τομέα καθαριότητας προεκλογικά το 2019 . Σήμερα  "χοροπηδάνε" διαδικτυακά  20-30 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ενώ δεν έχουν ΛΥΣΕΙΣ για ΤΙΠΟΤΑ θεωρούν τους εαυτούς τους πιο ικανούς από τους σημερινούς διοικούντες. Εσείς θα αποφασίσετε ποιους τελικά θέλετε και με αυτούς θα πορευθούμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ έως το 2028 , άρα για  μην έχουμε και πάλι τα "δράματα" του 2019  μην τρώτε σανό! Άλλωστε όπως θα δείτε αρκετοί που πανηγύριζαν τότε την ΝΙΚΗ Χατζηδάκη έγιναν ξαφνικά επικριτές τους . Και δεν λέμε για όσους δεν είχαν και  κανένα όφελος  από την απερχόμενη όπως όλα δείχνουν διοίκηση , αλλά για όσους έως και πριν τρεις μήνες είχαν έμμισθη ΚΑΡΕΚΛΑ!  Η λύση για να πάμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ είναι η παράταξη του κ. Τάσου Ευσταθίου που έχει το πιο έμπειρο στελεχιακό δυναμικό και αποφεύγει τα εύκολα λόγια. Βέβαια μπορεί αυτό και να τους στοιχίσει αφού η πόλη έχει αποδείξει διαχρονικά πως γουστάρει τους παραμυθάδες και διατηρεί ΜΥΘΟΥΣ. Το προσεχές διάστημα θεωρούμε βέβαιο πως δεν θα αντισταθούν και αυτοί στο γενικευμένο κλίμα λαϊκισμού άλλωστε πάντα η ΠΟΛΗ είχε τις διοικήσεις που άξιζαν στην πλειοψηφία των συνδημοτών μας και λίγο καλύτερες! Και μιλάμε και για την τωρινή γιατί όσοι περίμεναν πως αυτοί θα έπαιρναν πρωτάθλημα με τους "παίχτες" που είχαν συν τις προσθήκες ( ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ + ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ) απλώς είχαν αυταπάτες! Αυτές συνεχίζουν να έχουν όσοι επιλέγουν να ενημερώνονται από όσους εξακολουθούν να σας γράφουν πως αξίζουμε κάτι καλύτερο! Εάν αξίζαμε δεν θα συζητάγαμε καν πως με πάνω από 40% κεντροδεξιούς ψηφοφόρους στην πόλη μας είναι δυνατόν να μην υπάρχει κεντροδεξιά επιλογή στον δεύτερο γύρο. Εμείς δεν το συζητάμε και οι εξελίξεις των επόμενων ημερών ή και ωρών θα μας δικαιώσουν. Και η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ και η ΑΤΤΙΚΗ θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ να μας θυμηθείτε τον Οκτώβριο ιδίως εσείς που δεν μας ακούσατε και έχετε κάνει ήδη την λάθος επιλογή καθόδου στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι! 

  • Δήμος της Αττικής που δεν μπορεί να μαζέψει 7.000.000- 8.000.000 ευρώ ετησίως από την περιουσία που διαχειρίζεται θα παρακαλάει πάντοτε την εκάστοτε κυβέρνηση για μερικά ευρώ παραπάνω. Έτσι σαν Ιδέα το ρίχνουμε εάν κάποιος από τους "Μεσσίες" με σχέδιο και πρόγραμμα το έχει σκεφτεί! 


  • Δεν έχουμε κανένα νέο για το τι μέλλει γενέσθαι για την ποδοσφαιρική Ηλιούπολη. Φανταζόμαστε πως όλα βαίνουν καλώς και αναζητείτε απλά επενδυτής! Άλλωστε όπως είδαμε οι υποχρεώσεις της ομάδας καλύπτονται κανονικά και η συμμετοχή της στη Super League 2 εξασφαλισμένη. Αυτά γνωρίζουμε εμείς εάν εσείς έχετε με στοιχεία κάτι άλλο ευχαρίστως να τα παρουσιάσουμε. Δεν θα ανησυχήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας με "φήμες" που σε εμάς φαντάζουν περισσότερο με σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Η ομάδα διαθέτει σελίδα που ανανεώνεται ( κάντε κλικ εδώ) Εμείς για αλλαγή ιδιοκτησίας δεν γνωρίζουμε έχουμε μείνει στο παρακάτω:
Δηλώνουμε πως οι μετοχές της ομάδας είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία που έχει σημειωθεί μέχρι τώρα. Από μεριάς μας θα συνδράμουμε στην ομαλή μετάβαση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, εφόσον βρεθεί ενδιαφερόμενος επενδυτής, παραδίδοντας την ομάδα με μηδενικά χρέη και εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό κομμάτι των πόρων για την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν.

    Και σίγουρα επειδή η πόλη είναι "μικρή" εάν είχε συμβεί κάτι σημαντικό θα το μαθαίναμε. Το πρωτάθλημα της Super League 2 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: