ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυτή η ανάρτηση είχε οδηγήσει σε μια δική μας ανάρτηση εναντίον υποψηφίου που ιδεολογικά δεν έχει καμία συγγένεια με όσους έχουν ακραίες απόψεις

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Αυτή η ανάρτηση είχε οδηγήσει σε μια δική μας ανάρτηση εναντίον υποψηφίου που ιδεολογικά δεν έχει καμία συγγένεια με όσους έχουν ακραίες απόψεις




Η παραπάνω ανάρτηση "άρρωστου" γαύρου της πόλης μας στο δημόσιο προφίλ του στο facebook είχε οδηγήσει σε δική μας ανάρτηση που αφορούσε σχόλιο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου κ. Γιώργου Βενετσανόπουλου και σε σκληρή δική μας ανάρτηση που θεωρούσε απαράδεκτη την υιοθέτηση των παραπάνω από έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο παράταξης με αναφορά στο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΞΟ . 

Οδηγηθήκαμε στο λανθασμένο συμπέρασμα πως ο συνδημότης μας έχει ανάλογες αντιλήψεις. 

Όμως στο σχόλιό του περιείχε εκτός από τον ποδοσφαιρικό "χαβαλέ" διευκρίνηση πως δεν υιοθετεί το πολιτικό περιεχόμενο μιας πολιτικής ανάρτησης σε ένα προφίλ ενός συνδημότη μας που ασχολείται μονίμως με το ΠΑΘΟΣ του, δηλαδή  τον Ολυμπιακό. 


Εμείς θα αντιδρούσαμε σε ένα τέτοιο ποστάρισμα ακόμα και από κολλητό μας και ανήκουμε περισσότερο σε ένα χώρο που έμαθαν κάποιοι την τρίτη δεκαετία της ζωής τους. Αλλά αυτό θα τους το κάνει σαφές ο πλέον βουλευτής κος Βασίλης Στίγκας που δεν είναι ευκαιριακά στον χώρο και σίγουρα θα προστατέψει τους "Σπαρτιάτες" του από κάποιους ΝΑΖΙ που τον ψήφισαν θεωρώντας πως εκφράζει Ιδέες ξεπερασμένες και υιοθετεί τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και των Ταγμάτων Εφόδων της. 

Ο κος Στίγκας δεν έχει συναντήσει ΠΟΤΕ τον έγκλειστο Ναζί Ηλία Κασιδιάρη και ήδη έχει έρθει σε ρήξεις με κάποιους που ονειρεύονται πράγματα που ο ίδιος δεν πιστεύει. Τώρα εάν θεωρούν πως μπορούν να τον "αδειάσουν" όσοι ονειρεύονται τον Κασιδιάρη εκτός Φυλακής είναι άλλο θέμα. 


Κανένας από τους σχολιάζοντες το συγκεκριμένο ποστάρισμα δεν έχει καμία σχέση με τον εθνικιστικό χώρο , μάλιστα ουδείς από αυτούς γνωρίζει τον βουλευτή πλέον Βασίλη Στίγκα και πρώην υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας. Με διαδρομή συγκεκριμένη με ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις και στο πρόσφατο περιστατικό που προκάλεσαν Κροάτες Νεοναζί με φιλάθλους του Παναθηναϊκού απομεινάρια της εποχής ΝΟΠΟ! Άλλωστε ως φίλαθλος της ΑΕΚ δύσκολα θα μπορούσε ο κος Στίγκας να γράψει κάτι διαφορετικό από αυτό που έγραψε. 



    Για τον "πόλεμο" που έχει  αρχίσει μερίδα ΝΑΖΙ ψηφοφόρων του  στον κ. Στίγκα μπορείτε να μπείτε και στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ( κάντε κλικ εδώ ) . Εάν κάποιοι ονειρεύονται πως οι "Σπαρτιάτες" θα μετατραπούν σε κόμμα Κασιδιάρη απλώς ματαιοπονούν άλλωστε ο Στίγκας και όταν έγινε η δολοφονία Παύλου Φύσσα δεν κάλυψε ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ αλλά βγήκε αμέσως να τους καταδικάσει. Η ανοησία του να θεωρεί πως ο Κασιδιάρης άλλαξε τον οδηγεί σε περιπέτειες αλλά θα βγάλει άκρη απογοητεύοντας όσους θεωρούν πως με συνθήματα "Γεννήθηκα και θα πεθάνω Έλληνας " υπηρετούν και κάποια Ιδεολογία! Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ υπηρετούν τέτοια γελοία συνθήματα δεν υιοθετούνται από κανένα από τα μεγάλα εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης σίγουρα ό, τι γεννήθηκες θα πεθάνεις αυτά είναι παρωχημένα συνθήματα σοσιαλιστών σαν το "Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και οι "θάλασσες στα ψάρια τους" θα συμπληρώναμε εμείς! 

Ο κ. Γιώργος Βενετσανόπουλος πρώην ποδοσφαιριστής του ΓΣΗ καμία σχέση δεν είχε και δεν έχει με τον χώρο αυτόν βέβαια  και τώρα που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση σίγουρα θα πρέπει να είναι προσεκτικός στις δημόσιες διατυπώσεις του αφού θα κληθεί πολλές φορές να αντιμετωπίσει κριτική δείχνοντας ΑΝΟΧΗ σε πολιτικό λόγο που ξεφεύγει  από τα επιτρεπτά όρια . Εμείς δεν έχουμε όρια,  και θα δεχόμασταν ακόμα και το "να ξαναγίνουμε Έλληνες" ( εάν κάποιοι νιώθουν πως δεν είμαστε ) αλλά για να συμβεί αυτό προφανέστατα και θα πρέπει η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ να το αποφασίσει. Άλλωστε το πως οριοθετεί κάποιος τον Έλληνα δεν θα το αναλύσουμε δεν θέλουμε να στεναχωρήσουμε όχι τους "ψεκασμένους" αλλά τους συναγωνιστές μας που πολλές φορές αγωνίστηκαν ακολουθώντας ηγεσίες που δεν είχαν ΛΥΣΕΙΣ αλλά συνθήματα! 

Εμείς προσωπικά δεν σεβόμαστε το περίπου 5% που θεώρησε ΛΟΓΙΚΟ να ακολουθήσει την προτροπή ενός καταδικασμένου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ΝΑΖΙ να ψηφίσει το κόμμα Στίγκα , και σε κάθε περίπτωση και συνέδριο θα τους κάνει και θα ηττηθούν αφού δικαίωμα ψήφου θα έχουν ξεκάθαρα όσοι σέβονται τις Αρχές της Αστικής Δημοκρατίας και όχι ΝΑΖΙ! 

Μπράβοι της νύχτας , έμποροι ναρκωτικών και ένα σωρό περιθωριακοί δεν θα γίνουν οι συνομιλητές του Στίγκα που εδώ και τρεις δεκαετίες συνεργάζεται με τις αρχές και που τα μέλη του κόμματος του όπως και των υπολοίπων κομμάτων είναι γνωστά σε ΘΕΣΜΟΥΣ που προστατεύουν την Δημοκρατία μας. 

Και συνέδριο θα κάνει και Ηλία Κασιδιάρη για δήμαρχο Αθηναίων δεν θα στηρίξει και οι ψήφοι τους είναι ελάχιστοι ανάμεσα σε όσους ψήφισαν  "Σπαρτιάτες" όχι για να γίνει "μπουρδέλο" η Βουλή αλλά για να ακουστεί διαφορετικός πολιτικός λόγος μέσα σε αυτή και όχι άναρθρες κραυγές τύπων σαν του  Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, Γρεγού κ.ο.κ. Τους πήρε τις ψήφους και σύντομα θα πάρει και την κρατική επιδότηση ευελπιστώντας πως θα πείσει κάποιους από αυτούς που τον ψήφισαν πως ο Κασιδιάρης είναι περισσότερο "χρήσιμος" εντός φυλακών παρά έξω από αυτές. 

Αυτά και για το ΤΕΛΟΣ,  μετά την "απόσυρση" της υποψήφιας βουλεύτριας της Χρυσής Αυγής από τα ψηφοδέλτια Ψυρρόπουλου νέοι μπελάδες προκύπτουν για την παράταξη από  παλιά ποσταρίσματα νέας υποψήφιας δημοτικού συμβούλου του  για τα οποία οφείλουν να πάρουν θέση για να μην την πατήσουν όπως άλλη παράταξη που προτίμησε πριν τέσσερα χρόνια την ΣΙΩΠΗ. 

Δεν θα ψηφίσουμε τον κ. Βενετσανόπουλο αφού έχουμε επιλέξει άλλη δημοτική παράταξη ,  όμως σίγουρα δεν πιστεύουμε πως μας κρύβει κάτι. Είναι  αυτό που βλέπετε και ξέρετε όσοι τον γνωρίζετε προσωπικά . Όμως αυτό δεν αρκεί για κάποιον που διεκδικεί την ψήφο μας με ΑΝΟΧΗ σε εμετικά ποσταρίσματα συνυποψηφίων του θα τον πάρει η "μπάλα" . Θεωρούμε υποχρέωση του κ. Ψυρρόπουλου να προστατέψει και άλλους σαν τον κ. Βενετσανόπουλο που δεν έχουν θέμα με τους Εβραίους , δεν είναι οπαδοί θεωριών συνωμοσίας και εν τέλει ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ σε τίποτα  να τρέχουν  ΤΖΑΜΠΑ και βερεσέ σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα.

 Γιατί με ΕΒΡΑΙΟΥΣ - ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ και άλλα γραφικά και τελείως  ΤΡΑΓΙΚΑ συνάμα  να ποστάρουν υποψήφιοι δημοτικοί σου σύμβουλοι , ΔΗΜΑΡΧΟΣ  Στάθη δεν γίνεσαι,  για Ηλιούπολη πάντα μιλάμε.  Σε άλλες πόλεις με τέτοια "εχέγγυα" βγαίνεις άνετα .Άλλωστε έχουμε το παράδειγμα του Άργους με τον κ. Καμπόσο! 




Στην προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε τον κ Βενετσανόπουλο ( και θα αποσύρουμε αφού για εμάς δεν έχει νόημα πλέον με τόσα άλλα που θα αναγκαστούν να διαχειριστούν) γράφαμε πως εκθέτουν τον Ψυρρόπουλο! Τελικά αποδεικνύεται πως αυτός με τις επιλογές του ΕΚΘΕΤΕΙ όσους θεωρούν  πως εν έτει 2023 ΕΙΝΑΙ  απαράδεκτες ρατσιστικές αντιλήψεις που έχουν οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους στα κρεματόρια! Δεν είναι χαβαλές να γράφεις πως ένας λαός είναι ΦΟΝΙΑΣ και παράλληλα να ισχυρίζεσαι πως  θες το "καλό" της πόλης υιοθετώντας το εξόφθαλμο ΨΕΜΑ πως ο πατέρας του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ήταν συγγενής με τον Στυλιανό Παττακό! Κάτι που έχει απαντηθεί , και  με στοιχεία διαψευστεί , δεν μπορείς να το αναπαράγεις γιατί απλά εάν το κάνεις είσαι είτε ΗΛΙΘΙΟΣ , είτε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: