ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο υποψήφιος του ΕΝΑΚ το 2010 κος Δημήτρης Ευαγγέλου δεν έχει την στήριξη ούτε των πρώην συντρόφων του και του επικεφαλής του ΕΝΑΚ κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου γιατί να τον στηρίξω εγώ ο κεντροδεξιός;

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Ο υποψήφιος του ΕΝΑΚ το 2010 κος Δημήτρης Ευαγγέλου δεν έχει την στήριξη ούτε των πρώην συντρόφων του και του επικεφαλής του ΕΝΑΚ κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου γιατί να τον στηρίξω εγώ ο κεντροδεξιός;

 

Καλή η πλάκα με τους "ακομμάτιστους" υποψηφίους δημάρχους και με το ΕΝΑΚ που εκπροσωπεί ένα τμήμα του ΠΑΣΟΚ της πόλης μας που αρνείται να αντιληφθεί πως οι εποχές άλλαξαν αλλά κάπου το ΠΑΡΑΜΥΘΙ τους τελειώνει. Σε λίγες μέρες οι καιροσκόποι του ΠΑΣΟΚ της πόλης μας θα σας ανακοινώσουν πως το 2019 όταν πανηγύριζαν για την μεγάλη "αλλαγή" έκαναν λάθος! 

Το 2010 λοιπόν ο σημερινός επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Φωτεινή πόλη" κος Δημήτρης Ευαγγέλου  είχε κατέβει υποψήφιος με το ΕΝΑΚ του κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου και με μόλις 199 ψήφους κατέλαβε την 11η θέση από τους συνυποψηφίους του που όπως θα δείτε κάποιοι έχουν πάει με την νυν διοίκηση. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το ρεπορτάζ της εποχής 


Εκεί μια παρέα όλο το "καλό" ΠΑΣΟΚ που δεν ήθελε υποψήφιο για δήμαρχο τον Βασίλη Βαλασόπουλο επειδή ήταν του "ρεύματος" Θεόδωρου Γεωργάκη. Και μαγκιά τους αφού 16 ολόκληρα χρόνια οι υπάλληλοι του δήμου μας αποκαλούνταν σύντροφοι με 12 χρόνια Κιντή και 16 Γεωργάκη λογικό ήταν,  ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ υπήρχαν ΜΟΝΟ για να τιμούν τους "ανύπαρκτους" αγώνες της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ! Κάποιοι και για να στήνουν αγάλματα σε δημάρχους που κατέστρεψαν την πόλη μας και την οδήγησαν να μην έχει καμία ανάπτυξη παρά ένα φαλακρό βουνό και το ρέμα της Πικροδάφνης αναξιοποίητο! 




Δεξιός μέσα το ψηφοδέλτιο του ΕΝΑΚ ούτε για δείγμα (εκτός και θεωρείται δεξιούς ανθρώπους που δεν είναι γραμμένοι ούτε καν στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης) άρα καταρρέει και ο ΜΥΘΟΣ του τάχα "δεξιού" Δημήτρη Ευαγγέλου . Εάν ήταν δεξιός θα το ΦΩΝΑΖΕ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στο θέμα αυτό ούτε τον κ. Αραμπατζή που διετέλεσε για ένα διάστημα πρόεδρος ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας. Για τον Τάσο Ευσταθίου αφήστε το ήταν για πολλά χρόνια πρόεδρος και οι πέτρες σε αυτή την πόλη ξέρουν πόσους αγώνες έχει κάνει για το κόμμα της ΝΔ. 

Οι ΕΝΑΚΙΤΕΣ ανάμεσά τους και ο κος Ευαγγέλου  δεν εκδηλώνονταν τότε θεωρώντας μάλλον πως το Κίνημα είχε ακόμα ζωή! Και αφού δεν ΦΩΝΑΖΕΙΣ την Ιδεολογία σου, μάλλον  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. Οι  αγώνες προϋποθέτουν ιδεολογία,  οι "επαναστάσεις" δεν γίνονται από βολεμένους και οι απολιτίκ δεν βγαίνουν στους δρόμους για να διεκδικήσουν τίποτα. Θεωρούν πως αρκεί η ψήφος τους κάθε τέσσερα ή πέντε χρόνια για να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις όμως όπως αποδείχτηκε περίτρανα αυτό δεν φτάνει! 


Τελικά δεν είχε  συγκεκριμένη ιδεολογία ή δεν την φώναζε , και  με ΔΕΔΟΜΕΝΟ πλέον πως ακόμα και ο πρώην και νυν  επικεφαλής του ΕΝΑΚ κ. Πανταζόπουλος  στηρίζει τον Βαλασοπουλικό Στάθη Ψυρρόπουλο αναρωτιέμαι για ποιον ακριβώς λόγο θα στηρίξει κάποιος ΔΕΞΙΟΣ τον κ. Ευαγγέλου και όχι ακόμα και τον Γαβριήλ Αραμπατζή που στις εκλογές εκείνες μαζί με τον Τάσο Ευσταθίου και με την ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση Ηλιούπολης" του κ. Γιάννη Αναγνώστου έδιναν την μάχη για να διατηρηθεί μια κεντροδεξιά διοίκηση στο δήμο μας. 

Τότε ήταν απέναντί μας σήμερα είναι και πάλι απέναντι μαζί με κάποιους που θα ήταν καλύτερο να κατέβουν για υποψήφιοι στον δήμο Μυκόνου εδώ δεν έχουν ψήφους! 

Το "άφθαρτο" ,  το "νέο" το "φωτεινό" και καθόλου ελκυστικό πλέον ΠΑΣΟΚ της πόλης μας μεταμφιέστηκε και διασκορπίστηκε σε τρεις δημοτικές παρατάξεις θεωρώντας ΛΟΓΙΚΟ πως με 9,5% που έχει στον δήμο μας θα βγάλει και πάλι δήμαρχο!  Όσοι έτσι και αλλιώς δεν εκλέχτηκαν ΠΟΤΕ από ψήφους Νεοδημοκρατών σε κανένα κομματικό πόστο , οργάνωση ή νεολαία μπορούν να ακολουθήσουν τον Ενακίτη κ. Ευαγγέλου όλοι οι άλλοι θα παραμείνουν για να υπερασπιστούν ΘΕΣΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ και προγράμματα που έχουν ΜΟΝΟ οι κεντροδεξιοί , που κυβερνούν μαζί με ακροδεξιά "δεκανίκια" τους σχεδόν ΟΛΗ την Ε.Ε! "Δεκανίκια" που απαλλάσσονται ως δια μαγείας από τις "ψεκασμένες" θέσεις τους σε μια σειρά ζητημάτων όταν αναλάβουν θέσεις ευθύνης και αντιληφθούν πως με συνθήματα ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ τα προβλήματα και πως μόνο μέσα από αστικές δημοκρατίες μπορεί να υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον για τους πολλούς! 

Ο Μπενάς , ο Πούλος, ο Κεφαλάς , ο Ζαχείλας , ο Ζαννιάς , ο Παναγιώταρης , ο Χρυσουλάκης , η Ηλιακοπούλου, ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ένα σωρό συνδημότες μας πλαισίωναν το ψηφοδέλτιο διαμαρτυρίας ΕΝΑΚ του 2010  όλων όσων δηλαδή  ήθελαν να συνεχιστεί η παντοκρατορία Θεόδωρου Γεωργάκη! 

Το 2019 πέτυχαν να τον φέρουν και πάλι πίσω μέσω του κ. Γιώργου Χατζηδάκη που έτσι και αλλιώς το έχει με την πολιτική. Τώρα αποφάσισαν να ξαναφέρουν πίσω τον Βαλασόπουλο! Θεωρούν πραγματικά πως μπορούν να το καταφέρουν; 

Άμα θέλουν να κόψουν την είσοδο Τάσου Ευσταθίου στον δεύτερο γύρο ας πάνε ΟΛΟΙ μαζί ("Φωτεινή πόλη"  και "Πρώτα η Ηλιούπολη") το γράφουμε γιατί και να ήθελαν να το πράξουν δεν προλαβαίνουν , έχουν ήδη εκτεθεί σε όσους παραμυθιάζουν πως είναι τάχα κάτι το διαφορετικό και το "νέο" από τους νυν διοικούντες!  Όμως είναι πανομοιότυποι με τις ίδιες ιδέες που έχουν κριθεί από την Ιστορία και έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια της. Μήπως θέλετε να σας βγάλουμε τα δελτία τύπου του ΕΝΑΚ για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης του 2010; Τότε που όλοι αυτοί λύσσαγαν να πέσει η διοίκηση Αναγνώστου. 

Άλλωστε οι εξελίξεις για τον χώρο της κεντροδεξιάς είναι θετικές,  και όσοι κεντροδεξιοί πήγαν και ενίσχυσαν κεντροαριστερές παρατάξεις,  απλώς αύριο θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο! 

Δεν ξέρουμε τι λένε οι μαϊμού δημοσκοπήσεις τους,  αυτό που γνωρίζουμε είναι πως οι κεντροδεξιοί της πόλης μας έστω οι ΜΙΣΟΙ έχουν ήδη εξασφαλίσει την είσοδο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου και αυτό δεν αλλάζει ακόμα και ένα συνεργούσε ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής μαζί τους . 

Η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και η ΝΔ θα κυριαρχήσουν στις διπλές κάλπες του Οκτωβρίου και στην πόλη μας , και το ΜΗΝΥΜΑ των στελεχών του κόμματος θα είναι τόσο ξεκάθαρο που θα το αντιληφθούν ΑΠΑΝΤΕΣ στον δεύτερο κρίσιμο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Ο κος Αραμπατζής  ανόητος δεν είναι εάν δει πως δεν "τσουλάει" η " Πόλη που θέλει" ξέρει καλά που θα κινηθεί , αφού γνωρίζει και ποιοι του έδωσαν το 10% στις κάλπες του 2019! 

Οι "αντικαταστάτες" των Αθανασίου - Κυρίτση δεν θα μαζέψουν αθροιστικά ούτε τις ψήφους του ενός εκ των δύο,  και ας μην ακούει τους δίπλα του που τον οδηγούν σε συντριβή γιατί το 2019 παραμύθιαζαν έτσι άλλον υποψήφιο δήμαρχο που έπαθε , και ΕΜΑΘΕ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: