ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τους άλλους εμείς δεν ήρθαμε για να συμπληρώσουμε τα ήδη υπάρχοντα τοπικά ΜΜΕ αλλά για να ανοίξουμε δρόμους

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τους άλλους εμείς δεν ήρθαμε για να συμπληρώσουμε τα ήδη υπάρχοντα τοπικά ΜΜΕ αλλά για να ανοίξουμε δρόμους

 



"Πονηροί" αλλά ευκαιριακοί αναγνώστες μας ζητούν επιλογές από ικανούς όλων των δημοτικών παρατάξεων για τις προσεχείς δημοτικές και αυτοδιοικητικές κάλπες! 

Είτε δεν κατάλαβαν τίποτα από την δεκάχρονη διαδικτυακή μας παρουσία στα τοπικά ΜΜΕ είτε αφελώς θεωρούν πως επιθυμούμε πως θέλουμε να γίνουμε όπως τους άλλους . 

Έτσι πρόσωπα και παρατάξεις που στελέχη τους δεν επιθυμούσαν και δεν επιθυμούν την δική μας "παρουσία" θα βολεύονταν λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές να ξεχνάγαμε τα πάντα και να ξεκινούσαμε από μηδενική βάση να "ξαναγνωριζόμαστε"! 

Ποιους συμπαθούμε λοιπόν πάνω από χρώματα και κόμματα γνωρίζουν όσοι μας διαβάζουν. Τι πρεσβεύουμε ως τοπικό ΜΜΕ επίσης. Την δική μας ατζέντα γνωρίζουν ΑΠΑΝΤΕΣ και "υπάρχουμε" για όσους μοιράζονται μαζί μας όχι τις ίδιες ανησυχίες αλλά θεωρούν τις δικές μας λύσεις πιο σωστές και δίκαιες! 

Τι νόημα θα είχε λοιπόν αφού έχουμε επιλέξει με ποιους θα σταθούμε πλάι στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών να σας πούμε πως ο τάδε ή η δείνα είναι εξαιρετική αλλά στην λάθος πλευρά της Ιστορίας; 

Γιατί για εμάς η "μάχη" του Οκτωβρίου είναι επιβίωσης για τις Ιδέες που πρεσβεύουμε. Το να δείτε λοιπόν από εμάς θετικά σχόλια για όσους είδαν στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη τον μεγάλο ηγέτη ενώ είχαν υπηρετήσει για πάνω από την μισή τους ζωή την ΣΟΒΙΕΤΙΑ είναι μια υπέρβαση που δεν ΜΠΟΡΟΥΜΕ να την κάνουμε. 

Είναι κανείς ανόητος από όσους μας διαβάζει που να μην έχει κατανοήσει ποιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από άλλες δημοτικές παρατάξεις καλύπτουν στοιχειωδώς τα δικά μας στάνταρ;

Είναι κανείς ξεχασιάρης και δεν θυμάται ποιοι μας πολέμησαν τα προηγούμενα χρόνια; Οι δικοί μας αναγνώστες πάντως όχι και μιλάμε για όσους μας ξέρουν από το 2013 και όχι τώρα που κατεβαίνουν για δημοτικοί σύμβουλοι. 

Στα δέκα χρόνια διαδικτυακής μας παρουσίας "χαριστήκαμε" μόνο σε φίλους χωρίς να μην αντιλαμβανόμαστε πως στεναχωρήσαμε ακόμα και κάποιους από αυτούς. 

Επομένως υπομονή δέκα χρόνια μετά τις πρώτες μας αναρτήσεις αποδεικνύεται πως η πόλη μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ και φυσικά μην περιμένετε πως θα σας προτείνουμε ως λύση για την Περιφέρεια Αττικής απολειφάδια του ΠΑΣΟΚ αλλά όσους συνειδητά για δεκαετίες υπηρέτησαν τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. 

Είμαστε εμείς που το 2019 πήγαμε ΑΠΕΝΑΝΤΙ και στο κόμμα μας στην υποψηφιότητα Πατούλη για την Περιφέρεια, είμαστε αυτοί που δεν φοβηθήκαμε να αναδείξουμε πρόσωπα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που δεν είναι "ψεκασμένα" και ιδεοληπτικά και οι ΜΟΝΟΙ που αναδείξαμε τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ σε μια πόλη όπου ζέχνει από αυτά περισσότερο και από τα σκουπίδια της! 

Εμείς δεν θα σας πούμε τι να ψηφίσετε αλλά σίγουρα δεν είμαστε από αυτούς που θα κρύψουν τις δικές τους επιλογές. Εμείς θα σας μιλήσουμε με στοιχεία όταν οι άλλοι θα σας πουλούν φούμαρα για δημοκρατικές παραδόσεις . 

Εμείς σας υποσχόμαστε πως και σε αυτές τις εκλογές δεν θα περιοριστούμε σε 1-2 "δημοσιογραφικές επιτυχίες" αλλά σε συνεχείς "ατυχείς" επιλογές κάποιων που είτε θεωρούν εμάς ηλίθιους είτε εσάς τυφλούς!

ΥΓ: Ευχαριστούμε την αναγνώστρια μας για το σοβαρό θέμα που μας έστειλε ΕΤΟΙΜΟ , εάν και η δική μας πληροφόρηση λέει πως το συγκεκριμένο πρόσωπο ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ δημοτικός σύμβουλος. Σε κάθε περίπτωση και επειδή ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ( για εμάς δεν θα ανακοινωθεί) το κρατάμε και το παίζουμε όταν κλείσει η κατάθεση υποψηφιοτήτων. Αύριο δηλαδή τα μεσάνυχτα εκτός και πάρει ολιγοήμερη παράταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: