ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν εμπιστεύονται τις ηγετικές ικανότητες του κ. Ευαγγέλου στο ΕΝΑΚ- Βλέπουν στο πρόσωπο του κ. Ψυρρόπουλου έναν πιο έμπειρο και ικανό πολιτικό να βγάλει την Ηλιούπολη από το τέλμα!

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Δεν εμπιστεύονται τις ηγετικές ικανότητες του κ. Ευαγγέλου στο ΕΝΑΚ- Βλέπουν στο πρόσωπο του κ. Ψυρρόπουλου έναν πιο έμπειρο και ικανό πολιτικό να βγάλει την Ηλιούπολη από το τέλμα!

 


Το ΕΝΑΚ μπορεί να μην έχει βγει ακόμα ΔΗΜΟΣΙΑ να στηρίξει την προσπάθεια του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου να διεκδικήσει με αξιώσεις την δημαρχία αλλά είναι ΣΙΓΟΥΡΟ πως έχουν συμφωνήσει ΜΑΖΙ του. 

Τις επόμενες μέρες το ΕΝΑΚ θα τοποθετηθεί μέσω του επικεφαλής του κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την συμφωνία ενώ η συμμετοχή του πρώην Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Πούλου στα ψηφοδέλτια της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ. 


Εμείς μαθαίνουμε πως μια σειρά στελεχών του ΕΝΑΚ θα ακολουθήσει το εγχείρημα και είναι φανερό πως το Κίνημα δεν εμπιστεύεται τις ηγετικές ικανότητες του κ. Ευαγγέλου για να καταλήξει σε μια τέτοια συμφωνία αφήνοντας στα "κρύα του λουτρού" τον πρώην υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο αφού ως γνωστόν ο κος Ευαγγέλου ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΚ το 2010 και πήρε 199 ψήφους! 

Σίγουρα για την "Φωτεινή πόλη" που πάει πλέον ΜΟΝΟ με τον κ. Μπασούρη που έχει κάποια αυτοδιοικητική εμπειρία τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αφού ακόμα και από τον χώρο που θα έπαιρναν κάποιους ψήφους ( ΠΑ.ΣΟ.Κ)  δεν θα πάρουν παρά ελάχιστους. 



Από τις εξελίξεις του Αυγούστου εννοούνται εκτός από την παράταξη του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου "Πρώτα η Ηλιούπολη" και οι κεντροδεξιές παρατάξεις αφού οι Πασόκοι ΘΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΟΥΝ στα τρία σημεία του ορίζοντα και δεν θα κατορθώσουν να περάσουν δεύτερο κεντροαριστερό υποψήφιο δήμαρχο στον δεύτερο γύρο. 

Για τον δεύτερο γύρο τα πράγματα δυσκολεύουν,  γιατί ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ δεξιό δήμαρχο έχουν να ψηφίσουν από τις δημοτικές εκλογές του 2006 , αλλά θεωρούμε πως το 40% των κεντροδεξιών της πόλης με το πάθος του μπορεί να εκλέξει και πάλι δήμαρχο. Εάν δεν εκλέξουμε την "ζημιά" θα την έχει κάνει το ΕΝΑΚ άρα οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ του μέλλοντος θα γράφουν πως έβαλε stop και δεν θα το έχουν όπως την παράταξη Κονδύλη που έβαλε πλάτη για να γίνει δήμαρχος ο κ. Γιάννης Αναγνώστου! 

Όσοι κεντροδεξιοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι  κατεβαίνουν με κεντροαριστερές ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ δεν θα βρουν την ψήφο τους, και στεναχωριόμαστε γιατί ανάμεσα σε αυτούς είναι και κάποια ικανά άτομα που θα τους πάρει η "μπάλα"!

Από τις αρχές του έτους φωνάζαμε πως το κλίμα είναι ευνοϊκό για την κεντροδεξιά αλλά δεν μας άκουσαν , θεωρώντας πως πολύ δύσκολα η κεντροδεξιά θα είχε υποψήφιο δήμαρχο στον δεύτερο γύρο. 

Μέχρι πριν λίγες μέρες μιλούσαμε για ένα ποσοστό που θα έδινε είσοδο στον δεύτερο γύρο στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" , μετά τις εξελίξεις που θα οριστικοποιηθούν την προσεχή Δευτέρα , εάν πάρει κάτω από 20% στον πρώτο γύρο θα μιλάμε για αποτυχία της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: