ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανοίγει το Κολυμβητήριο της πόλης μας μετά τις εργασίες συντήρησης

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Ανοίγει το Κολυμβητήριο της πόλης μας μετά τις εργασίες συντήρησης


Η πισίνα μας γέμισε με φρέσκο νερό, η εταιρεία συντήρησης ρύθμισε το pH, οι καυστήρες έφεραν τη θερμοκρασία στους 26,1 βαθμούς και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και φέτος τους εκατοντάδες πολίτες που θα επισκεφθούν το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Ηλιούπολης, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023.
Το Δημοτικό Κολυμβητήριό μας διαθέτει πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του συνδυάζουν την ασφάλεια με την προσβασιμότητα και την άνεση.
Εδώ και χρόνια προσφέρει μια σπάνια όαση δροσιάς σε όσους επιλέξουν να το επισκεφθούν και να συνδυάσουν με αυτό τον τρόπο τη διασκέδαση και τις πολλές επιλογές άθλησης που προσφέρει η κολύμβηση. 




Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει όλο το προσωπικό του ΠΑΟΔΗΛ και φυσικά το εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από έμπειρους και με όρεξη για δουλειά εργαζόμενους.
Θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων-ανηλίκων, aqua aerobic, συγχρονισμένη κολύμβηση, ΑΜΕΑ - κινητικής αποκατάστασης, ενώ την τιμητική του θα έχει όπως κάθε χρόνο ο απλός κόσμος ο οποίος θα μπορεί να επισκεφθεί το κολυμβητήριο κατά τις προκαθορισμένες ώρες κοινού, με ραντεβού.
 
Η Διοίκηση του ΠΑΟΔΗΛ και ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, αναλογιζόμενοι τη γενικότερη δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα και την ανάγκη για άθληση, διασκέδαση και αναψυχή, φρόντισε το αντίτιμο να παραμείνει χαμηλό τόσο για τους δημότες όσο και για τους ετεροδημότες. 

Παράλληλα ισχύουν γενναίες εκπτώσεις και δωρεάν στις μηνιαίες κάρτες και στις ειδικές κατηγορίες συμπολιτών μας, όπως είναι πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ κ.α..
Ξεκινάμε....

ΠΑΟΔΗΛ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: