ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει δημοσκόπηση που να δείχνει την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεύτερη στις προτιμήσεις των δημοτών μας - Αντίθετα υπήρχαν και υπάρχουν "προβληματικές" υποψηφιότητες που με στοιχεία σας παρουσιάσαμε

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Δεν υπάρχει δημοσκόπηση που να δείχνει την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεύτερη στις προτιμήσεις των δημοτών μας - Αντίθετα υπήρχαν και υπάρχουν "προβληματικές" υποψηφιότητες που με στοιχεία σας παρουσιάσαμε

Παιδιά ξεχάστε το η "Βαλασοκρατία" δεν θα επιστρέψει στην πόλη,  και σας το γράφουμε εμείς που το 2019 είχαμε ξεκάθαρα επιλέξει τον πρώην δήμαρχο έναντι του νυν όταν οι περισσότεροι από εσάς πανηγύριζαν μαζί του! Δεκάδες οι φωτογραφίες που έχουμε με σημερινούς υποψηφίους σας που πανηγύριζαν το 2019 την "μεγάλη αλλαγή"! 

Δεν ξέρουμε πόσο ακόμα θα εκθέσουν τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο όσοι αποτελούν το επικοινωνιακό του επιτελείο , αυτό που ξέρουμε πως το μόνο που θα πάρουν είναι τον ΠΟΥΛΟ για να πορευτούν μαζί του στις κάλπες του Οκτωβρίου! 

Και βέβαια χρήσιμος ο κος Ιωάννης Πούλος με τις γνώσεις του σε μια παράταξη που κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη , αλλά όπως και να το κάνουμε δεν το λες και "νέο" να συμπορεύεσαι με τον έως πρότινος Αντιδήμαρχο της διοίκησης Χατζηδάκη! 

Το ΕΝΑΚ που μας "έσωσε" το 2019 με την επιλογή Γιώργου Χατζηδάκη , επιστρέφει ¨δριμύτερο" για να μας διδάξει το "νέο" αλλά τόσο παλιό σε όσους έχουν ελάχιστη νοημοσύνη. Και τέτοιοι είναι οι αναγνώστες μας αλλά και η πλειοψηφία των συνδημοτών μας που έχει ήδη δει το "παιχνίδι" που παίζετε.  


Αφήστε τόση "δημοκρατία" και "νέες" απόψεις από τους "Μεσσίες" που διαχειρίστηκαν την "αλληλεγγύη" όπως με στοιχεία θα σας καταδείξουμε (περίοδος 2011-2019) δεν θα την "αντέξουμε"  εμείς , θα πάμε με τον πιο ΤΙΜΙΟ.

Κάνετε πως δεν ξέρετε με ποιες άλλες έτρεχε μαζί , η  υποψήφια που χθες "τραβήξατε" πίσω μετά την χθεσινή μας ανάρτηση και μάλλον θα πέσετε από "τα σύννεφα" όταν θα δείτε σημερινές υποψήφιες δημοτικές σας συμβούλους να χασκογελάνε μαζί με τον Βασίλη Στίγκα! 

Πέσατε θύματα θα πείτε δεν γνωρίζατε αυτό δεν γνωρίζατε εκείνο αλλά θέλετε να διοικήσετε και τον δήμο μας πάλι . Σε λίγο θα μας λέτε και πάλι "τρελούς" αλλά δεν πειράζει εάν πρέπει να είμαστε "τρελοί" για να γράψουμε αλήθειες θα το υποστούμε και αυτό. 

 Λοιπόν εσείς που πρεσβεύετε το "νέο" τα κόλπα με τις δημοσκοπήσεις είναι τόσο παλιά όσο και οι Ιδέες σας. Βασικά όσες "κλέβετε" από τα παλιά φυλλάδια της παράταξης σας και δεν υλοποιήσατε ποτέ εάν και ήσασταν 9 χρόνια διοίκηση! 

Εμείς πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις ως τοπικό ΜΜΕ και εάν έχετε έστω και μία πληρώσει ευχαρίστως θα την δημοσιεύαμε με όλα τα στοιχεία , το δείγμα και την μεθοδολογία που εφαρμόστηκε κατά την διεξαγωγή της ,  αλλά δεν έχετε άρα μην προκαλείτε σύγχυση , αφελείς πλέον στην πόλη μας δεν υπάρχουν! 

Οι τελευταίοι πήραν τις καρέκλες από το "δικό" σας παιδί τον επί 8 χρόνια Αντιδήμαρχο Οικονομικών σας κ. Γιώργο Χατζηδάκη και πλέον κατανοούν πως με θέματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εμείς εδώ δεν παίζουμε. 

Εσείς που πιστεύετε πως "παίζουμε" απαντήστε για το πως βρέθηκε στα ψηφοδέλτιά σας η υποψήφια της Χρυσής Αυγής και ρωτήστε τον πρώην δήμαρχό σας με ποιες συλλογικότητες ασκούσε κοινωνική πολιτική την περίοδο 2011-2019. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: