ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Στάθη που "ψωνίζεις" υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να στείλουμε διεύθυνση του "μαγαζιού" να "ψωνίσει" και ο Ηλίας! - Εντάξει παιδιά το ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ και μετά άμα σας πουν ΦΑΣΙΣΤΕΣ φωνάζετε πως θιχτήκατε! Εάν δεν είσαστε απλώς ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Στάθη που "ψωνίζεις" υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να στείλουμε διεύθυνση του "μαγαζιού" να "ψωνίσει" και ο Ηλίας! - Εντάξει παιδιά το ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ και μετά άμα σας πουν ΦΑΣΙΣΤΕΣ φωνάζετε πως θιχτήκατε! Εάν δεν είσαστε απλώς ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !

 


Επειδή κάποιοι "δεξιούληδες" της κακιάς ώρας θίχτηκαν με τα εισαγωγικά στο "δεξιά" στροφή  Στάθη Ψυρρόπουλου,  επανερχόμαστε εάν και δεν το είχαμε σκοπό. 

Αλλά επειδή τα fake news δίνουν και παίρνουν είπαμε να σας μεταφέρουμε τις θεωρίες συνωμοσίας που διακινούσε διαδικτυακά το "νέο" απόκτημα της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" 

Συγγένεια πατέρα Τσίπρα και Παττακού ούτε οι ΝΑΖΙ δεν τα λένε! Για τον αντισημιτισμό του "νέου" ας πάρει θέση ο επικεφαλής τους κος Στάθης Ψυρρόπουλος . Για εμάς πλέον είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και με την "βούλα" γιατί όχι μόνο γνώριζαν και γνωρίζουν αλλά την περίοδο διοίκησης τους "βράβευσαν" τέτοιες συμπεριφορές δίδοντας θέσεις ευθύνης σε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ . Τους "Ρομά" δεν τους ξεχάσαμε όπως μας έστειλε αναγνώστης μας mail απλώς δεν τους προλαβαίνουμε . Θα σας θυμίσουμε εμείς την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ σας κυρίες και κύριοι του "νέου"  όταν παίξαμε το σχετικό θέμα!  Σιωπήσατε γιατί είχατε πολλούς "Κασιδιάρηδες" να σας στηρίζουν Άρα οι φωνές σας και οι διαμαρτυρίες σας προς τον εμπνευστή αυτού του ιστολογίου στο τελευταίο δια σώζης δημοτικό συμβούλιο ήταν απλώς υποκριτικές. Δεν σας θεωρούμε "αφελείς" και όσοι είσαστε καιρός να ξυπνήσετε για μια χούφτα ακροδεξιών ψηφοφόρων αποδεικνύετε πως το "νέο" σας είναι τόσο παλιό όσο και οι περιπλανώμενοι χουντικοί στα συνοικιακά καφενεία μας! 



Τώρα γιατί "κόψατε" την προηγούμενη για μια υποψιότητά της με τους ΝΑΖΙ δεν το καταλάβαμε , αφού ως παράταξη ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ όσα ενώνουν τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ανεξαρτήτως χρώματος  και ένα από αυτά είναι ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ τους! 

Πάμε και σε αυτά που σας αφορούν πιο άμεσα ή μάλλον τον ιδρυτή της παράταξής σας ! Γιατί για τους Εβραίους σιγά να μην σας νοιάζει κιόλας! Πείτε στην Νατάσα πως "ο άνθρωπος του Γιώργου" είναι ο ιδρυτής της δημοτικής σας παράταξης μ με την οποία κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος! 


Είχε προβλέψει πάντως την ΗΤΤΑ του 2015 της ΝΔ του Σαμαρά ,  αλλά επανήλθε όταν η ΝΔ απέκτησε και πάλι θέσεις ευθύνης! Ως "ξανθιά" μάλλον θα αγνοεί πως ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν υπουργός εκείνης της κυβέρνησης! Δεν βαριέσαι ή πρώτη είναι ή η τελευταία από όσες έφυγαν το 2012-2015 οι "αγανακτισμένοι" πολλοί! 


Τέλος αφήσαμε το πιο "ανώδυνο" αφού εντάξει εάν όντως μοιάζει ο Ευσταθίου με τον Σαμαρά ε τότε δεν πάει για δήμαρχος αλλά για πρωθυπουργός! 



Εντάξει παιδιά πέρα από την "πλάκα" βγάλτε καμία ανακοίνωση ή βάλτε κανέναν "τυφλό"  να γράψει για την "δημοκρατική"  παράδοση της παράταξής σας , γιατί η κα Μπογιώκα είναι το καλύτερο που σας "έτυχε". 

Και το λέμε γιατί το επόμενο "χτύπημα" που θα οδηγήσει και στην "καρατόμηση" ενός ακόμα υποψηφίου σας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ (όχι πως η περίπτωση της Χρυσαυγίτισσας ήταν ) αλλά πραγματικά σας λυπόμαστε ιδίως εάν έχετε οποιαδήποτε σχέση ακόμα με όσους μας απειλούν επειδή απλώς κάνουμε την δουλειά μας. Και την κάνουμε καλά δεν έχουμε αυταπάτες πως η πόλη μας δεν ζέχνει από Φασισμό. 


Νατάσα ακόμα περιμένουμε να κάτσουν στο σκαμνί οι "Νεοταξίτες" ! Υπομονή με ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ και ΠΑΛΙ! Βαμβίνη σώθηκες  ! 


ΥΓ: Άμα Παναγιώτη περιμένεις να σου απαντήσουν και για αυτά είσαι γελασμένος! Εσύ θα φταις που δεν κατάφερες να συγκρατήσεις τον Αποστόλη. Απορούμε με το "κουράγιο" σου να προσπαθείς να συνεννοηθείς με ανθρώπους που και με σβάστικα τατουάζ να δουν τον Στάθη θα πουν πως είναι μαίανδρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: