ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ψυρρόπουλε δώσε μας τα "φώτα" σου για θέματα "δημοκρατίας" και πες μας πως ανάμεσα σε τόσες "Ηλιουπολίτισσες" επέλεξες την κα Σοφία Κουσουνή για τον ψηφοδέλτιό σου ! - Και επειδή δεν την επέλεξες εσύ βγες και πες το!

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Ψυρρόπουλε δώσε μας τα "φώτα" σου για θέματα "δημοκρατίας" και πες μας πως ανάμεσα σε τόσες "Ηλιουπολίτισσες" επέλεξες την κα Σοφία Κουσουνή για τον ψηφοδέλτιό σου ! - Και επειδή δεν την επέλεξες εσύ βγες και πες το!

Δεν μας κάνει έκπληξη η θρασύτητα ενός "πολιτικού" που πιάνεται με την "γίδα στην πλάτη" και βγαίνει να κατηγορήσει όσους τον ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ πως είναι τάχα μέρος μιας "συνωμοσίας" που εξυφαίνεται από "σκοτεινά κέντρα" . Στη δημοσιογραφική μας καριέρα άλλωστε έχουμε συναντήσει πολλούς "Ψυρρόπουλους"! 

Εάν και η ανακοίνωση που έβγαλε η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" εμάς δεν μας αφορά , αφού μιλάει για σχόλια και όχι για το δικό μας ΡΕΠΟΡΤΑΖ , πάμε να δούμε και πάλι αφού έτσι το θέλησε τα "φάουλ" του κ. Ψυρρόπουλου. 

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κος Στάθης Ψυρρόπουλος  επέλεξε για υποψήφια δημοτική του σύμβουλο μια πρώην υποψήφια βουλεύτρια της Χρυσής Αυγής του 2019 . Και το έκανε πριν μερικές μέρες ανεβάζοντας μάλιστα με καμάρι την ανάρτηση στο facebook της παράταξής του , που είχε προλάβει και είχε αποσπάσει μερικά like από πολύ κοντινά του πρόσωπα. Και σχόλια αλλά αυτά θα τα κολλήσουμε με επόμενο θέμα μας αφού αυτή που τα έκανε θα ισχυριστεί ΨΕΥΔΩΣ πως δεν γνώριζε! 


Μετά την δική μας ανάρτηση (δες εδώ η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κα Σοφίας Κουσουνή αποσύρθηκε από την επίσημη σελίδα στο facebook της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"  και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό έγραψε





Η "ατυχής" επιλογή της κα Κουσουνή χαιρετίστηκε με καρδούλα από την επίσης υποψήφια της δημοτικής σας παράταξης κ. Γεωργία Χαρά Γκουβά ενώ έως και σήμερα η "αποσυρθείσα" κοινοποιεί την στήριξή της προς το πρόσωπό σας και την παράταξή σας κ. Ψυρρόπουλε! Πείτε την πως σας εκθέτει εάν τολμάτε , και σταματήστε να θεωρείτε εμάς "εύκολους στόχους".

Και αυτό είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ που γνωρίζουν οι συνδημότες μας,  όσες αστείες ανακοινώσεις και εάν εκδώσετε και όσο και εάν βάλλετε κατά του συνδημότη μας κ. Παναγιώτη Δριμυλή που σας ρωτάει αυτονόητά πράγματα . Ο ίδιος φυσικά και δεν αναφέρει ποιο ιστολόγιο έβγαλε το συγκεκριμένο θέμα αλλά αυτό είναι δικό του θέμα . Άλλωστε και ο ίδιος είχε γίνει θέμα σε εμάς , που δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν. 

Πριν την κα Κουσουνή είχε προηγηθεί "φάλτσο" άλλου υποψηφίου δημοτικού συμβούλου σας που μετά τις εξηγήσεις που μας έδωσε (σε τυχαία συνάντησή μας) κάναμε νέα ανάρτηση θεωρώντας πως η δημοτική σας παράταξη έχει μεταμεληθεί πραγματικά! Το μετανιώσαμε για το νέο κείμενο που  γράψαμε για τον υποψήφιό σας, όχι πως έχουμε κάποιο θέμα μαζί του αλλά την επόμενη μέρα άλλη υποψήφια δημοτική σας σύμβουλος είχε γράφει αυτά! 

Σε όλα αυτά δεν βγήκατε να απαντήσετε αφού υπάρχουν ντοκουμέντα,  απλώς μας τονίσατε την "δημοκρατική" παράδοση της παράταξης σας  που μάλλον απεικονίζετε στην παρακάτω φωτογραφία του ιδρυτή της.


Δεν γνωρίζουμε ποια συμφέροντα εξυπηρετεί ο κος Παναγιώτης Δριμυλής ( όσο και εάν ψάξαμε δεν βρήκαμε να είναι "μπροστινός" κανενός για να θίξει την "δημοκρατικότητά" σας . Τα αυτονόητα γράφει και μην μας πείτε πως είμαστε φίλοι με τον Παναγιώτη. ΔΗΜΟΣΙΑ όπως κάνουμε με όλους έχουμε "λύσει" όσα μας χωρίζουν. 

Εμάς μας βλέπει "ταγματασφαλίτες" . αλλά ευτυχώς για εκείνων είδε και όσα εμείς αναδείξαμε! Τώρα εάν έχει χάσει την αξιοπιστία του βλέποντας εμάς που δεν φωτογραφιζόμαστε με φασίστες και δεν έχουμε εκφράσει ρατσιστικό λόγο πλην της φοράς που υπερασπιστήκαμε την ΤΙΜΗ και την ΥΠΟΛΗΨΗ μας εναντίον ενός "Μεσσία" με ανάλογες απόψεις με τους υποψηφίους σας θα το κρίνουν οι πολλοί αυτοί που σε μερικές μέρες θα αναδείξουν τον νέο δήμαρχο της πόλης μας. Εάν θέλουν εσάς κ. Ψυρρόπουλε εμείς θα το σεβαστούμε αλλά να αναζητήσουμε εμείς τον φασισμό μέσα μας ή ο κος Δριμυλής και να μην βλέπετε αυτόν που κινείται δίπλα σας είναι παραλογισμός. 

Εάν δεν καταλαβαίνετε και εσείς τα κείμενά μας όπως ο κος Δριμυλής παλιότερα στο επόμενο θα έχουμε εκτός από φωτογραφίες και βίντεο ΜΟΝΟ έναν ΤΙΤΛΟ "Θαυμάστε την "δημοκρατικότητά" τους"! 

Από τον κ. Δριμυλή μπορεί να υπεκφύγετε να απαντήσετε  με λάσπη προς το πρόσωπό του. Άλλωστε εύκολος στόχος είναι,  ήδη οπαδοί της δικής σας παράταξης βγήκαν να σας εκθέσουν ακόμα περισσότερο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. 

Ελπίζω να τσογλάνια που σας περιτριγυρίζουν και θα σας στερήσουν την ΔΗΜΑΡΧΙΑ να μην βγάλουν και αυτόν "τρελό" επειδή τους έχει και δεν μπορούν να του απαντήσουν! 

Κάποιοι ανόητοι πάλι μέλη της δικής σας παράταξης διαδίδουν ανοησίες για εμάς ενώ στο επόμενο δικό μας "χτύπημα" βγείτε να πείτε πως είσαστε "Λαμπράκηδες" με υποψηφίους σας εμφανώς αντισημίτες , κατά των ρομά , και με αναρτήσεις υπέρ της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Μάθετε και λίγο ορθογραφία σε στελέχη σας που υπηρέτησαν σε θέσεις ευθύνης γελάει ο κόσμος με το "νέο" σας. 

Ας βγει και ο πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος να εξηγήσει στο "κοινό" του( κατάφερε να χάσει εκλογές το 2019 με 31% στον πρώτο γύρο )πως τον ξεγέλασε έτσι ο κος Στίγκας , αλλά κυρίως γιατί η "αλληλεγγύη" παραδόθηκε σε άτομα με τουλάχιστον ακραίες απόψεις την περίοδο διοίκησης του δήμου από εκείνον. 

Να εξηγήσει επίσης γιατί  η "δημοκρατική" παράταξή του έκανε ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για να τιμήσετε το 2012 τον ΔΟΤΟ δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ .Μάλλον το έπραξε ως ένδειξη  "σεβασμού" σε  όσους φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν από την ΧΟΥΝΤΑ,  αλλά παράλληλα ήθελε να τιμήσει και τους βασανιστές , που στηρίχτηκαν σε  δοτούς δημάρχους τους! 

Βάζουμε για κλείσιμο το κείμενο που έγραψε ο "υποχθόνιος" και "ύπουλος" τύπος κος Παναγιώτης Δριμυλής , γιατί εμείς πλέον στα σοβαρά δεν παίρνουμε όσους θεωρούν εμάς "τρελούς" και τους εαυτούς τους "δημοκράτες". Αυτά προς το παρόν απολαύστε το κείμενο του Παναγιώτη που δεν θα απαντηθεί έτσι και αλλιώς από όσους θεωρούν τους συνδημότες μας ιθαγενείς! Διαφωνούμε που προσπαθεί να αθωώσει τον πρώην δήμαρχο και με στοιχεία θα αποδείξουμε πως πάντα πληρώνετε ΑΜΑΡΤΙΕΣ άλλων κε Ψυρρόπουλε αφού τα θέματα μέσα στην παράταξή σας είναι πολλά και με τις νέες προσθήκες θα γίνουν και περισσότερα τις επόμενες μέρες. 

. Αλλά κ. Ψυρρόπουλε πλέον είσαστε επικεφαλής στείλτε σπίτια τους όλους όσους δεν σας θέλουν για δήμαρχο και κάνουν τα πάντα για να χάσετε . Εμάς και να θέλατε να μας στείλετε κάπου δεν μπορείτε . Αυτοί που θεωρούν πως μπορούν να μας στείλουν στον άλλο κόσμο θα βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων! Τέλος αποδείξτε με τις κινήσεις σας πως είσαστε διαφορετικός από τον κ. Βαλασόπουλο δεν τον αποζητά ουδείς σε αυτή την πόλη,  όσο περισσότερο τον ακούτε τόσο πιο πολύ θα βουλιάζετε! Αυτά τα βαρίδια που σας φόρτωσε σας οδηγούν εκτός δεύτερου γύρου εάν δεν το έχετε αντιληφθεί μάλλον δεν είσαστε αρκετά οξυδερκής! 

Ακολουθεί "πόνημα"  Δριμυλή και προσπάθεια να πείσει τον κ. Ψυρρόπουλο να μην απαλλαγεί από το μεγαλύτερο "βαρίδι" του που ονομάζεται Βασίλης Βαλασόπουλος ! 

Στάθη ή κ. Ψυρρόπουλε, όπως προτιμάς ας ξεκινήσουμε από το προφανές.
Δημιούργησες μια κρίση, κατόπιν επιλογών σου, σε εσένα, τους ανθρώπους σου, την παράταξη σου. Οι κρίσεις όπως δημιουργούνται, μαζί και η επίλυση τους, είναι το κατάλληλο και καθοριστικό πεδίο για να κριθεί η ικανότητα, στην προκειμένη περίπτωση ενός υποψηφίου δημάρχου. Στην περίπτωση μας, ενώ δημιούργησες εκ του μηδενός μια κρίση που μπορούσε να λυθεί με ένα απλό τηλεφώνημα και δύο κουβέντες, γράφεις και γράφω σεντόνια και πιθανά έτσι θα συνεχίσουμε από εδώ και πέρα τη ζωή μας. Εγώ δεν βαριέμαι.
Απέτυχες παταγωδώς να φανείς αντάξιος της διαχείρισης ενός σχετικά απλού πράγματος και το μετατρέπεις σε Οδύσσεια. Πως θα τα καταφέρεις σε πιο δύσκολα πράγματα, όπως απαιτεί η θέση ενός δημάρχου;
Λοιπόν στο αντικείμενο μας.
Κ. Ψυρροπουλε δημιουργείς χάρη εντυπωσιασμού αόρατους εχθρούς με ύπουλα κριτήρια, σκοτεινούς πόθους και σκοπούς που βάλλουν με μεθοδευμένες ενέργειες εναντίον σου και εναντίον της παράταξης σου. Γιατί δεν ονομάζεις αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις; Εγώ ο Παναγιώτης Δριμυλης έγραψα εναντίον σου και θα ξαναγράψω και σήμερα. Σε πια επιφυλακή και υπηρεσία βρίσκομαι; Δήμαρχος θέλεις να γίνεις. Ανέλαβε τις ευθύνες σου και αποκάλυψε με. Με απλοϊκή γραφή και περιφερειακό λόγο θα με αποκαλύψεις; Είναι η γραφή και ο λόγος, φιλόλογος νομίζω είσαι πρέπει να ξέρεις, που χρησιμοποιούν όλοι οι "ψεκασμένοι" . Δημιουργία εχθρού, συσπείρωση δυνάμεων κλπ στη βάση της αοριστολογίας. Εμπλέκεις ξαφνικά τον Βαλασόπουλο, ενώ για σένα έγραψα εγώ, όχι για τον Βαλασόπουλο. Πάλι όμως και εδώ δεν ξέρεις τι γράφεις, αν τα γράφεις εσύ προσωπικά και όχι κάποιος συνεργάτης σου. Ο Βαλασόπουλος ήταν σε δύο δικαστήρια μάρτυρας. Στου "Συνεργείου",που εγώ τον κάλεσα να είναι μάρτυρας, δέχτηκε, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Γνωρίζω ότι ήταν μάρτυρας στο μεγάλο δικαστήριο με όλες τις υποθέσεις,σε μια κατηγορία μαρτύρων που τελικά στο τέλος αποφασίστηκε από την έδρα και τους δικηγόρους να μην καταθέσει, λόγω χρόνου. Δεν γνωρίζω αν πήγε ποτέ στο μεγάλο δικαστήριο. Η ουσία βέβαια ήταν και είναι ότι ο Βαλασόπουλος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων τουλάχιστον θεσμικά. Εγώ όχι μόνο δεν έχω να του προσάψω κάτι,αλλά αντίθετα τον ευχαριστώ για αυτό. Στην υπερβολή γράφεις, ότι ήταν ο πρώτος δήμαρχος που επισκέφτηκε το Συνεργείο. Όντως επισκέφτηκε το Συνεργείο, αλλά έπρεπε να έρθει κι ο δήμαρχος του Χολαργού ή της Λάρισας; Αυτό είναι το καθήκον του δημάρχου, άμα γίνει μακελειό στην πόλη του. Πολύ μιλάμε όμως για τον Βαλασόπουλο, ενώ δεν έχει σχέση. Φυσικά ως νέος επιστήμονας,  φέρελπις πολιτικός, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το δημοκρατικό φρόνημα δεν έχει κληρονομικότητα, κατακτιέται και θέλει πολύ κόπο και κοτσια. Ο Βαλασόπουλος έδειξε ότι έδειξε. Εσύ να δούμε. Μια υποσημείωση εδώ. Ούτε τον Στίγκα των Σπαρτιατών δεν του χρέωσα. Ήταν άγνωστος και ασήμαντος τότε.
Εσύ τελικά ακόμα δεν ξέρουμε τι έχεις κάνει. Γιατί πήγες σε πρώην υποψήφια βουλευτρια της Χρυσής Αυγής; Επειδή είχε υψηλό δημοκρατικό φρόνημα ο Βαλασόπουλος, είπες ότι δεν τρέχει τίποτα,ας ρίξουμε δίχτυ στην ακροδεξιά και τους νεοναζί; Δεν κατάλαβες τι έκανες; Είσαι αγνός και παρθένος όπως λένε οι φίλοι σου; Ότι και να έχεις κάνει παραμένουν τα ίδια ερωτήματα.
Πως τόλμησες να γίνεις εσύ πλυντήριο,ν α διασυρεις το δημοκρατικό φρόνημα της παράταξης σου, των συνεργατών σου;
Κ. Ψυρροπουλε, γίνε αστέρας του life style,γλεντα τη ζωή σου, χόρεψε ζεμπεκιές, παράτησε τα πολιτικά, σε μπερδεύουν και σε χαλάνε.

Παναγιώτης Δριμυλής, ένας ύπουλος και υποχθόνιος τύπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: