ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με όρθιο το κεφάλι Βυζάντιο και ΠΑΛΙ! -Στάθη Ψυρρόπουλε πείσε την δική σου "Κασιδιάρα" να γυρίσει πίσω υπάρχουν τρεις φορές χειρότερες σε άλλη παράταξη!

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Με όρθιο το κεφάλι Βυζάντιο και ΠΑΛΙ! -Στάθη Ψυρρόπουλε πείσε την δική σου "Κασιδιάρα" να γυρίσει πίσω υπάρχουν τρεις φορές χειρότερες σε άλλη παράταξη!

 


Παιδιά δεν σέβονται τίποτα οι "εισβολείς" , δεν κάθονται να τους "εκμεταλλευθούμε" δίνοντας τους τo 1/3 του μεροκάματου που δικαιούνται βάσει του νόμου. Άλλωστε παράτυποι είναι ποιους Νόμος θα τους καλύψει; Είναι μόνο για να καθαρίζουν τα τζάμια καφετεριών της πόλης μας και αυτό για 20ευρώ αλλά όχι και να τους βοηθήσουμε επειδή ήρθαν πρόσφυγες! 

Στάθη Ψυρρόπουλε πείσε την υποψήφια βουλεύτρια της Χρυσής Αυγής το 2019 να γυρίσει πίσω στο ψηφοδέλτιό σου,  στα άλλα ψηφοδέλτια έχουν χειρότερες! 


Τα υπόλοιπα αφήνουμε για προεκλογικά γιατί κάποιοι έχουν όραμα , "δυνατή" ομάδα και θέλουν να δώσουν "φως" στην πόλη μας. Το παίζουμε μόνο και μόνο για να μην έχει ουδείς την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως εμείς "στοχοποιούμε"  ΜΟΝΟ τους μισούς!

Και βέβαια αυτά είναι τα πιο "ανώδυνα" άλλωστε η συγκεκριμένη παράταξη έχει ειδοποιηθεί με ΑΝΑΡΤΗΣΗ μας,  αλλά μάλλον θεωρεί πως είτε θα έχουμε την τύχη του Δημήτρη Μάλαμα είτε πως θα μας φιμώσει το Αστικό κράτος και το καπιταλιστικό σύστημα που με πάθος υπηρετούμε. 

Τον δεύτερο δεν πρόκειται να συμβεί , μέρος τους συστήματος είμαστε και εμείς! Για το πρώτο φυλαγόμαστε , και όπως έχουμε ξαναγράψει δεν είμαστε εύκολοι στόχοι ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: