ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : 8 χρόνια στο δήμο υπηρετώντας δύο κεντροαριστερούς δημάρχους ( ΠΑ.ΣΟ.Κ) στην Περιφέρεια Αττικής με τον Χαρδαλιά ο στενός συνεργάτης του νυν δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

8 χρόνια στο δήμο υπηρετώντας δύο κεντροαριστερούς δημάρχους ( ΠΑ.ΣΟ.Κ) στην Περιφέρεια Αττικής με τον Χαρδαλιά ο στενός συνεργάτης του νυν δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη

 


Άλλοι τρέχουν στην Πειραιώς όπως διαβάσαμε στο "αποκαλυπτικό" παραδημοτικό του ilioupolinews.gr άλλοι φέρνουν αποτελέσματα. 

Έτσι ο κος Νίκος Χαρδαλιάς κατεβάζει έναν ακόμα υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο από την πόλη μας παρόλο που γνωρίζει πως δεν έχει καμία δυνατότητα εκλογής. 

Όπως πήρε την κα  Μεθυμάκη από Σγουρό που έχει πιθανότητες να εκλεγεί,  έτσι παίρνει και τον Τάσο Παναγιώταρη από τον Γιώργο Χατζηδάκη. Βέβαια ο Παναγιώταρης πριν φύγει άφησε τον αδελφό του στο ψηφοδέλτιο "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" για να μην χαθούν και οι "δεξιές" ψήφοι όσων ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές Κυριάκος Μητσοτάκη και στις δημοτικές Γιώργο Χατζηδάκη! 

Τι δεν καταλαβαίνεις εσύ το κορόϊδο ο "κολλημένος" ΔΕΞΙΟΣ που θα πας να ψηφίσεις τον πρώην Περιφερειακό Σύμβουλο του Γιάννη Σγουρό κ. Νίκο Χαρδαλιά στις κάλπες του Οκτωβρίου; 



 Από την ΟΝΝΕΔ Βύρωνα στην Περιφέρεια Αττικής  με τον Σγουρό ο Νίκος Χαρδαλιάς (χάθηκε τότε η Περιφέρεια Αττικής την πήρε η κα  Δούρου  παρά την προσπάθεια του Νίκου Χαρδαλιά)  από την ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης στην παράταξη του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου ο γραμματέας της κος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος . Συνοδοιπόρος με ΠΑΣΟΚΟΥΣ που θυμήθηκαν την ΝΔ  στα μέσα της πέμπτης δεκαετίας της ζωής τους! 

Και επειδή ο κος Ευαγγέλου δεν έχει καμία δυνατότητα να εκλεγεί δήμαρχος  Ηλιούπολης , προτείνουμε στον νυν  γραμματέα της ΟΝΝΕΔ  Ηλιούπολης στις επόμενες εκλογές το 2028 να κατέβει για  Περιφερειακός Σύμβουλος με τον αντικαταστάτη του κ.  Σγουρού! Έχοντας πάρει το βάπτισμα του πυρός από τις εκλογές του Οκτωβρίου και καμία 50αρια ψήφους να βάλει τον πήχη πιο ΨΗΛΑ! 

Παιδιά μην κοιτάτε κόμματα και χρώματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όλοι για την "κουτάλα" πάνε,  ψηφίστε όποιον σας δώσει τα πιο ΠΟΛΛΑ , γιατί όλες και όλοι θα σας τάξουν! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: