ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Πριν τρία χρόνια έκαναν καρδούλες και like σε υποψήφια δημοτική σύμβουλο του Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας . Σε μερικές μέρες θα κάνουν  "πως έπεσαν από τα σύννεφα"  και ό,τι δεν γνώριζαν όσα με στοιχεία εμείς σας παρουσιάσαμε . Το σίγουρο είναι πως μετά την 8η Οκτωβρίου θα αλλάξουν πόλη ! 

  • Με την "Φωτεινή πόλη" υποψήφιος ο σύζυγος το 2023 με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" η επιχειρηματίας σύζυγος το 2019! Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες άλλωστε ΠΑΣΟΚ η μία παράταξη , ΠΑΣΟΚ και η άλλη εάν και με την λογική "πάνω από κόμματα και χρώματα" έχουμε εντοπίσει ήδη τρεις "Κασιδιάρηδες" σε δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας. Την μία την πέξαμε ήδη τις άλλες με δεδομένο πως δεν είδαμε και καμία ιδιαίτερη δημοκρατική ευαισθησία από καμία παράταξη τις αφήνουμε την εβδομάδα πριν τις κρίσιμες εκλογές του Οκτωβρίου. Εάν δούμε πως μπορεί να "χάσουμε" το θέμα και να παίξει αλλού θα το "ρίξουμε" πιο γρήγορα. Αλλά ποιος θα το παίξει οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ή όσοι βγήκαν να γράψουν για δημοκρατική παράδοση της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που έκανε ειδικό δημοτικό συμβούλιο το 2012 για να τιμηθεί ο δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας! Τέτοιους δημοκράτες τους έχει ο νυν δήμαρχος για πρωϊνό που ήταν και από τους λίγους αυτοδιοικητικούς που δεν πήγαν στην κηδεία! 

  • Άνδρας στέλεχος των "Ελλήνων" του Ηλία Κασιδιάρη σύζυγος υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης με κεντροαριστερή παράταξη. Το βίντεο που θα παίξουμε θα γίνει viral για ακόμη μια φορά! 

  • Όχι δεν είναι ποινικοί αλλά πρόλαβαν και κατέβασαν τα στελέχη τους και τους υποψηφίους τους,  αφού ελάχιστοι από δαύτους είχαν λευκό ποινικό μητρώο , και φυσικά κάποιοι είχαν καταδικαστεί και για αδικήματα που αφορούν τον αντιρατσιστικό νόμο. Με τους ίδιους στήνουν ψηφοδέλτια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ενώ γνωρίζουν πως οι υποψηφιότητες τους θα βγουν άκυρες . Δεν βαριέσαι σε κινητικότητα να βρίσκονται να έχουν δουλειά και οι μυστικές υπηρεσίες!


  • Τσέοι - Ναζί το ίδιο μαγαζί σε μερικές μέρες νέα στοιχεία θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας από μεγάλη καθημερινή εφημερίδα και αφορά επίορκους αστυνομικούς και η σχέση τους με την ακροδεξιά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: