ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ενθουσιώδης και δυναμικός ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Νικόλαος Τηλεβερίδης και καλά κάνει αφού ήρθε ο καιρός η πόλη μας να πάει μπροστά!

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Ενθουσιώδης και δυναμικός ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Νικόλαος Τηλεβερίδης και καλά κάνει αφού ήρθε ο καιρός η πόλη μας να πάει μπροστά!

 


Ό,τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα και μάλιστα λίγες μέρες πριν κλειδώσουν οι τελικές υποψηφιότητες για τον δήμο μας έχει να κάνει με τις απέλπιδες προσπάθειες κάποιων να μην υπάρχει κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος στον δεύτερο γύρο! 

Επειδή αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και το 40% των κεντροδεξιών της πόλης δεν θα μείνει θεατής στον δεύτερο γύρο όπως συνέβαινε στο παρελθόν καλά κάνει και είναι αισιόδοξος ο κος Νικόλαος Τηλεβερίδης 

Η στιγμή έρχεται λοιπόν αλλά ουδείς πρέπει να επαναπαυτεί ούτε βέβαια να γίνουν τα λάθη του 2019 από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά". 

Με την τρίτη φορά άλλωστε βγήκε κεντροδεξιός δήμαρχος και το 2006 απλώς κάποιοι κάνουν πως το αγνοούν! Και τότε η ΝΔ είχε ποσοστό 36% στην πόλη μας και μαζί με τα "δεξιά" της δεν έφτανε καν  το 39% , τώρα ξεπερνάει κατά πολύ το 40%. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: