ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αξίζει να είναι και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ένας δημοτικός σύμβουλος που μιλάει λίγο αλλά εργάζεται πολύ!

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Αξίζει να είναι και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ένας δημοτικός σύμβουλος που μιλάει λίγο αλλά εργάζεται πολύ!

 


Μιλάει λίγο,  αλλά δουλεύει πολύ. Ο λόγος για έναν από τους πιο εργατικούς δημοτικούς συμβούλους του δήμου μας και αγωνιστή για της Ιδέες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης κ. Ανδρέα Τσουκαλά. 

Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης,  ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης έχει ευρύτερη αποδοχή και από άλλες δημοτικές παρατάξεις αφού ο λόγος του είναι μεστός και αποφεύγει τους λαϊκισμούς και τις ανεφάρμοστες προτάσεις. Η αποδοχή του φάνηκε με την ευρεία πλειοψηφία με την οποία εκλέχτηκε στη θέση του γραμματέα του δημοτικού μας συμβουλίου με 23 ψήφους και 1 λευκό , παρουσία 24 ψηφισάντων! 

Για όσους το αγνοούν η δύναμη της ομάδας της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στο δημοτικό μας συμβούλιο  είναι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι μαζί με τον επικεφαλής της κ. Τάσο Ευσταθίου , μετά τη αποχώρηση εδώ και καιρό του έκτου  δημοτικού συμβούλου που είχε εκλεγεί στις δημοτικές εκλογές του 2019 με την συγκεκριμένη παράταξη. 

Ο κος Ανδρέας Τσουκαλάς που θα είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου είναι υπάλληλος του υπουργείου Οικονομίας και υπεύθυνος  Επικοινωνίας της  ΕΚΟ Νέας Δημοκρατίας Υπουργείου Οικονομίας. 


Και μόνο το γεγονός πως στα δέκα χρόνια λειτουργίας αυτού του ιστολογίου δεν μας έχει απασχολήσει ΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ είναι λόγος που πρέπει να εκτιμηθεί από τους αναγνώστες μας,  που εδώ και καιρό έχουν αποφασίσει ποια δημοτική παράταξη θα υπερψηφίσουν και κυρίως ποιους θα μαυρίσουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. 

Ο κος  Ανδρέας Τσουκαλάς είναι από αυτούς που θα υπερψηφιστούν γιατί απλά το αξίζει , και ευελπιστούμε πως η πλειοψηφία των συνδημοτών μας μη ακούγοντας "σειρήνες" έχει αντιληφθεί πως η πόλη μας πρέπει επιτέλους να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ. 

Εμείς δεν έχουμε καμία αμφιβολία για την δυναμική της παράταξης και την είσοδό της στον δεύτερο γύρο , για αυτό στην τελική ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές δεν θα πρέπει να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. 

Το ψηφοδέλτιο του 2023 της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είναι σαφέστατα ενισχυμένο κάτι που αντιλαμβάνονται ακόμα και όσοι δεν έρχονται μαζί μας για να γίνει ο αγώνας μας πιο εύκολος. 

Καλή επιτυχία στον κ. Ανδρέα Τσουκαλά σε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που θα κρίνει την τύχη του δήμου μας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: