ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αγγελική Ευσταθιάδου: Είμαι έτοιμη να σας ακούσω και να μάθω από εσάς

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Αγγελική Ευσταθιάδου: Είμαι έτοιμη να σας ακούσω και να μάθω από εσάς


Δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, έχουμε να δούμε πολλά και να ακούσουμε περισσότερα. Θα ακούσουμε υποσχέσεις, θα ακούσουμε πεπραγμένα, θα ακούσουμε σχόλια. Από παντού.
Εμείς που κατεβαίνουμε υποψήφιοι σύμβουλοι θα φανατιστούμε, κι όλοι οι υπόλοιποι θα βαρεθείτε να μας ακούτε, να μας βλέπετε και να μας διαβάζετε.
 
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι σαν τις εθνικές. Έχει μία τεράστια διαφορά. Είμαστε κομμάτι της πόλης σας, της γειτονιάς σας. Προσεγγίσιμοι. Μας βλέπετε κάθε μέρα, συνομιλούμε, κλαίμε, διασκεδάζουμε μαζί.
 
Κάποιοι θα σας προσεγγίσουν με δόλο, κάποιοι με υπεροψία, αλλά και κάποιοι με ανοικτή καρδιά και βλέμμα. Μιλήστε μαζί τους, δείξτε τους τα προβλήματα της γειτονιάς σας, μιλήστε μαζί μας για τις ανασφάλειες σας τόσο τις προσωπικές που επηρεάζονται από την Δημοτική Αρχή, όσο και της περιουσίας σας.
 
Έχετε σκεφτεί ότι το να βγάζουμε στον αέρα τα προβλήματα της πόλης μας, μας κάνει υπερήφανους; Προσωπικά με κάνει να αισθάνομαι άσχημα. Η Ηλιούπολη αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που έχει.
Θέλω να πιστεύω ότι ανήκω στην τρίτη κατηγορία των υποψηφίων που προανέφερα.
 
Θέλω την ψήφο σας, ναι. Αλλά δεν θέλω μόνο αυτή. Δώστε μου κάτι παραπάνω. Θέλω να μάθω από όλους εσάς, πως θα κάνουμε την πόλη μας αξιοζήλευτη και πρότυπο. Εσείς θα μου δείξετε τον τρόπο. Είμαι έτοιμη να σας ακούσω και να μάθω από εσάς.
 
Για να κάνεις μεγάλα πράγματα, δεν είναι ανάγκη να είσαι μεγαλοφυΐα. Δεν είναι ανάγκη να είσαι πάνω από τους άλλους ανθρώπους. Πρέπει να είσαι μαζί τους. (Μοντεσκιέ
Γάλλος στοχαστής (1689-1755)

Αγγελική Ευσταθιάδου 
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 



Δεν υπάρχουν σχόλια: