ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υποψήφιος για Περιφερειακός Σύμβουλος ( Κεντρικός Τομέας) Αττικής ο συνδημότης μας κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Υποψήφιος για Περιφερειακός Σύμβουλος ( Κεντρικός Τομέας) Αττικής ο συνδημότης μας κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος





Μια χρόνια φιλία και η αλληλοεκτίμηση που τρέφει ο ένας για τον άλλον οδήγησαν σε μια τιμητική πρόταση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκου Χαρδαλιά στον συνδημότη μας κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο η οποία σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες δεν μπορεί να μην γίνει αποδεκτή! 

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από τον Βύρωνα αφού ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος (Πρόεδρος Β2 Νομαρχιακής Επιτροπής για πολλά χρόνια ) είναι από τους πρώτους που είδαν τις ικανότητες του Γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Βύρωνα  ( για τόσο παλιά μιλάμε) κ. Νίκου Χαρδαλιά και από τους ανθρώπους που τον βοήθησαν σημαντικά στο να εκλεγεί τρεις φορές δήμαρχος Βύρωνα. 


Ο κος Νίκος Χαρδαλιάς λοιπόν σε αυτή την κρίσιμη μάχη που θα δώσει για την Αττική,  ήθελε έναν ικανό και αποδεδειγμένα αποτελεσματικό φίλο  στο πλευρό του. 

Η πρόταση έχει ήδη γίνει , και το αμέσως προσεχές διάστημα οι δικές μας πληροφορίες λένε πως θα γίνει αποδεκτή. 

Ελπίζουμε να μην πέσουμε έξω ( δεν έχει συμβεί και ποτέ για θέματα που αφορούν την πόλη μας) και έτσι η πόλη μας να έχει έναν δικό μας άνθρωπο δίπλα στον αυριανό  Περιφερειάρχη Αττικής! 




Άλλωστε ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος ο οποίος δεν έχει κρύψει ποτέ τις κομματικές του προτιμήσεις έχει φιλίες από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους και είμαστε βέβαιοι πως θα υπερψηφιστεί από Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης. 

Για την πόλη μας είναι σημαντικό να εκλεγεί Περιφερειακός Σύμβουλος ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος δίπλα στον αυριανό Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά αφού ένα σωρό χρηματοδοτήσεις για τον δήμο μας περνάνε μέσα από την Περιφέρεια Αττικής! 

Πριν ο ίδιος κάνει αποδεκτή την πρόταση του κ. Νίκου Χαρδαλιά ,εμείς θα του ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αφού είμαστε βέβαιοι πως ο μαχητής Αρκάς δεν θα πει ΟΧΙ σε αυτή την μεγάλη πρόκληση! 

Πάντα μαχητής, θα τραβήξει ΜΠΡΟΣΤΑ για την ΑΤΤΙΚΗ, μια εξέλιξη που εμείς τουλάχιστον θεωρούμε ΘΕΤΙΚΗ και για τα δικά μας εδώ στην πόλη! 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: