ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Κάναμε απλώς το χρέος μας και ενημερώσαμε τους συνδημότες μας όσους τουλάχιστον το αγνοούσαν. Λίγοι από ό,τι αποδεικνύεται , αλλά αυτά σε άλλη μας ανάρτηση.  Τώρα εάν κάποιοι εξέλαβαν αυτή μας την ανάρτηση ως "χτύπημα" και θεωρούν πως "καλύπτουμε" ανάλογες περιπτώσεις μένει να σας το αποδείξουν .  10 site έχει η πόλη μας μπορούν να απευθυνθούν σε αυτά , αλλά και σε εμάς εάν έχουν κάτι τόσο κραυγαλέο όπως αυτό που σας παρουσιάσαμε. Εμείς δεν παίρνουμε "κεφάλια" έτσι και αλλιώς,  και για όσους ονειρεύονται νεκρό τον εμπνευστή αυτού του ιστολογίου θα τους τονίσουμε πως με ή χωρίς αυτόν εμείς δεν είμαστε troktiko και δεν θα σιωπήσουμε με μία απώλεια. Άλλωστε ετοιμάζουμε περισσότερα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ αφού κάποιοι "ενεργοί πολίτες" αδυνατούν να αντιληφθούν πως η αύξηση των ποσοστών των "άκρων" σε καμία περίπτωση δεν πτοεί μια Αστική Δημοκρατία που έχει κάθε δυνατότητα και κυρίως ΜΕΣΑ να συντρίψει κάθε παραβατική συμπεριφορά. Το εάν στεκόμαστε στην σωστή πλευρά της Ιστορίας ή όχι κρίνετε καθημερινά , και φυσικά  οι υποκριτικές αντιδράσεις και κυρίως η ΣΙΩΠΗ δεν θα λύσει σε κανένα τα προβλήματά του. Εκτιμούμε θετικά την ειλικρινή θέλουμε να πιστεύουμε απάντηση της υποψήφιας που απέσυρε την υποψηφιότητά της και βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητο από εμάς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως κάποιοι δέκα χρόνια μετά εμμένουν να μας κατηγορούν πως βλέπουμε ό,τι μας συμφέρει. Δυστυχώς για αυτούς βλέπουμε τα ΠΑΝΤΑ και κυρίως όσα όλοι οι άλλοι σας αποκρύπτουν για λόγους κατανοητούς από εμάς αλλά ΗΘΙΚΑ απαράδεκτους! Την επόμενη φορά που κάποιοι "θα πέσουν πάλι από τα σύννεφα" εμείς απλώς θα γελάμε! 


Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2012  εγκαινιάστηκε παρουσία πλήθους κόσμου το καινούριο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το οποίο λειτουργεί στην οδό Ποσειδώνος 49, έχοντας ως σκοπό την κάλυψη με τρόφιμα, ρούχα ή άλλα είδη οικιακής χρήσης των οικονομικά αδύναμων κατοίκων του Δήμου. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι ένας κοινωνικός θεσμός, που απευθύνεται σε όλους του κατοίκους της Ηλιούπολης, με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει και να ανακουφίσει, βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων που έχουν θεσπιστεί από την Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου. Ποιοι βοήθησαν , ποιοι έτρεξαν και γιατί "πετάχτηκαν" είναι ένα ρεπορτάζ που χωρίς την δική σας βοήθεια σίγουρα δεν θα ολοκληρωθεί. Μιλάμε για την περίοδο της κρίσης , των μνημονίων που έτσι και αλλιώς θα μας ακολουθούν για δεκαετίες και για ανθρώπους που αφιλοκερδώς πίστεψαν και δούλεψαν για όλα αυτά. Το ιστολόγιό μας για όσους το αγνοούν ξεκίνησε με ελάχιστες αναρτήσεις το 2013 και εδραιώθηκε μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014! Αντί να μας αδικείτε βάζοντάς μας στο ίδιο τσουβάλι με όλους τους υπόλοιπους θα ήταν προτιμότερο για όλους μας να βοηθήσετε να αποκαλυφτούν όσα ΟΛΟΙ οι ΑΛΛΟΙ έτσι και αλλιώς δεν θα παίξουν γιατί επιθυμούν να τα έχουν καλά με όλους . Εμείς δεν θέλουμε να τα έχουμε με ΚΑΝΕΝΑΝ ο οποίος μας αποκρύπτει την ΑΛΗΘΕΙΑ! 



  • Υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου που θα συζητηθεί θα ανακοινωθεί προσεχώς....  Η "ιδιαιτερότητά" θα πάρει αναλύσεις επί αναλύσεων από τους "διαδικτυακούς σχολιαστές" των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εμείς 1-2 πράγματα θα γράψουμε άλλωστε ο δρόμος προς τις εκλογές θα μας δικαιώσει και πάλι για όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει! 


  • Καλή επιτυχία ευχόμαστε στον συνάδελφο που κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Σε 3-4 μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η υποψηφιότητά του. 


  • Σε 13 ημέρες λήγει η προθεσμία υποψηφιοτήτων και έτσι θα γνωρίζουμε πόσοι τελικά θα δώσουν την "μάχη" των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας και κυρίως με ποιους "στρατιώτες". Να υπενθυμίσουμε πως ισχύει ποσόστωση και έτσι το 40% των δημοτικών συνδυασμών θα αποτελείται από "στρατιωτίνες". Να δούμε και πόσοι τελικά από τους 9 υποψηφίους δημάρχους θα φτάσουν ως το τέρμα αφού όποιος δεν εξασφαλίσει 35 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ή κάποιοι από αυτούς "κοπούν" και δεν συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις δημοτικές του Οκτωβρίου. Για εμάς από τους 9 υποψηφίους δημάρχους που έχουν δηλώσει συμμετοχή οι 2 δεν θα βρίσκονται καθόλου στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Συμμετέχουν και δικαίωμά τους απλά για την συμμετοχή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: