ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν είναι εικόνα αυτή και βρισκόμαστε ένα μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν είναι εικόνα αυτή και βρισκόμαστε ένα μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές

 


Κατατοπιστικό το φωτορεπορτάζ της συνδημότισσάς μας κα Yiolanta PapAdopouloy Fylypydi από την πλατεία Αναγνωσταρά σήμερα το πρωί. 






Τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρηση της διοίκησης Βαλασόπουλου από θέσεις ευθύνης η εικόνα παραμένει ίδια. Ό,τι και να σας τάξουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι στον τομέα καθαριότητας η λύση είναι μία η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της δομής αλλά καμία παράταξη δεν έχει στο πρόγραμμά της κάτι τέτοιο. Μάλλον θεωρούν πως οι ίδιοι εργαζόμενοι θα αποδώσουν καλύτερα με άλλον δήμαρχο κάτι που δεν συνέβη έως σήμερα και δεν πρόκειται και στο μέλλον να συμβεί. 

Μία και είπαμε για εργαζομένους στο δήμο μας συμβασιούχους και μόνιμους ΚΑΛΗ τους ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις δημοτικές εκλογές και τους ευχόμαστε να βρεθούν σε θέσεις ευθύνης για να "διαχειριστούν" αυτοί καλύτερα τους συναδέλφους τους. 

Εμείς τέτοια αυταπάτη δεν έχουμε η νυν διοίκηση έκανε τα πάντα τους πήγε και με το καλό τους "αγρίεψε" και λίγο στην αρχή και τελικά κατάλαβε και αυτή πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα παραμείνει για να ξεφτιλίσει με τέτοιες εικόνες πολλούς ακόμα δημάρχους που δεν έχουν το ΘΑΡΡΟΣ να κάνουν την ΡΗΞΗ με ένα Σωματείο Εργαζομένων που θεωρεί πως οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα αλλά ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ! 

Οι δημότες μας όσο αφελείς και εάν είναι κατανοούν πως κανένας δήμαρχος δεν θέλει την πόλη του βρώμικη έτσι θεωρούμε πως ο τομέας της καθαριότητας δεν θα κρίνει τον επόμενο δήμαρχο ακόμα και εάν τρεις μέρες πριν τις εκλογές εξακολουθούν τα πεζοδρόμια του δήμου μας να είναι γεμάτα ξερά χόρτα , παπλώματα, καρέκλες και οτιδήποτε βγάζει ο καθένας από τον κήπο ή το σπίτι του. 

Αφού οι δημοτικοί υπάλληλοι ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ και δεν τρελάθηκε και καμία κυβέρνηση να διορίσει άλλους τόσους για να χρεοκοπήσουμε ως χώρα η ΛΥΣΗ είναι είτε συνέργειες με ιδιώτη που αυξάνουν το ΚΟΣΤΟΣ είτε πλήρη ιδιωτικοποίηση της δομής που συμφέρει οικονομικά ΟΛΟΥΣ μας. 

ΥΓ: Τώρα με τα φυλλάδια και το προεκλογικό υλικό η εικόνα θα γίνει και χειρότερη αφού θεωρούμε πως το 99% των συνδημοτών μας έχει επιλέξει ήδη ποιους θα ψηφίσει θα παίρνει τα φυλλάδια για να τα έχει καλά με όλους ( δύσκολο αλλά το πετυχαίνουν ελάχιστοι) και μετά θα τα πετάει! Η κα Παπαδοπούλου - Φιλιππίδη φυσικά και δεν συμφωνεί με ιδιωτικοποίηση της δομής έχει δουλέψει στον τομέα καθαριότητας και θεωρεί πως οι παραπάνω εικόνες θα αλλάξουν με σωστή διαχείριση του προσωπικού και νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού εάν την ερμηνεύουμε σωστά παρακολουθώντας την καθημερινά στο facebook και στην αξιόλογη ομάδα της Πολίτης της Ηλιούπολης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: