ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάντε καμία εκδήλωση "αλληλεγγύης" με τον νυν δήμαρχο και αφήστε την πολιτική για αυτούς που δεν την μπλέκουν με τα μεροκάματα!

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Κάντε καμία εκδήλωση "αλληλεγγύης" με τον νυν δήμαρχο και αφήστε την πολιτική για αυτούς που δεν την μπλέκουν με τα μεροκάματα!



Το να σε κατηγορεί η "Σαμπάνια , χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη" για "κυβίστηση" και πολιτική ασυνέπεια είναι τίτλος τιμής. Το να υπερασπίζεται τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο που η ίδια "πούλησε" για να συνδιοργανώνει για το καλό της τσέπης της εκδηλώσεις με τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη δείχνει και τον χαρακτήρα της.  Το  να κατηγορεί τον κ. Στάθη Ψυρρόπουολο που θέλει να μπει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και όχι να "πετροβολάει απέξω"  για την επιλογή του να ενισχύσει την παράταξη του με κάποιον που άφησε ΚΑΡΕΚΛΑ έστω στο και πέντε αυτή που συνεργάζεται με την νυν διοίκηση, είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 




Ποιοι θα μαζέψουν ψήφους για τον κ. Ψυρρόπουλο "Ηλιουπολίτισσα"; Αυτές που χορεύουν στην αυλή του Χατζηδάκη και μόνο που κάποιες από δαύτες  του μοιράζουν φυλλάδια απωθούν τους πολλούς να τον ψηφίσουν; Ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος που κάθε φορά που τηλεφωνεί σε κάποιον χάνεται και μία ψήφος; Την πόλη δεν την γάμησε ΜΟΝΟ ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος αλλά και όσοι αγνοούν την Ιστορία της πόλης μας και βάζουν σε περίοπτη θέση το ΤΙΠΟΤΑ που θεωρεί πως είναι κάτι. Άμα είναι οι νέες αγάπες του Στάθη να του στοιχίσουν τις παλιές που ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ από την ΑΛΗΘΕΙΑ,  και συνδιοργανώνουν εκδηλώσεις με τον νυν δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη  τότε ακόμα και εμείς βλέπουμε πως πόνεσε πολύ η συνεργασία του ΕΝΑΚ με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη". 

Στέγη έδωσε και θα του στοιχίσει στις κάλπες στις "Οι Ηλιουπολίτισσες" ο νυν δήμαρχος και όχι ο Στάθης . Έδωσε χώρους και συνδιοργάνωσε ως δήμος εκδηλώσεις με αυτές  που φιλοξενούν στην ομάδα τους το "αυγό του φιδιού"  για να διαφημίζει την πραμάτειά του ο νυν δήμαρχος και όχι ο Στάθης Ψυρρόπουλος που μετά την δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας της πρώην Χρυσαυγίτισσας την απέσυρε από τα ψηφοδέλτια της παράταξής του. 

Οι Μπενάς - Πούλος πήγαν εκεί μαζί με τις ψήφους τους η ίδια πήγε και συνδιοργάνωσε με την ομάδα της "Οι Ηλιουπολίτισσες" μέσα στην οποία ανθίζουν όλα τα άνθη του κακού με σήμα το δολάριο! Τέλος η πολιτική δεν είναι πουτ@ν@ και για τον λόγο αυτό δεν δίνει θέσεις ευθύνης σε "εκδιδόμενες" τις έχει απλώς για να χορεύουν στην αυλή του εκάστοτε "βασιλιά" και να αποδεικνύουν πως αυτός είναι "γυμνός"! Κάποιοι επιλέγουν να κάνουν ρήξεις ΔΗΜΟΣΙΑ και να αλλάζουν στρατόπεδο μπαίνοντας μπροστά στην μάχη επειδή έχουν μάθει να πολεμούν, κάποιες άλλες απλώς πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και χορεύουν στον ρυθμό κάθε διοίκησης. Βέβαιοι πως οι συνδημότες μας δεν θα βάλουν καμία ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και με δύο ήδη δημοτικές συμβούλους που δεν έπεσαν στην παγίδα να φιγουράρουν για γυναικείες πρωτιές πορευόμαστε σε αυτές τις δημοτικές κάλπες. 

Ο "γίγαντας" αποδείχτηκε νάνος εκχωρώντας την κοινωνική αλληλεγγύη της πόλης σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ και κατεβάζοντας στο ψηφοδέλτιό του όσες ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ σας πουλούν αλληλεγγύη που είναι για αυτές μεροκάματα! Η μεγάλη ανατροπή του 2019 έγινε επειδή οι επικεφαλής που ηττήθηκαν είχαν επιλέξει τους λάθος "στρατιώτες" ή "στρατιωτίνες"  που επειδή δεν εκλέχθηκαν ως δημοτικοί σύμβουλοι  δεν πήγαν καν να στηρίξουν την παράταξή τους στον δεύτερο γύρο.  Όσα πρόσωπα και εάν αλλάξουν με τα botox τους εμείς θα σας αποκαλύπτουμε το πραγματικό πρόσωπό τους. 

Στο μόνο που συμφωνούμε με την κυρία ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ είναι πως άλλος είναι ο νταβατζής της πόλης.  Ας μην  προβληματίζεται και πολύ για το τι θα ψηφίσει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές άλλωστε ως "κομμουνίστρια" έχει ΜΟΝΟ μία επιλογή , Αλέξανδρο Μπουγά! 

Ας οργανώσουν καμία εκδήλωση με τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη και ας αφήσει το ποιοι γλύφουν να το κρίνουν οι συνδημότες μας σε μερικές μέρες. Άλλωστε το τι έλεγε η ομάδα της "Οι Ηλιουπολίτισσες" για τον νυν δήμαρχο και πως στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια του Βαλασόπουλου το γνωρίζουν άπαντες σε αυτή την πόλη , μην μπλέκει με την πολιτική να τα έχει καλά με όλους για να συνεχιστούν τα μεροκάματα και με την επόμενη διοίκηση . 

Άλλωστε οι "επαναστάσεις" γίνονται από αυτούς που δεν κάνουν βήμα πίσω , και όχι από όσους αμφισβητούν την λαϊκή ετυμηγορία όταν δεν τους δίνει  θέσεις ευθύνης. Απελπισία είναι να παρακαλάς την εκάστοτε διοίκηση να σου διοργανώνει εκδηλώσεις και να έρχεσαι προεκλογικά να το παίζεις "Βελουχιώτης"!

Στάθη ευτυχώς που έχεις λίγες από δαύτες στο ψηφοδέλτιό σου ( το καλό θα ήταν να μην έχεις καμία) γιατί την επόμενη μέρα εάν ηττηθείς θα είναι ήδη στο γραφείο του επόμενου δημάρχου να κανονίζουν εκδηλώσεις για το "καλό" της πόλης μας! Αυτές μόνο παίρνουν δεν δίνουν , το ΕΝΑΚ θα φέρει και 1000 ψήφους στην χειρότερη των περιπτώσεων.

 Έκανες μια καλή επιλογή που θα δυσκολέψει αλλά δεν θα εμποδίσει κατά την δική μας εκτίμηση  την είσοδο κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Η Γωγώ σκούζει για τους Πούλο - Μπενά, ο άλλος ο "αναρχικός" για την πλατφόρμα, και όσοι έχουν μυαλό μαζεύουν ψήφους αφού οι εκλογές κερδίζονται με αυτές και όχι με ευχολόγια!



Πες στον Στάθη  Γωγώ "μας" από τώρα εάν του στοίχισε την δικιά σου αγάπη η προσθήκη ΕΝΑΚ στην παράταξή του , για να ξέρει εάν αύριο  ως δήμαρχος θα συνδιοργανώσει μαζί με την καιροσκοπική ομάδα σας "Οι Ηλιουπολίτισσες" καμία εκδήλωση . Να ποντάρει σε εσάς  ή πιάσατε τα βουνά και ετοιμάζεστε για κατάλυση της Αστικής μας Δημοκρατίας; 

"Συντρόφισσες"  όσα καθαριστικά και εάν διαφημίζεται στην ομάδα σας τον ΦΑΣΙΣΜΟ σας δεν τον ξεπλένεται με τίποτα,  κοιτάξτε μην τρομοκρατηθείτε για ακόμα μια φορά από την ΑΛΗΘΕΙΑ ! 


ΥΓ: Γιάννη Πούλο υποσχέσου στην Γωγώ πως θα την "συμβουλεύεσαι" στον τομέα της αλληλεγγύης , βγάλε καμία φωτογραφία μαζί της να έχεις και εσύ την "αγάπη¨ αλλά να αδειάσεις από ψήφους! Άλλωστε για αυτές ελάχιστη σημασία έχει ποιος θα εκλεγεί  δήμαρχος  θα κολλήσουν σαν βδέλλες πάνω του! Επειδή στα τοπικά ΜΜΕ είδαμε μια ανησυχία για το που "κατέληξε" το ΕΝΑΚ ας γράψουν πως αυτούς που τώρα συστρατεύθηκαν με τον Στάθη τους ήθελαν άπαντες στις παρατάξεις τους. Να γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ,  και όχι φληναφήματα αφού η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και το σλόγκαν πάνω από κόμματα και χρώματα έχει υιοθετηθεί ατυχώς από όλες τις δημοτικές παρατάξεις πλην Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που κατεβάζει στο ψηφοδέλτιό της μόνο κομμουνιστές. 

Θα αλλάξει και αυτό σε αυτή την πόλη, όπου η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ κυριαρχεί και η ΑΛΗΘΕΙΑ τρομοκρατεί. Με ποιους θα πήγαινε για να μαζέψει ψήφους βρε μάγκες ο Στάθης; Θέλετε να αναφέρουμε και ονόματα για να γίνουμε και πιο "κακοί" ; Όσους ψήφους θα φέρει μόνος του ο Γιάννης Πούλος θα φέρουν μαζί δέκα ή και παραπάνω συνυποψήφιοί του. Έως χθες ο Πούλος ήταν καλός για τα τοπικά ΜΜΕ ,δέκα δημοσιεύματα υπέρ του είχατε μόνο μέσα στο 2023 . Ξαφνικά έγινε "κωλοτούμπας" ;Εντάξει συνεχίστε έτσι σε μερικές μέρες θα κριθούν άπαντες από τις ψήφους που θα λάβουν στις κάλπες! 


1 σχόλιο:

Gogo Tsakoyani είπε...

Μαρίνη, μιλάς ή κλάνεις το ίδιο μου κάνεις!!!
"Σαμπάνια χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη" ...μπράβο σου χτύπησες πυρήνα!!!
Τελικά αγορίνα για μένα δουλεύεις, πέρνα όποτε θες ταμείο.