ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πίστη για ΝΙΚΗ και μαχητική διάθεση σε συγκέντρωση υποψηφίων της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" - Τάσος Ευσταθίου : Χάθηκαν άλλα τέσσερα χρόνια για τον δήμο μας

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Πίστη για ΝΙΚΗ και μαχητική διάθεση σε συγκέντρωση υποψηφίων της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" - Τάσος Ευσταθίου : Χάθηκαν άλλα τέσσερα χρόνια για τον δήμο μας

Σε συγκέντρωση όπου δόθηκαν σαφείς κατευθύνσεις για τον προεκλογικό αγώνα υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και ο επικεφαλής της κ. Τάσος Ευσταθίου διατράνωσαν την πεποίθησή τους για ΝΙΚΗ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου έκανε έναν απολογισμό της τετραετίας που πέρασε τονίζοντας την ανικανότητα της διοίκησης Χατζηδάκη να διαχειριστεί τα προβλήματά μας και τις δολοπλοκίες στις οποίες κατέφυγε έτσι ώστε από μόλις 6 δημοτικούς συμβούλους που εξέλεξε το 2019 να φτάσει τέσσερα χρόνια μετά να έχει 13! 




Η ανάλυσή του με την οποία συμφώνησαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για την απραξία της νυν διοίκησης σε θέματα όπως η καθαριότητα, ο οδοφωτισμός και η καλυτέρευση της καθημερινότητας των δημοτών μας κινήθηκε στους ευπρεπείς τόνους που μας έχει συνηθίσει με την παρουσία του μέσα στα δημοτικά συμβούλια. 




Οι χαμένες ευκαιρίες για να γίνουν έργα την περίοδο της πανδημίας, οι μελέτες για τον οδοφωτισμό που τελικά δεν υλοποιήθηκε τα τέσσερα χρόνια της θητείας Χατζηδάκη και η πλήρης αδιαφορία της για μια καθημερινότητα των δημοτών μας που ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ κάνουν επιτακτική την ανάγκη αλλαγής αφού οι διοικούντες ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 




Επειδή δώσαμε το παρών στο μεγαλύτερο τμήμα της συνάντησης διακρίναμε αρχικώς την αποφασιστικότητά του και θαυμάσαμε το γεγονός πως δεν κατέφυγε σε λαϊκισμούς τονίζοντας την υπεύθυνη στάση που είχε η δημοτική του ομάδα μέσα στα δημοτικά συμβούλια παρά τις προσπάθειες της νυν διοίκησης να αποδυναμώσει τις παρατάξεις κάτι που πέτυχε σε μεγάλο ποσοστό στις παρατάξεις "Πρώτα η Ηλιούπολη" και "ΗλιουΠόλις - Ανθρώπινη πόλη" που έχασαν δημοτικούς τους συμβούλους που σαγηνεύτηκαν από καρέκλες. 



Και η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είχε μία απώλεια αλλά ο στόχος στο να αλωθεί και αυτή σε μεγαλύτερο βαθμό δεν επετεύχθη. 




Η συγκέντρωση έγινε στο εκλογικό κέντρο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στη Λεωφόρο Ειρήνης 7 και η διάρκεια της συνάντησης ξεπέρασε κατά πολύ τις δύο ώρες! 



Τα παλιά έμπειρα στελέχη της παράταξης με τις σημαντικές προσθήκες ενός ψηφοδελτίου με "δυνατά χαρτιά" αλλά κυρίως η θέληση όλων να πάει η Ηλιούπολη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Μπροστά μας γέμισε αισιοδοξία για την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου που θα κρίνει στο πως θα κινηθεί η πόλη μας τα επόμενα πέντε χρόνια. 



Θα μείνει στα "λιμνάζοντα" νερά που έχει καταδικαστεί με ευθύνη της πλειοψηφίας που αναδεικνύει ανεπαρκείς διοικήσεις  ή με τη ψήφο μας θα δώσουμε την ΔΥΝΑΜΗ σε μια ομάδα ικανών συνδημοτών μας να την πάνε ΜΠΡΟΣΤΆ ; 



Η αναμέτρηση του 2023 δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή του 2019 και οι πιθανότητες να δούμε την πόλη μας να κινείται προς την σωστή κατεύθυνση εξαρτάται πρωτίστως από εμάς. 




Εμάς που πιστεύουμε πως ο Τάσος Ευσταθίου θα είναι ένας καλός δήμαρχος ,που θα δώσει λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα της πόλης τα οποία γνωρίζει περισσότερο από τους συνυποψηφίους του,  κάποιοι εκ των οποίων δεν έχουν ΚΑΜΙΑ εμπειρία σε θέσεις ευθύνης! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: