ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δύο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και ένας υποψήφιος δήμαρχος χθες στον "Καφενέ του Ρεπόρτερ" (update)

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Δύο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και ένας υποψήφιος δήμαρχος χθες στον "Καφενέ του Ρεπόρτερ" (update)


Ο συνδημότης μας κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής ( Κεντρικός Τομέας) μαζί με τον συνυποψήφιό του κ. Χρήστο Γώγο και τον υποψήφιο δήμαρχο Βύρωνα κ. Μίλτο Μπαντή βρέθηκαν χθες στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης και συγκεκριμένα στον "Καφενέ του Ρεπόρτερ" . 

Σύμφωνα με το ταγκάρισμα που είδαμε στο facebook στην παρέα τους πρέπει να βρέθηκαν χωρίς να φωτογραφηθούν ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Στάθης Ευσταθόπουλος καθώς και τα δύο μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Γιάννης Λαμπαδάκης και Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. 

Δεν ήμασταν εκεί και έτσι δεν τους έχετε όλους αλλά ΜΟΝΟ όσους διεκδικούν την ψήφο σας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Ευχαριστώ τον συνδημότη μας Βασίλη Κατσούλη για την παρακάτω φωτογραφία που έχει τον πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλο και τα δύο μέλη του ΔΣ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης για να είναι πιο ολοκληρωμένο το φωτορεπορτάζ μας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: