ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν πουλάει ο λαϊκισμός δήθεν "αγανακτισμένοι" - Δεν θα κερδηθούν έτσι οι προσεχείς εκλογές αλλά με υλοποιήσιμες προτάσεις και όχι ευχολόγια!

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν πουλάει ο λαϊκισμός δήθεν "αγανακτισμένοι" - Δεν θα κερδηθούν έτσι οι προσεχείς εκλογές αλλά με υλοποιήσιμες προτάσεις και όχι ευχολόγια!




 Επί 9 χρόνια ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος διαφήμιζε τα περίφημα αντιπλημμυρικά έργα. Όλες και όλοι που δεν ήρθαν χθες στην πόλη θυμούνται πως επί δημαρχίας του παρασύρθηκαν τα οστά από τα οστεοφυλάκια της πόλης μας και έφτασαν από την οδός Αναστάσεως στην Κατεχάκη! 

Έτσι η ανακοίνωση της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" είναι τουλάχιστον ατυχής για να μην πούμε τίποτα βαρύτερο την στιγμή μάλιστα που δίνονταν η "μάχη" από την Πολιτική Προστασία του δήμου μας και Αντιδημάρχους που πήγαν επί τόπου όπου δημιουργήθηκε θέμα.

Το "νέο" πρέπει να είναι πιο προσεκτικό στις ανακοινώσεις του ιδίως όταν συνδημότες μας αναγνωρίζουν δημόσια πως ο μηχανισμός λειτούργησε αυτή την φορά . Το παρακάτω ποστάρισμα ενδεικτικό του γεγονότος πως ο κος Ψυρρόπουλος έχει κακή επικοινωνιακή ομάδα που βιάζεται να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση θεωρώντας μάλλον τους δημότες μας ιθαγενείς! 


Η βροχόπτωση ήταν έντονη και αποδείχτηκε για πολλοστή φορά πως τα αντιπλημμυρικά έργα της προηγούμενης διοίκησης Βαλασόπουλου που έγιναν σε συνεργασία και με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής  είχαν σχεδιαστεί στο πόδι! 





Αυτά και συνιστούμε στους δημότες να λαμβάνουν υπόψιν τους το 122 και να μην μετακινούνται εάν δεν έχουν σοβαρό λόγο αφού η κακοκαιρία και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που ευτυχώς δεν είχαμε στην πόλη μας μπορεί να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές. 

Εάν ο κος Ψυρρόπουλος έμενε παλιότερα σε άλλο δήμο να τον ενημερώσουμε πως επί θητείας του κ. Βασίλη Βαλασόπουλου είχαμε και νεκρή από την κακοκαιρία. 

Μην κάνουν λαϊκισμό με τα βιντεάκια αφού εμείς έχουμε στην κατοχή μας από τις εποχές που η πόλη διαλύονταν με 2-3 ψιχάλες ! 

Τον λαϊκισμό Ψυρρόπουλου με ανακούφιση είδαμε πως δεν υιοθέτησαν οι κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης αφού στοχεύουν να κερδίσουν την ΨΗΦΟ σας και όχι να εκμεταλλευθούν ευκαιριακά την αγανάκτησή σας για να αναλάβουν θέσεις ευθύνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: