ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επειδή ουδείς θα παίξει ως θέμα εάν και σοβαρό δείτε το από εμάς!

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Επειδή ουδείς θα παίξει ως θέμα εάν και σοβαρό δείτε το από εμάς!


"Έντυσε" καφετέρια επί της Λεωφόρου Ειρήνης με τεράστιο πανό του ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Δημήτρης Ευαγγέλου κάτι που δεν προβλέπεται από τον εκλογικό νόμο. 

Η διαπαραταξιακή επιτροπή του δήμου μας μοίρασε σημεία και φυσικά σε ιδιωτικούς χώρους απαγορεύεται η ανάρτηση ακόμα και αφισών υποψηφίων δημάρχων αλλά αυτά είναι "ψιλά" γράμματα για τους "Φωτεινούς" .

Ελπίζουμε να στηριχτεί από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους φίλους της παράταξης "Φωτεινή πόλη" η καφετέρια και σε κάθε περίπτωση όσοι υποψήφιοι δήμαρχοι διεκδικούν την ψήφο μας και ενοχλούνται από την κατάφορη παράβαση της σχετικής νομοθεσίας,  ας αφυπνιστούν. 

Δική μας εκτίμηση είναι πως η καφετέρια θα μείνει "ντυμένη" έως και τις εκλογές και είδαμε και πανό αναρτημένο της ίδιας παράταξης σε χώρο που δεν έχει ορίσει η διαπαραταξιακή επιτροπή αυτό θα μαζευτεί όπως συνέβη και με τα δύο προηγούμενα. 

Η επιχείρηση ανήκει στον σύζυγο της  υποψήφιας δημοτικής συμβούλου της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κα Ειρήνη Γεωργά. 

Σε κάθε περίπτωση η επιχείρηση δεν φέρει ουδεμία ευθύνη και το cafe Davinci του κ. Κανέλλου  Κωτσιόπουλου θα εξακολουθήσει και μετά τις δημοτικές εκλογές να είναι ένα καλό στέκι για διασκέδαση στην πόλη μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: