ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Ηλιούπολη άλλαξε διοίκηση και πρέπει να σεβαστούμε όλες και όλοι μας το αποτέλεσμα της κάλπης- Οι περισσότεροι θέλουν τον Στάθη Ψυρρόπουλο και είχαν 9 υποψηφίους δημάρχους για να επιλέξουν τον καλύτερο

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Η Ηλιούπολη άλλαξε διοίκηση και πρέπει να σεβαστούμε όλες και όλοι μας το αποτέλεσμα της κάλπης- Οι περισσότεροι θέλουν τον Στάθη Ψυρρόπουλο και είχαν 9 υποψηφίους δημάρχους για να επιλέξουν τον καλύτερο



Όσοι μας διαβάζουν ήξεραν από χθες το αποτέλεσμα των εκλογών αφού η ΝΙΚΗ Ψυρρόπουλου είχε επιτευχθεί μετά τον Θρίαμβο του πρώτου γύρου. Η Νίκη άρχισε να  χαμογελά από το καλοκαίρι στον κ.  Στάθη Ψυρρόπουλο  όταν η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" πέτυχε να ενσωματώσει τον Γιάννη Πούλο και το ΕΝΑΚ σε μια κοινή πορεία όπου ανάγκασε όλους τους υπόλοιπους να πάρουν τον π@λο!




Η προσθήκη αυτή έκρινε την είσοδο μιας παράταξης που έως τότε δεν είχε δυναμική δεύτερου γύρου και την εκτόξευσε στο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ και ανέλπιστο και σε εμάς 25% του πρώτου γύρου που αρχίσαμε να το αντιλαμβανόμαστε όταν προωθώντας τους δικούς μας υποψηφίους πέφταμε πάνω στο ονοματεπώνυμό του Γιάννη Πούλου  και μιλάμε για κεντροδεξιούς ψηφοφόρους,  αυτούς δηλαδή που μερικούς μήνες πριν είχαν δώσει την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη! 





Στην περιοχή ιδιαίτερα της Αγίας Μαρίνας όπου διαμένουμε εμείς "φάγαμε" πολλά άκυρα από συνδημότες μας που εάν και ΔΕΞΙΟΙ τους έμαθαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές να ψηφίζουν πάνω από κόμματα και χρώματα αφού το σλόγκαν αυτόν ήταν και παραμένει στα χείλη κορυφαίων κεντροδεξιών παραγόντων της πόλης μας.

Αφού ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση ,εμείς που δεν είμαστε πάνω από χρώματα και κόμματα θα αναζητήσουμε κάποιους από τον δικό μας χώρο που να μην πιστεύουν στις "ενώσεις" ατόμων με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες. Γιατί όσο το πάνω από κόμματα και χρώματα επικρατεί, τα αναγνωρίσιμα  στελέχη βρίσκονται σε άλλο ιδεολογικό  χώρο και έχουν πετύχει απήχηση που θα μας καταδικάζει πάντα, εμάς τους κεντροδεξιούς σε ρόλο κομπάρσου! 





Να τονίσουμε πως ο Γιάννης Πούλος ήταν από τους ελάχιστους Αντιδημάρχους που μας απαντούσαν για θέματα που βγάλαμε και ήταν επικριτικά για τον ίδιο,  και σίγουρα θεωρούμε πως την δεύτερη θητεία του ως Αντιδήμαρχος θα τα πάει πολύ καλύτερα , αφού έπαθε και ΕΜΑΘΕ! 

Εμείς στην κεντροδεξιά και παθαίνουμε και δεν μαθαίνουμε , και ελπίζουμε αυτό να αλλάξει μέσα από ένα σοβαρό διάλογο που έπρεπε να είχε γίνει από το 2010 τότε που η κεντροδεξιά διοίκηση ηττήθηκε.

Και ηττήθηκε επειδή υπήρχαν έριδες εκ των έσω και ακόμα και σήμερα δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα αφού η κάθε πλευρά κατηγορεί την άλλη για αυτό που συνέβη την περίοδο 2007-2010. 

Θα βάλουμε κάποιες φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς της ΝΙΚΗΣ Ψυρρόπουλου,  και να τονίσουμε πως όσοι μας την "φύλαγαν" επειδή γράψαμε από ΧΘΕΣ για την ΝΙΚΗ του , έμειναν με τα κείμενα που είχαν ετοιμάσει να αναρτήσουν εναντίον μας ,  αφού αυτή την φορά πέσαμε μέσα στην πρόβλεψή μας ζώντας από κοντά ένα τσουνάμι ετερόκλητο που ήθελε να φύγει ο Χατζηδάκης και η ΣΥΡΙΖΟΠΑΡΕΑ του από θέσεις ευθύνης! Και το πέτυχαν! Μένει να δούμε εάν ο Στάθης Ψυρρόπουλος έχει τα κότσια να κάνει ρήξεις με όσους κρατούν πίσω αυτή την πόλη ή θα συνεργαστεί μαζί τους! Εάν κάνει ΡΗΞΕΙΣ σίγουρα θα μας έχει στο πλευρό του εάν ακολουθήσει την πεπατημένη θα μας έχει απέναντί του όπως άλλωστε μας είχαν και ΟΛΟΙ οι άλλοι από το 2013 που υπάρχουμε σε αυτή την διαδικτυακή μορφή που σύντομα θα αλλάξει. Πιο κάτω τα τελικά αποτελέσματα από τα 122 τμήματα της πόλης μας και το εντυπωσιακό 60.99% που κατέγραψε η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και ο επικεφαλής της Στάθης Ψυρρόπουλος.












Και μην αρχίσετε την γκρίνια αυτοί αναλαμβάνουν από 1/1/2024 έως τότε για τα σκουπίδια έξω από τους κάδους θα φταίει η διοίκηση Χατζηδάκη. Νέα παιδιά είναι τα περισσότερα ας διασκεδάσουν άλλωστε "έτρεξαν" περισσότερο και δικαιώθηκαν . Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σας πούμε ποιοι μας κάνουν θετικό κλικ και είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα σας βάλουμε τα ονόματα των 21 που εκλέχθηκαν άλλωστε δεν θέλουμε να γίνουν στόχος από όσους αντιπαθούν αυτό εδώ το ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ιστολόγιο! 


Πρώτα Η Ηλιούπολη (Στάθης Ψυρρόπουλος)

Πούλος Ιωάννης (Γιάννης) του Οδυσσέα

Βενετσανόπουλος Γεώργιος (Βενε) του Φιλίππου

Κομνηνός Δημήτριος του Αποστόλου (Λάκη)

Γρηγορέας Ιωάννης (Γιάννης) του Ευαγγέλου

Καλαρρύτης Χρήστος του Παναγιώτη

Καπίρη Ελένη (Έλενα) του Κυριάκου

Κορμά - Γκουτζιάνα Δήμητρα του Παναγιώτη

Κοντονίκα Μαριάνθη
(Μαριάννα) του Αλεξάνδρου

Μαρή Κυριακή του Εμμανουήλ

Γκούβα Γεωργία - Χαρά του Ανδρέα

Ταβουλάρης Ιωάννης (Γιάννης) του Νικολάου

Χανδρινού Βασιλική - Σοφία (Βάσια) του Βασιλείου

Αρδαβάνη Μαρία του Διονυσίου

Φύτρος Γεώργιος του Ηλία

Κόντης Ελευθέριος του Δημητρίου

Ιταλός Κάρολος
του Τριαντάφυλλου

Λαμπρόπουλος Παύλος του Επαμεινώνδα

Ακρίβος Ιωάννης του Γεωργίου

Καραβαγγέλης Νικόλαος του Αθανασίου

Βλάχου Σοφία του Χαραλάμπους

Νικολοπούλου-Μπόλλα Αντωνία
(Τόνια) του Φωτίου.

Και η ανάρτηση μια μέρα πριν τις εκλογές όπου γράφαμε πως θα είναι αποτυχία του Στάθη εάν δεν εκλεγεί με ένα 60% . Τελικά το πήρε και είναι ο νέος πανίσχυρος δήμαρχος της πόλης μας που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν αφού συγκέντρωσε ένα ποσοστό που δεν είχαν συγκεντρώσει μια σειρά προηγούμενων δημάρχων μας 


Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε πως μία μέρα πριν σας γράφαμε για το αποτέλεσμα που τελικά ήρθε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: