ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...........

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...........



  • Όσοι είναι "κομμένοι" από αυτό το ιστολόγιο ξέρουν τους λόγους. Οι αναγνώστες μας που δεν είναι ευκαιριακοί και πιστεύουν στα ίδια πάνω κάτω με εμάς γνωρίζουν καλύτερα! Σε κάθε περίπτωση μια σειρά αθλητικών σωματείων, συλλογικοτήτων και εθνοτοτικών συλλόγων μετά το αποτέλεσμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών δεν θα δουν καμία ανάρτησή μας για αυτούς! Όχι μόνο δεν στήριξαν καμία από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις αλλά μία εβδομάδα πριν τις εκλογές του πρώτου γύρου έκαναν ανοιχτή προπαγάνδα οι μεν με τον Στάθη και οι δε με τον Γιώργο! Τους αποχαιρετούμε οριστικά αφού άλλωστε και η προσφορά τους στην πόλη μας είναι μηδαμινή μιλάμε κυρίως σε συλλόγους σφραγίδα! 

  • Πάντως οι αναγνώστες μας είναι ευχαριστημένοι με την ΑΛΛΑΓΗ για την ΑΛΛΑΓΗ που συνέβη στη διοίκηση του δήμου μας,  δείγμα πως η δική μας παρουσία θα διατηρηθεί με καθημερινές αναρτήσεις έως και τις Ευρωεκλογές και λίγο μετά αφού το να το πάμε με δέκα καθημερινές αναρτήσεις έως το 2028 δεν το βλέπουμε. Άλλωστε οι πολλοί αποδοκίμασαν και τις δικές μας απόψεις στηρίζοντας με την ΨΗΦΟ τους την ΣΟΒΙΕΤΙΑ που μας πνίγει στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! 

  • Δεν γνωρίζουμε εάν έχει κλείσει οριστικά μαγαζί εστίασης στο κέντρο της πόλης μας. Πάντως στα τζάμια του υπάρχει ενοικιαστήριο . Σε κάθε περίπτωση για τους εργαζομένους εκεί είναι θέμα και φυσικά ουδείς χαίρεται όταν κλείνουν επιχειρήσεις στον δήμο μας ακόμα και εμείς που δεν "συντηρούμαστε" από αυτές! 

  • Το είδαμε το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ , ευχαριστούμε στους "αναγνώστες" μας που το έστειλαν αλλά θα κρατήσουμε αποστάσεις από αυτήν την σύλληψη! 

  • Και κλείνουμε με ανάρτηση στα social media του απερχόμενου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη



Δεν υπάρχουν σχόλια: