ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προς παρατάξεις της αντιπολίτευσης : Όλη την προεκλογική περίοδο στρώσατε το "χαλί" στον Στάθη Ψυρρόπουλο και τώρα δεν έχετε το ΘΑΡΡΟΣ- ΘΡΑΣΟΣ να τον στηρίξετε!

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Προς παρατάξεις της αντιπολίτευσης : Όλη την προεκλογική περίοδο στρώσατε το "χαλί" στον Στάθη Ψυρρόπουλο και τώρα δεν έχετε το ΘΑΡΡΟΣ- ΘΡΑΣΟΣ να τον στηρίξετε!

 


Προεκλογικά ακούγαμε για την ΠΛΕΟΝ αποτυχημένη διοίκηση που πέρασε από την πόλη μας. Τον δήμαρχο που τάχα δεν έβλεπαν πουθενά οι "ΕΝΕΡΓΟΙ" πολίτες αυτής της πόλης. 

Τα σκουπίδια που όλες και όλοι ακόμα βλέπουν αφού και οι εργαζόμενοι του δήμου φαίνεται κουράστηκαν από μια διοίκηση που δεν τους χάλασε κανένα χατίρι και είπαν προεκλογικά να μας αποδείξουν την παντελή ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ  τους αφήνοντας την πόλη μας να βρωμάει! 

Και ενώ παρατάξεις σαν την "ΗλιουΠόλις - Ανθρώπινη πόλη", "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" , "Η πόλη που θέλω" αλλά και αυτές της άκρας ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που δεν μπήκαν στο δημοτικό συμβούλιο μας ομιλούσαν για "οικολογικά" θέματα και για γκρεμίσματα ναών μερικές μέρες πριν τις δεύτερες κάλπες θεωρούν πως θα αυτοσυντηρηθούν αφήνοντας αυτούς που "κούρδισαν" επί τέσσερα χρόνια να ψηφίσουν κατά συνείδηση! 

Και αφού ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις ΑΦΗΣΑΝ να εννοηθεί πως η απερχόμενη διοίκηση θα "τσέπωνε" 6.000.000 ευρώ από την αλλαγή του οδοφωτισμού! ( παράλογη καταγγελία εάν φανταστεί κανείς πως Κωνσταντάτοι, Μπακογιάννηδες κ.λπ έβαλαν τον νέο οδοφωτισμό τους πολύ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ με ΣΕΑ) έρχονται τρεις μέρες πριν τις εκλογές και σας λένε ΔΗΜΟΣΙΑ ψηφίστε όποιον θέλετε ενώ έχουν "στρώσει"  ήδη με τον αντιπολιτευτικό τους οίστρο  (που δεν απέδωσε πολιτικά οφέλη για τους ίδιους) το χαλί στον επόμενο δήμαρχο της πόλης μας που  θα είναι ο ΣΤΑΘΗΣ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΣ ακόμα και εάν γεμίσουν οι της διοίκησης της πόλης μας ΑΦΙΣΕΣ για το θέμα της ρευματοκλοπής που δεν φαίνεται να επηρεάζει και κανέναν σε μια πόλη που άλλωστε οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ αποκαλούνται κυρίες!

Όταν έχεις μάθει και μάλιστα με "επιστημονική χορηγία" υπαλλήλων του δήμου μας να αποκαλείς ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ  την ΑΛΗΘΕΙΑ και την Αστική μας Δημοκρατία "ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ" όχι μόνο θα δεις τον Στάθη Ψυρρόπουλο δήμαρχο αλλά θα διαβάζεις το πρωτοσέλιδο των "ΝΕΩΝ" και θα λες αφού δεν το έγραψε το "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" δεν ισχύει! 

Η Φασιστοποίηση της πόλης έχει ολοκληρωθεί  , μιας πόλης με συλλογικότητες που δεν έγραψαν κουβέντα για τον βιαστή καθηγητή του 2ου Γυμνασίου της πόλης μας και που θεωρούν ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ των ΜΜΕ την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ όποιας ΑΛΗΘΕΙΑΣ δεν τους συμφέρει! 

Η πόλη έχει ήδη αλλάξει διοίκηση και γύρισε στο ΠΑΛΙΟ,  αλλά κάποιοι καμώνονται πως δεν βλέπουν πως ακόμα και όσοι έβριζαν την ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ πλέον έχουν συμμαχήσει μαζί της πάντα για το "καλό" της πόλης μας! 

Αυτοί που έβλεπαν διαδικτυακούς Γκαίμπελς και οργάνωσαν γιορτές ΜΙΣΟΥΣ χορεύοντας στο Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" με .... ας τις απολαύσουν στους νέους τους "χορούς" για το "καλό" της πόλης μας μαζί με τον Στάθη. 

Για τους υπόλοιπους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που μάλλον δεν κατάλαβαν ακόμα πιο το μήνυμα της κάλπης θα υπερηφανεύονται πως "έφαγαν" με τα "ρεπορτάζ" τους τον νυν δήμαρχο αφού οι αχρείοι ούτε την ρευματοκλοπή δεν έπαιξαν ως θέμα θεωρώντας πως αυτοί εδώ οι δημότες θα είχαν και κανέναν ηθικό ενδοιασμό να ψηφίσουν ακόμη και τον Τόνυ Μοντάνα. 

Όσο για την κεντροδεξιά της πόλης μας ας γνωρίζει πως το πρόβλημά της δεν είναι ο Γιάννης Αναγνώστου, ο Τάσος Ευσταθίου και ο Γαβριήλ Αραμπατζής αλλά ΟΛΟΙ οι "δεξιούληδες" που βλέπουμε να συγχρωτίζονται και να συμμετέχουν σε ψηφοδέλτια όπου τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! 

Μιας ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που βλέπει τις "καταλήψεις" ως αγώνες και που περηφανεύεται για την Ιστορία μιας πόλης που τις περισσότερες φορές απασχολεί ΑΡΝΗΤΙΚΑ τα πρωτοσέλιδα των "συστημικών" κατά τους "ψεκασμένους" ΜΜΕ! 

Εντάξει παιδιά βγάλτε δήμαρχο κανέναν "Μπέο" αφού δεν κατανοείτε πως τα μεγάλα ΜΜΕ "φτύνουν" την πόλη μας για τα "ανδραγαθήματά" της και θεωρείτε πως "ψιχαλίζει" και αφήστε στην τύχη τους δημοτικούς συμβούλους που έχουν στο mail τους ένα θέμα ρευματοκλοπής αλλά μάλλον δεν τους αφορά έχουν να αντιμετωπίσουν την δική τους χασούρα και αφού οι ίδιοι δεν είναι πλέον στο "παιχνίδι" σας λένε εάν και γνωρίζουν την ελαστική σας συνείδηση να πάτε να ψηφίσετε με αυτήν και όπου ΒΓΕΙ! 

Το που θα βγει όλες και όλοι θα το γνωρίσουν όταν θα μείνουν να πληροφορούνται τα τεκταινόμενα της πόλης μας από τα συνοικιακά καφενεία όπου "συνεδριάζουν" αυτοί που τάχα θέλουν το "καλό" της πόλης μας! 

Να την γράψουμε και με κεφαλαίο την πόλη μας για να ευχαριστήσουμε όσους ενώ δεν είναι ικανοί να προτείνουν εφικτές λύσεις για την καθαριότητα της Πόλης μας ονειρεύονται μεγαλεία και Βασιλεύουσες! 

Είδαμε πως έπιασε ο πόνος κάποιους για την χαμηλή συμμετοχή των δημοτικών εκλογών και στον δήμο μας αλλά ποιους να πάνε να ψηφίσουν αφού κάθε φορά όλο και λιγότεροι ασχολούνται με τα κοινά αφού οι αμοιβές των αυτοδιοικητικών που δεν θέλουν να κλέψουν είναι χαρτιλίκια για κάποιους που δεν έχουν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα. 

Αλλά κάποιοι αφελείς ακόμα πιστεύουν πως από ερασιτέχνες κακά αμειβόμενους μπορεί να αναστηθεί ένας θεσμός (Τοπική Αυτοδιοίκηση) που δεν μπορεί να γίνει ελκυστικός παρά μόνο για όσους είτε θέλουν να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα βάζοντας το χέρι στο μέλι είτε έχουν λύσει τα οικονομικά τους προβλήματα και θέλουν να κάνουν κάτι και για την πόλη που ζουν. 

Πόσοι είναι οι τελευταίοι , το αφήνουμε να το απαντήσετε εσείς που αύριο μεθαύριο θα βλέπετε μπροστά σας να εξελίσσεται ένα έγκλημα και θα αναρωτιέστε ποιον ωφελεί ,αντί να το καταδικάσετε! 

Θα έχετε και τους "κατάλληλους" νομικούς της πόλης που υπερασπίζονται διαχρονικά το τεκμήριο αθωότητας κάθε απατεώνα  ως μη οφείλουν βάζοντάς τα με τα ΜΜΕ που τους "ξεβρακώνουν"! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: