ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τυχαία συνάντηση συνυποψηφίων δημοτικών συμβούλων οδήγησε σε συζήτηση με θέμα το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Τυχαία συνάντηση συνυποψηφίων δημοτικών συμβούλων οδήγησε σε συζήτηση με θέμα το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών


 Η τυχαία συνάντηση δύο συνυποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Ηλιούπολης Πάμε Μπροστά" σε κεντρικό σημείο της πόλης μας αφορμή για συζήτηση σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών. 

Η μεγάλη αποχή που σημειώθηκε αφού μόλις το 50,11 % όσων είχαν δικαίωμα ψήφου πήγε στις κάλπες , ήταν κάτι που συζήτησαν μεταξύ άλλων οι κύριοι Παναγιώτης Πάσχος και Τρύφων Γκούβας που έδωσαν στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου κ. Τάσου Ευσταθίου έναν καθαρό και έντιμο προεκλογικό αγώνα που δυστυχώς η πλειοψηφία των συνδημοτών μας δεν εκτίμησε. 

Σίγουρα και οι δύο όπως και εμείς άλλωστε δεν περιμέναμε το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα για μια παράταξη που απέφυγε τους λαϊκισμούς και είχε θετική παρουσία στα δημοτικά συμβούλια της πόλης μας αλλά φαίνεται πως οι συνδημότες μας επιθυμούν άλλα πράγματα. 

Αφού ευχηθούμε και στους δύο να παραμείνουν ενεργοί και δραστήριοι για τα κοινά της πόλης μας πράγμα για το οποίο δεν έχουμε αμφιβολίες να σας ενημερώσουμε πως σε χθεσινή συνάντηση μεταξύ υποψηφίων της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" αποφασίστηκε από τους παραβρισκόμενους πως η στάση της παράταξης στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών είναι να αφεθούν οι ψηφοφόροι της παράταξης να ψηφίσουν κατά συνείδηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: