ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Τρεις στους 35  ΘΑ είναι οι κεντροδεξιοί δημοτικοί σύμβουλοι στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Μιλάμε για αυτούς που εκλέχθηκαν με τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις γιατί 2-4 βρίσκεις ακόμα εκλεγμένους στις παρατάξεις "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" και "Πρώτα η Ηλιούπολη". Για όσους πιστεύουν στο πάνω από χρώματα και κόμματα μπορεί και να ελπίζουν για διαφορετική αντιμετώπιση της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ. Εμείς που έχουμε σιχαθεί το σλόγκαν που "νομιμοποιεί" ακόμα και  ποινικούς βλέπουμε ήδη την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης να προσπαθεί να κάνει την ζωή δύσκολη και του νέου δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου! Εμείς σε κάθε περίπτωση θα είμαστε μαζί της σε κάθε ΡΗΞΗ που θα κάνει με την ΣΟΒΙΕΤΙΑ όπως ήμασταν και με τους προηγούμενους κατσαπλιάδες που τέσσερις μήνες μετά την εκλογή τους συμμάχησαν με ότι πιο ΣΑΠΙΟ υπάρχει στην πόλη μας και έβαλαν απέναντί τους κάθε "νοικοκυραίο" . Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε κανέναν από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ πλέμπα να ξαναδιεκδικήσει θέση ευθύνης ΠΟΤΕ στο δήμο μας . Δεν έχασαν διαλύθηκαν και σύντομα θα δουν πολλούς "συντρόφους" τους να αναζητούν αλλού "στέγη" αφού γνωρίζουν πως και το 2028 η παράταξή τους δεν θα έχει τύχη στις κάλπες! 


  • Τώρα που φεύγετε βάλτε και τον ΥΜΝΟ του ΕΑΜ- ΕΛΑΣ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου έτσι και αλλιώς δεν θα τον ξανακούσουμε ΠΟΤΕ από καμία διοίκηση σε μια πόλη που ακόμα οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι κοντά στο 30%! Και βέβαια σε αυτό το 30% έχουμε μαζί κόκκινους και μαύρους με τους πρώτους να πλεονεκτούν οριακά όπως είδαμε και στα αποτελέσματα των τελευταίων βουλευτικών εκλογών! 


  • Οι Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης αναρωτιούνται εάν ο απερχόμενος δήμαρχος θα μείνει ή όχι να αντιπολιτεύεται την νυν διοίκηση! Το ερώτημα είναι εάν θα συνεχίσουν αυτοί να προσπαθούν να υπάρχουν ΤΏΡΑ που η νέα διοίκηση θα απαντάει στους λαϊκιστές! 



  • Καμία επιτυχία δεν είχαν όσοι παρέμειναν συνεπείς στις αρχές και τις αξίες τους σε αυτή την πόλη διαχρονικά. Ακόμα και τον Κιντή τον τιμούν επειδή συμπορεύτηκε σε ένα σωρό θέματα με τον δοτό δήμαρχο της χούντας και μάλιστα τον ΨΗΦΙΖΑΝ κιόλας οι κομμουνιστές μη τυχόν και τους κάτσει κανένας Θεόδωρος Γεωργάκης και τους ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ! Τελικά άδικα ανησυχούσαν οι "σύντροφοι" και 16 χρόνια διοίκησε τον δήμο και η ΣΟΒΙΕΤΙΑ τους δεν γκρεμίστηκε! 


  • Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα απέχουμε από μαθητικές παρελάσεις που ξεφτιλίζουν κάθε εθνικό συναίσθημα. Άλλωστε οι παρελάσεις αυτές είναι για όσους την περίοδο 1946-1949 βρέθηκαν στην λάθος πλευρά της Ιστορίας για όσους πολέμησαν για να μην γίνουμε ΣΟΒΙΕΤΙΑ οι παρελάσεις αυτές είναι πρόκληση! Μην ξεχάσετε να βγάλετε τις ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια για να τιμήσετε όσους με την ΨΗΦΟ σας φτύνετε εδώ και 80 χρόνια και παράλληλα βάλτε και καμία παλαιστινιακή δίπλα για να αποδείξετε πόσο ανιστόρητοι είσαστε! 


  • Η Νίκη κατά του Φασισμού προφανώς και έγινε στα πεδία των μαχών και όχι αναλύοντας την ουδετερότητα που για κάποιους αφελείς πρέπει να έχει η χώρα μας στους πολέμους που φυσικά μας αφορούν αφού εάν επικρατήσουν οι εισβολείς θα ανοίξει η όρεξη και άλλων επίδοξων! 



  • Καλά το πόσο βρίσιμο τρώει ο απερχόμενος δήμαρχος από όσους έχασαν τα μεροκάματα δεν θέλετε να ξέρετε. Ελπίζουμε ο νέος δήμαρχος να μην χρησιμοποιήσει στη νέα του διοίκηση όσους μέσα σε τρεις μέρες άλλαξαν ξαφνικά γνώμη για τον "ευεργέτη" τους! 


  • Τι έγινε βρε μάγκες επέστρεψε η "Βαλασοκρατία" και βγήκατε να πανηγυρίσετε στους δρόμους όσοι φαγωθήκατε το 2019 να χάσει; 

  • Έδωσαν τετραήμερη άδεια στον Ηλία Κασιδιάρη αυτή που έως χθες ήταν ΠΥΛΩΝΑΣ της Αστικής μας Δημοκρατίας! Η Ελληνική Δικαιοσύνη στα χειρότερά της σε μια περίοδο που η χώρα δεν έχει ανάγκη τον λαϊκισμό και που οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ονομάζουν "πατριωτισμό" το ΜΙΣΟΣ τους για οτιδήποτε το διαφορετικό! 


  • Ο Κασσελάκης δεν θυμάται τι έγραφε όταν ήταν 24 ετών! Εδώ άλλοι δεν θυμούνται τι μας έλεγαν το 2019 όταν τους ΓΡΑΦΑΜΕ πως θα πάμε από το ΚΑΚΟ στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Σήμερα πανηγυρίζουν που επέστρεψε η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" σε θέση ευθύνης αυτοί που μνημονιακό ανέβαζαν τον πρώην δήμαρχο και αυταρχικό τον κατέβαζαν! Τώρα που ξαναγύρισε θα σας πάει τρένο ιδίως εάν έμαθε από τα λάθη του ( δεν το βλέπουμε) και διοικήσει μέσω του νέου επικεφαλής της παράταξής του με περισσότερο μυαλό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: