ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παναγιώτης Κόκλας: Ψηφίζω στηρίζοντας το σήμερα και επενδύοντας στο αύριο!

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Παναγιώτης Κόκλας: Ψηφίζω στηρίζοντας το σήμερα και επενδύοντας στο αύριο!


Διοίκηση δεν είναι μόνο ο Δήμαρχος. Είναι οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και όλοι όσοι πλαισιώνουν τον Δήμαρχο. Τρία χρόνια ,μετά από επιλογή του Δημάρχου, ήμουν δίπλα σε κάθε πρόβλημά σας. Ο Δημοτικός Σύμβουλος αντιπροσωπεύει τον Δημότη κ όχι τον Δήμαρχο.
Συγχρόνως ήμουν δίπλα αλλά και "απέναντι" στον Δήμαρχο με μοναδικό στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών της Ηλιούπολης. Με αποφάσεις και πράξεις που κανείς ποτέ δεν τόλμησε όπως η αφαίρεση πινακίδων στα παράνομα σταθμευμένα οχήματα σε θέσεις στάθμευσης Α.με.Α.

Ήμουν δίπλα σε έναν Δήμαρχο με 6 Δημοτικούς Συμβούλους και χωρίς πολλές επιλογές λόγω του εκλογικού συστήματος...
 
Πιστεύω στον Γιώργο Χατζηδάκη και για αυτό το λόγο έμεινα τρία χρόνια δίπλα του.
Τον θεωρώ ΤΙΜΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ και με ΟΡΑΜΑ.
 
Όλοι όσοι είμαστε υποψήφιοι και οι 88, έχουμε όραμα και όρεξη για δουλειά και στηρίζουμε Γιώργο Χατζηδάκη.
 
Καλώ όλους εσάς που πιστεύετε στο πρόσωπό μου και την προηγούμενη Κυριακή ψηφίσατε κάποια άλλη παράταξη, να στηρίξετε να στηρίξουμε στις 15 Οκτωβρίου την παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη " Ενωμένοι για την Ηλιούπολη."

Όλοι μαζί μπορούμε πέρα από κόμματα και χρώματα.
15 Οκτωβρίου:

"Ψηφίζω στηρίζοντας το σήμερα και επενδύοντας στο αύριο!"

Με Εκτίμηση Κόκλας Παναγιώτης Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας - Άμισθος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του υπ.Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη. "

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ένας ικανός Αντιδήμαρχος θα αποχωρήσει από την θέση του από 1/1/2024 επειδή το "απέναντι" στον δήμαρχο ούτε τον Γιώργο Χατζηδάκη έκανε να αλλάξει ρότα αλλά και τον ίδιο έστειλε στην 12θέση ανάμεσα σε συνυποψηφίους του που η συντριπτική τους πλειοψηφίας κινούνται στην λάθος κατεύθυνση. Για ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δήμαρχος το 23% πολύ του ήταν στον πρώτο γύρο η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών μας όχι μόνο θα πανηγυρίζει αύριο το βράδυ στο εκλογικό κέντρο του Στάθη Ψυρρόπουλου αλλά μας καλεί ΑΝΟΙΧΤΑ να συνταχθούμε στο πλευρό του για να ξεβρωμίσει η πόλη! Δεν θα το πράξουμε αλλά στεναχωριόμαστε ειλικρινά πως ικανοί άνθρωποι όπως π. χ ο κος Κυρίτσης βλέπουν στις επιλογές των συνδημοτών μας να θριαμβεύουν παντελώς ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ σε έργο και κοινωνική προσφορά συνδημότες μας. Και συμβαίνει αυτό ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχει κεντροδεξιός συνδημότης μας που να μην ταυτίζει την αλληλεγγύη με τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ και βαρέθηκε να βλέπει έναν δήμαρχο της πόλης μας πλάϊ-πλάϊ με Παύλους Παπαθανασίου και άλλους υβριστές της ΝΔ! Τα διαδικτυακά ΜΜΕ της πόλης που δεν ανέφεραν κουβέντα για τον ξεφτίλισμα που τους έκανε η νυν διοίκηση με το κατάπτυστο δελτίο ΤΥΠΟΥ για τους τάχα "Γκαίμπελς του διαδικτύου" θα πανηγυρίζουν αύριο την ΝΙΚΗ του Στάθη Ψυρρόπουλου που στέλνει εξώδικα σε άλλα ΜΜΕ επειδή αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα! Δεν λυπούμαστε που φεύγει μια διοίκηση που έτσι και αλλιώς δεν θα έπρεπε να την ζήσουμε λυπούμαστε που ο Στάθης Ψυρρόπουλος θα στήσει την δική του "αλληλεγγύη" στα δικά σας πρότυπα και του ευχόμαστε για το δικό του καλό να μας διαψεύσει όταν από 1/1/2024 θα είναι ο δήμαρχος της πόλης μας. Δεν υπάρχει δεξιός συνδημότης μας με τον οποίο να συνομιλήσαμε σήμερα και να μην μας ψέγει για την ΑΤΟΛΜΙΑ μας να στηρίξουμε έναν ΠΑΣΟΚΟ δήμαρχο εναντίον ενός ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: