ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα" και βγαίνουν να τον κρίνουν όσοι έως χθες εξήραν το ήθος του και ήταν σύντροφοί του! - ΜΑΥΡΟ και στους ΔΥΟ και ΑΠΟΧΗ η δική μας ΘΕΣΗ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

"Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα" και βγαίνουν να τον κρίνουν όσοι έως χθες εξήραν το ήθος του και ήταν σύντροφοί του! - ΜΑΥΡΟ και στους ΔΥΟ και ΑΠΟΧΗ η δική μας ΘΕΣΗ

 



Δύσκολο να αποφύγεις την "μοίρα" σου , και φυσικά από εμάς δεν περιμένει ουδείς να του γράψουμε πως πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις των Ελληνικών δικαστηρίων για να κρίνουμε ένα θέμα! 

Μια Ελληνική Δικαιοσύνη που μέσω της Εισαγγελέας της πολύκροτης υπόθεσης της Χρυσής Αυγής δεν είδε στην εισήγησή της πως ήταν εγκληματική οργάνωση παρά τις καταγραφές της ΕΥΠ που αποδείκνυαν ακριβώς το αντίθετο! 

Τελικά την ΛΥΣΗ έδωσε ο ΛΑΟΣ ή για να ακριβολογούμε ένα μέρος του , αφού οι "Κασιδιάρηδες" παραμένουν ΕΝΕΡΓΟΙ σε μια κοινωνία που αδιαφορεί για θέματα Δημοκρατίας. "Πίεσαν" με την δυναμική που ανέπτυξαν ένα πολιτικό σύστημα που έτσι και αλλιώς απειλείται από κομμουνιστές και Ναζί και αυτό με την σειρά του αντιλήφθηκε πως εάν αθώωναν και αυτούς η χώρα μας θα μετατρέπονταν σε λωρίδα της Γάζας! 

"Δεν πέσαμε από τα σύννεφα" από την χθεσινή αποκάλυψη του site Documento που αφορά τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο. Και δεν πέσαμε  επειδή και όταν είχε βγει το θέμα  ανώνυμα πριν μήνες χωρίς έγγραφα  από το site Notia.gr οι αντιδράσεις του κ. Ψυρρόπουλου  ήταν ανάλογες με την περίπτωση της αποσυρθείσας υποψήφιάς του , που υπήρξε υποψήφια βουλεύτρια της Χρυσής Αυγής.  Ενώ ο ίδιος δεν είχε καμία προσωπική εμπλοκή με την επιλογή της αρνήθηκε να "δώσει" όσους την κουβάλησαν μέσα στο "ΝΕΟ"  και δυστυχώς εάν ο Στάθης Ψυρρόπουλος είναι ο αυριανός δήμαρχος της πόλης μας θα έχουμε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο , δημοτική σύμβουλο υποστηρίκτριά της!  Άρα εμείς ως τοπικό ΜΜΕ και μάλιστα κεντροδεξιό στραβωμένοι ήμασταν ήδη αλλά τέτοια ξεφτίλα σαν την χθεσινή δεν την αναμέναμε. 

Εμείς οι "κακοί" αυτής της πόλης που γνωρίζουμε πολύ περισσότερα από αυτά που κάθε φορά σας παρουσιάζουμε σας λέμε ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ πως το "στήσιμο" που του έκαναν εάν είχατε ελάχιστη κρίση θα πρέπει να το ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ στις κάλπες της Κυριακής όσοι σας παρουσιάζονται ως δήθεν εξυγιαντές μιας τοπικής κοινωνίας που ζέχνει,  και πέφτει εύκολα  θύμα όσων βγήκαν να κατηγορήσουν κάποιον πέντε μέρες πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών για κάτι που δεν βαραίνει αποκλειστικά  τον ίδιο (γιατί ο ίδιος άλλη επαγγελματική δραστηριότητα είχε και έχει δεν είχε εμπλοκή με επιχειρήσεις που άλλοι δημιούργησαν και "έτρεχαν") γνωρίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα καταδικάσουν σε ΑΠΑΞΙΑ έναν νέο άνθρωπο.

Κανείς δεν διαλέγει τους συγγενείς του , και φυσικά αυτό το γνώριζαν καλά οι πρώην "σύντροφοί" του στον συνδυασμό "Πρώτα Ηλιούπολη" που θέλουν τώρα να σας ενώσουν για να πάνε τάχα την πόλη μας μπροστά! Τους είδαμε τέσσερα χρόνια και τους βαρεθήκαμε! 

Άφησαν εκτός τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις που έπαιξαν καθαρά όλη την προεκλογική περίοδο και ήρθαν όταν ο Στάθης σάρωσε στον πρώτο γύρο να του βγάλουν θέμα για το περίπτερο! 

Η μισή του παράταξη που δεν αποτελείται από "αγγέλους" μας θεωρεί εμάς  τρελούς , και δυστυχώς για εμάς στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών υπερψηφίσατε κάποιες "κυρίες"  που δεν κάνουν για να είναι μέλη δημοτικού συμβουλίου. Αλλά μάλλον δεν θα το δείτε γιατί ο μετρ των ανατροπών Γιώργος Χατζηδάκης πέτυχε ένα "καίριο" χτύπημα από αυτά που πολλές φορές και στο παρελθόν έχουμε ζήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή. 

Εμείς δεν είμαστε από αυτούς που αφήνουν τα θέματα για μετά! Θα μπορούσαμε και εμείς να κρατήσουμε πονηρά τα θέματα μας και να εκβιάσουμε αλλά ό,τι και εάν σας λένε έχετε διαπιστώσει πως από εμάς δεν γλίτωσε κανείς αφού δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν,  και ας "καταστρεφόμαστε" καθημερινά για αυτόν ακριβώς τον λόγο. 

Έτσι μην ρωτάτε εμάς γιατί δεν παίξαμε πρώτοι αυτό το  θέμα . Ρωτήστε πρώτα ΟΛΟΥΣ τους άλλους που δεν το είδαν ( μάλλον δεν έχουν διαδίκτυο) και κυρίως όσους μας θέλουν στο "πλευρό" τους αλλά κάνουν τα πάντα για να μας βρίσκουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ τους. 

Οι απαντήσεις της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"  μέσω του δελτίου τύπου που έβγαλαν για να μαζέψουν το "κακό",  με τους δικαστικούς κλητήρες που αμόλησαν για να μοιράσουν εξώδικες διαμαρτυρίες όχι μόνο δεν μας έπεισαν αλλά επιβεβαίωσαν πως ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ έχει γίνει,  άρα δεν ήταν τρελός και  ο Γιώργος Φρίμης που τον ενέπλεξαν με ένα site από το οποίο έχει αποσυρθεί όχι φοβούμενος "Ψυρρόπουλους" , αλλά επειδή έχει άλλη επαγγελματική δραστηριότητα πλέον! 

Την ιδιότητα βέβαια του δημοσιογράφου δεν την χάνει αλλά στις δικαστικές αίθουσες όχι μόνο θα αθωωθεί αλλά θα ξεφτιλιστούν όσοι κυνηγάνε ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ την στιγμή που θα έπρεπε να δίνουν πειστικές απαντήσεις. 

Και επειδή αυτοί που έβγαλαν αρχικώς το θέμα δεν έβγαλαν έγγραφα  για λόγους ανεξήγητους σε εμάς ,  ήρθε το Documento του Κώστα Βαξεβάνη να δώσει την "λύση" και να καταδείξει σε όσους είναι ακόμα αφελείς πως όσα μαθαίνετε ( τα ελάχιστα σε σχέση με  όσα συμβαίνουν) τα οφείλετε σε ανθρώπους που καταπατούν παράλογους νόμους για να σας αποκαλύπτουν τι συμβαίνει ακόμα και στην γειτονιά σας. 

Μήπως από αυτούς δεν μάθατε και για τις εγκληματικές οργανώσεις που δρούσαν στην πόλη μας τις δεκαετίες του ΄80 και του ΄90 ; 

Γιατί εσείς εκεί έξω και οι μεν και οι δε που μάχεστε τώρα για το ποιος είναι ο καλός και ο κακός στηρίζεστε σε όσα οι δημοσιογράφοι σας παρουσιάζουν αλλά  ΔΥΣΤΥΧΩΣ όχι όλοι,  και αυτό είναι κάτι το οποίο πιστώνετε σε όσους δεν θα φοβηθούν τις αγωγές χιλιάδων ευρώ  και ούτε θα περιμένουν από την Ελληνική Δικαιοσύνη να επιληφθεί για κάτι τόσο οφθαλμοφανές! 

Όποιος δεν έχει ηθική δεν θα την βρει,  και όποιοι έκρυβαν ένα τόσο σοβαρό θέμα από εσάς είναι το ίδιο ένοχοι με αυτόν που εμπλέκεται! Ποιοι είναι αυτοί που σας το έκρυβαν επί τόσους μήνες ; Γιατί μιλάμε για την περίοδο 10/10/2019 έως 30/6/2022 δηλαδή ξεκάθαρα "στήσιμο" από συνοδοιπόρους που βρήκαν καρέκλες ευθύνης και σταμάτησαν τις σχέσεις με τον έως χθες  "κολλητό" τους , τον πρώτο σε σταυρούς της έως πρότινος κοινής παράταξής τους,  σε μια ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ που θα μας κατατρέχει για πολύ ακόμα κ. Παύλο Παπαθανασίου που οφείλουμε να ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ πως πήρατε σε αυτό το θέμα την ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ. 

Να σας πούμε εμείς αφού ουδείς ομιλεί ποιοι σας έκρυβαν το θέμα. 

Αυτοί που δεν είχαν αντιληφθεί ΠΟΤΕ επιχειρήσεις να κλέβουν ρεύμα από τις κολώνες οδοφωτισμού της ΔΕΗ στο κεντρικότερο σημείο της πόλης , αυτοί που κάνουν πως  δεν γνωρίζουν πως υπάλληλοι της ΔΕΗ κάνουν τα στραβά μάτια με το αζημίωτο , και εν τέλει  αυτοί που θέλουν την διατήρηση της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ επειδή είναι βολεμένοι! 

Είναι αυτοί που εσείς ψηφίζετε ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ και έχουν στα mail τους ένα θέμα για το οποίο δεν βγάζουν ΜΙΛΙΑ! Σε αυτές τις εκλογές βγάλατε και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ που θα ΣΙΩΠΟΥΝ και εάν τους βγάλουμε εμείς οι "τρελοί" κάτι στην φόρα θα προσπαθήσουν να μας απαξιώσουν! 

Βρίστε το Documento παιδιά και ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης μας  και τον ιδιοκτήτη του κ. Κώστα Βαξεβάνη που φυσικά και δεν ήταν υποχρεωμένος να πάει στα γραφεία της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" για να ενημερωθεί. Δηλαδή πότε περιμένουν να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία της αθωότητας τους όταν καταλάβουν θέσεις ευθύνης; Και εάν δεν συμβεί αυτό ; 

10 τοπικά ΜΜΕ έχει η πόλη μας κανένα δεν δημοσιοποίησε τα "έγγραφα" του ΔΕΔΔΗΕ σε εμάς δεν ήρθαν για να μην έχει και κανείς την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως σας τα κρύψαμε .

Τέλος εάν και είχαμε αποφασίσει να στηρίξουμε τον Στάθη Ψυρρόπουλο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ( αφού κεντροδεξιά παράταξη δεν υπάρχει σε αυτόν) ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ και θα αφήσουμε τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ της πόλης μας , να κρίνουν ποιον γουστάρουν περισσότερο από τους δύο. 

Εμάς δεν μας κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ και όποιος τελικά και εάν εκλεγεί ( το πράγμα έχει ήδη δείξει προς τα που θα πάει) θα μας βρει απέναντί του αφού το καλό της πόλης φυσικά και δεν είναι να σου απαντάει ένας που αύριο θα βγει δήμαρχος πως πρέπει να σέβεσαι τα προσωπικά δεδομένα και να περιμένεις την κρίση μιας Δικαιοσύνης που μπορεί να κάνει και 10 χρόνια, για να παρουσιάσεις κάτι που οφείλεις όχι για σένα αλλά για τους αναγνώστες σου. 

Το να βλέπουμε εμείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνδημότες μας να απαξιώνουν ένα θέμα που σε άλλο δήμο θα οδηγούσε σε ΣΥΝΤΡΙΒΗ του υποψηφίου δημάρχου ο οποίος εμπλέκεται καταδεικνύει περίτρανα πως γεμίσαμε ΦΑΣΙΣΤΕΣ που όταν αύριο θα τους παρουσιάζουν τα ΜΜΕ το σφάξιμο ενός μετανάστη από Νεοναζί θα γράφουν από κάτω καλά του ΕΚΑΝΑΝ! 

Με βεβαιότητα σας λέμε πως εάν συνεχίσετε να υποστηρίζετε ιδεοληπτικά κάποιους , σε λίγα χρόνια θα έχουμε τον δικό μας Μπέο ως δήμαρχο και τις πουτάνες του από κάτω να χορεύουν! 

Αποχή από εμάς ΛΟΙΠΟΝ για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών , δεν θα συνεργήσουμε με το "ΝΕΟ" και εάν μας τσαντίσουν και παραπάνω,  θα πάμε να  ψηφίσουμε το ΠΑΛΙΟ (γιατί εάν αργούσε λίγο ακόμα το Documento θα μας είχαν εκθέσει)  που όφειλε βέβαια αφού τέσσερα χρόνια δεν πρόσφερε ΤΙΠΟΤΑ στην πόλη εκτός από τους χορούς των "αλληλέγγυων",  και τα καρναβάλια να μας είχε ενημερώσει πως το παρεάκι τους έχει από όλα τα "φρούτα" μέσα αφού εμείς νομίζαμε πως είχαν ΜΟΝΟ όσους εμμονικά προσπαθούν να απαξιώσουν τα ΜΜΕ που κάνουν την δουλειά τους. 

Τα ΜΜΕ έχουν ρόλο να αποκαλύπτουν "ΑΠΛΥΤΑ" και όχι να τα έχουν καλά με ΟΛΟΥΣ όπως αποδεικνύουν με την στάση τους τα τοπικά ΜΜΕ . Παιδιά δεν διαβάσατε τι γράφουν τα άλλα διαδικτυακά ΜΜΕ για την πόλη μας ; Όταν τα διαβάσετε πάρτε ΘΕΣΗ έστω και μια φορά να στεναχωρήσετε και κανέναν!  Εμείς έχουμε μάθει να στεναχωρούμε τους ΠΑΝΤΕΣ και προτείνουμε ΚΙΟΛΑΣ να μην τολμήσει κανείς δεξιούλης να στηρίξει κανένας από τους ΔΥΟ υποψηφίους δημάρχους για τον δεύτερο γύρο των εκλογών ,  αφού δεν το ΑΞΙΖΟΥΝ! 

ΥΓ: Στείλτε κανένα εξώδικο και στο Documento και πανηγυρίστε μετά όπως ο τσιρίδας της ΝΔ πως καταδίκασε τον Κώστα Βαξεβάνη επειδή απλώς έκανε το χρέος του! Και το χρέος του ήταν να δημοσιοποιήσει μια καταγγελία με έγγραφα και όχι να την "θάψει" . Μην τα βάζετε με τον δημοσιογράφο που δεν ανακάλυψε νωρίτερα το θέμα αυτό , αλλά με τους αχρείους που το κρατούσαν στο συρτάρι τους και οι οποίοι για εμάς είναι το ίδιο ΕΝΟΧΟΙ με αυτόν που καταγγέλλουν! "Τρολάκια" της Ηλιούπολης λέτε να έδωσαν στο Βαξεβάνη δύο σουβλάκια και μια Coca - Cola για να "κατασκευάσει"  θέμα για  ρευματοκλοπή;

Επισυνάπτουμε και τα ερωτήματα της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ που δεν ΣΙΩΠΑ από την ιστοσελίδα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτσι επειδή κάποιες "σεσημασμένες" που το παίζουν και συνάδελφοί μας αναρωτιούνται γιατί ασχολήθηκαν οι δημοσιογράφοι των μεγάλων ΜΜΕ με το θέμα! Με τι να ασχοληθούν κουκλίτσα μας με τα νύχια και το μαλλί σου!

Μετά τη δημοσιοποίηση του εγγράφου του ΔΕΔΔΗΕ τα ερωτήματα που τίθενται στον κ. Ψυρρόπουλο είναι αμείλικτα: Τα κάνει η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην οποία ο υποψήφιος δήμαρχος  θα μοιράσει μία ακόμα εξώδικη διαμαρτυρία με νομικούς συμβούλους που μάλλον αγνοούν πως ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα έχει καταργηθεί στην πράξη από μια σειρά ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΝ δικαστικών αποφάσεων έντιμων δικαστών. Γιατί ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί σε έναν χώρο που χρειάζεται άμεσα εξυγίανση. 

• Ισχύει πράγματι η ρευματοκλοπή ή είναι πάλι «λάσπη», όπως έλεγε;

• Γιατί συνέβη κάτι τέτοιο και, μάλιστα, επί σχεδόν μία τριετία για το περίπτερο που διατηρεί;

• Γιατί με την πύρινη ανακοίνωσή του είπε ψέματα στους πολίτες της Ηλιούπολης των οποίων διεκδικεί την ψήφο;

• Με αυτές τις μεθόδους θα κυβερνήσει την πόλη, αν οποτεδήποτε κληθεί να το κάνει;


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: